Kendi evimiz oturduğumuz ev eşim kiraya çıkmayı kabul etmiyorAnlamadım. Başka eve geçseydiniz keşke. Bir evde iki hanım böyle otorite kavgası çıkar işte.
Benim evde bebek bir kez fena üşütüp hasta oldu dört aylıkken o yüzden mecbur kaldımBöyle bir insanin yanina gittiginize hayret ettim.
Satıp başka alsın o zaman. Ne zamana kadar birlikte oturulabilir ki. Bence otorite kurmaya çalışmaktansa eşinizle konuşup daha iyi bir yol bulun. Yıprandığınızla kalırsınız.Kendi evimiz oturduğumuz ev eşim kiraya çıkmayı kabul etmiyor
Kesinlikle bende öyle söyledim eşim kabul etmiyor ben kiracı olamam diyor .Aynı derede 2.kez yıkanırsanız olacağı bu.
Çocuktan önce birbirinizi yetmişsiniz zaten.
Ne diye aynı yere geçtiniz ki? Ev büyükse küçük eve geçerdiniz.huzur şu dünyada en önemli şey!
Kendi ipinizi çekmişsiniz kusura bakmayın
Peki eşinize dediniz mi, “tamam bu seneyi böyle geçirdik, seneye ne yapacağız? ya da ondan sonraki senede ne olacak? Biz her sene ailenin yanına mı taşınacağız?, buna bir çözüm bulmamız lazım. “Kesinlikle bende öyle söyledim eşim kabul etmiyor ben kiracı olamam diyor .
Eee ne yapacaksınız o zaman ? Öyle deyince konu kapanıyor mu yani?Kesinlikle bende öyle söyledim eşim kabul etmiyor ben kiracı olamam diyor .
Kendi evimiz oturduğumuz ev eşim kiraya çıkmayı kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?