Nasıl Otorite Kurabilirim…

Öyle yapıyorum zaten ama sürekli çabuk çocuk annesi bak dudak emiyor bak biz yerken nasıl da bakıyor aç aç aç zaten altını değiştirme konusunda mahremiyet eğitimi açısından kesinlikle anne baba dışında bir başkası altını açmamalı diye uyardık kaç kez .

Anlayamadım eşiniz mi tehdit etti sizi yoksa eşinizin ailesi mi?

nasil seyler yasamissiniz ve hala otorite diyorsunuz, caninizi kurtarirsaniz iyi.
Sözde her şey yaşandı bitti o ozamandı ozamanda kaldı gibi klasık kafa yapısında işte sen artık benim kızımsın diyor ama unutulmuyor tabiki de oğluna layık bulmuyordu da beni mesele oydu .

Hata eşinizde kusura bakmayın. Ev için çözüm bulacağına iki kadını birlikte yaşamaya zorluyor. Size de baskı yapıp annesi üzerinde baskı kurdurtmaya çalışıyor. Şu an faturaları vs kim ödüyor?

Eşimin ailesi beni oğulların layık bulmadıkları için korkutup ayırmaya çalıştılar .sonra hiç bir şey yaşanmamış gibi bir tavır takındılar .
Ya ben ne olursa olsun beni öldürmekle tehdit eden insanların yanında durmazdım.
Ayrıca eşinşiz anneme karşı tavrını koy diyerek yine sizi ateşe atıyor.
O neden aradaki dengeyi sağlamıyor? Onun annesi sonuçta.
Ayrıca bir üye daha yazmış çok katılıyorum.
Ne zamana kadar kışları orada oturacaksınız?
Her kış böyle göç eder gibi eşya mı taşıyacaksınız?
Daha kalıcı bir çözüm lazım.

Kendi düşen ağlamaz, otorite kuramazsın kadının evi orası

Ev kuralları ile ilgili değilde bebeğe yaklaşımı açısından bir otoritem olsun istiyorum.Kirada yaşayamazmış zaten kiralık ev yokmuş ki maalesef orası öyle bu bölgede.Kaloriferli ev de az sayıda var onlarda ev sahipleri kışın boş bir bölge burası yerlisi de ev sahibi yazlık daireler de kiralık olan hem ısınması yok hem eşyalı gerçi ben ona da rağzıydım ama .

Sözde seneye gelecekmiş doğal gaz buraya O olayları da inkar ediyor zaten benim alakam yok diyor ailesi için onlar abarttı Diyor.

Ee bir sürü insanin çocuğunun bezini bakıcısı değiştiriyor bu devirde. Ohoo o kadar çok ki.
Biz de 9 aylık bebeğini annesine, kayinvalidesine, bakiciya vs bırakıp gelen çok var. Şu an da aynı evdeyseniz paslasarak bakıp paslasarak işleri yapabilirsiniz evde ikinizden Başka kimse yoksa gündüz.
Sadece kural koymalısiniz karsilikli

Tabi ki de demez olurmuyum. Seneye doğal gaz gelecek diyor .Gelmezse yeni evler yapılıyor onlardan birine geçeriz orda ısınma olacak diyor.

Tabiki herkesin fikrine saygı duyarım biraz fazla bebek çocuk gelişimi kitabı okudum uzmanların ortak fikri o yönde olduğu için öyle ilerliyoruz bizde .Kokuyoruz aslında kural tamam diyor yine yapıyor kaşla göz arası .Biraz seveyim diye alıyor o ara olan oluyor .

Eşiniz küresel ısınmanın hızla artacağını beklemiyordur herhalde. Bulunduğunuz yere doğalgaz gelene kadar hep böyle mi yaşayacaksınız? Satıp başka ev alsın. Ben olsam bir göz odaya sığışırdım bu senelik, yine de gitmezdim. İyi yutmuşsunuz valla herkes yapamaz.

seneyede fazla dogalgaz parası vermemek için annesinde kalmaya kalkmaz inşallah ?
çünkü seneyede benzer fatura gelecek sadece elektrik olarak değil içinde doğalgaz da dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…