- 12 Ocak 2017
- 91
- 19
- 3
- Konu Sahibi sinemm3535
-
Canım arkadaşım çok yok onlarda uzaktalar.Tatlım arkadaşlar arasında yapsanıza akrabalara ne gerek var. Bende yaptım kizima geçen ay ilk yaş. Akrabalara ne gerek var ki altın günu değil bu kızının doğum günü. Sonrasında iki taraflara ayrı ayrı bi pasta kesersiniz oldu bitti.
Derin canım malesef.Aynen suratını görmek istemiyolar. O şöyle baktı bu bunu yaptı bana arkasını döndü birsürü şey dicekler her hareket kötüye yorulacak yine laf olacak.Kusluk sebebi derin ise yapmayin. Orada bir bakistan bile yine tatsizlik cikabilir. Eger sudan bir sebepse kimse gelmefen dogum gunu bahanesi ile baristirabilirsinizde.
O zaman evinde iki kez kutla. Bi kendi ailenle bi eşinin ailesiyle. Şartlara göre plan yapcaksin canım. Malesef yapılabilecek bişey yok.Canım arkadaşım çok yok onlarda uzaktalar.
O zaman evinde iki kez kutla. Bi kendi ailenle bi eşinin ailesiyle. Şartlara göre plan yapcaksin canım. Malesef yapılabilecek bişey yok.
belki bu sayede aralari duzelirMerhaba bayanlar,
Hemen konuya gireyim.Bebeğim için doğum günü kutlaması yapmak istiyorum fakat aile büyüklerimiz küs .İlk doğum günü olduğu için de benim için önemli.Hevesliyim ama neredeyse vazgeçeceğim.Ve pişman olucam yapmadığım için de.Eşim yapma taraftarı değil diğer akrabalarıda çağıracağız ,neymiş herkes anlarmış küs olduklarını.Bir de doğum gününde de tatsızlık çıkarmı diye endişelerim var.Bebeğime de hatıra bırakamayacağım.Yapıp yapmama konusunda ikilemdeyim malesef.
Durum bu kadar vahimse aileleri çağırmadan kendi aranızda yapın.Mümkün değil barışmazlar .nefret ediyorlar.Ateşle barut gibiler .
Ya kendiniz kutlayın eşinizle yada yakın çevrenizle kutlayın aile çağırmayın. Sorarlar illa ki, küs olduğunuz sürece tam bir aile olamıcaz haliyle iki tarafı da ortak bi noktada buluşturamıcaz kusura bakmayın dersiniz.Merhaba bayanlar,
Hemen konuya gireyim.Bebeğim için doğum günü kutlaması yapmak istiyorum fakat aile büyüklerimiz küs .İlk doğum günü olduğu için de benim için önemli.Hevesliyim ama neredeyse vazgeçeceğim.Ve pişman olucam yapmadığım için de.Eşim yapma taraftarı değil diğer akrabalarıda çağıracağız ,neymiş herkes anlarmış küs olduklarını.Bir de doğum gününde de tatsızlık çıkarmı diye endişelerim var.Bebeğime de hatıra bırakamayacağım.Yapıp yapmama konusunda ikilemdeyim malesef.
Anlamaz tabiki de.Güzel bir hatıra kalması için istiyorum. Benim ailemde çok hevesleniyor.Hazırlıklarla ilgili konuşuyorlar.Menü ile ilgili.Şunu yaparız bunu yaparız diye.Torunları sonuçtaAyrı ayrı yapın veya yapmayın zaten 1 yaşındaki çocuk ne anlar Doğum gününden
Ozaman ayrı günlerde 2 kere yapınAnlamaz tabiki de.Güzel bir hatıra kalması için istiyorum. Benim ailemde çok hevesleniyor.Hazırlıklarla ilgili konuşuyorlar.Menü ile ilgili.Şunu yaparız bunu yaparız diye.Torunları sonuçta
Diğerlerinin de torunları amaAnlamaz tabiki de.Güzel bir hatıra kalması için istiyorum. Benim ailemde çok hevesleniyor.Hazırlıklarla ilgili konuşuyorlar.Menü ile ilgili.Şunu yaparız bunu yaparız diye.Torunları sonuçta
Canım ne gerek var bu kadar düşünmene. Aile arasında yap gitsin. Sen, eşin ve bebeğin. Kim ne der. Güzelce süsle odanı fotoğraflar çekin ne takıyorsun kafana. Bunlar için sıkma güzel canınıMerhaba bayanlar,
Diğerleri sevmiyor bile torunlarını.1 ay görmeseler akıllarına gelmezDiğerlerinin de torunları ama
Var tabi canım.Teşekkürler.İki tarafida ayri ayri alma sansin yok mu? İkiye böl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?