Nasıl Otorite Kurabilirim…

Tek oda ısıtınca nedense rutubet yaptı onuda denedik bebek için çok zararlı biliyorsunuz ki rutubet kv kendi tehdit etmedi annesi yani eşimin ananesi tehdit etti ama biz biliyoruz o söyletmiştir zamanında

İlgi istiyor işte, çözümü de bu. İlgilenmeyin, küssün gitsin. Naif kadın numaralarına da gelmeyin, tehdit etmeyi biliyor milleti bu yaşta. Bir kavga çıkar ve büyürse de bunu söylemekten çekinmeyin. Kendini evini açan melaike sanmasın. Ve tabiki kurtulun o evden.

Burası kat kaloriferli her zaman nasıl ısınıyorsa şimdide öyle ısınıyor bize özel değil. Sevmesinde sıkıntı yok tabiki sevsin oynasın vs benim yapılmayacak dediğim şeyleri yapıyor .mesela geçen ben duştayken yemek suyu vermiş her yeri dışarı attı çocuğun.Bir kez de altını değiştirirken yeni sıkım zeytinyağı sürmüş popoya dizemi fazla olduğu için poposu mahvoldu bebeğin pişik kaç gün.Yemekleride ben yapıyorum genelde mesela şuan kahvaltıyı hazırladım Kv din uyanmasını bekliyorum

1 ay daha sabredip evinize uçun mümkünse
Bizde 1 ısıtıcıyla donarak 1700 ödedik onun haricinde korkumdan bişeyide çalıştırmamıştım demek 3600de gelebiliyomuş
Allah yardımcımız olsun gerçekten

Aslında kira vermemek için değil konu zaten kirada Olan dairelerimiz var fakat kiralık dairelerde ısıtma yok sorun o
O kira paralarıyla iyi ısıtmalı bir eve neden çıkmadınız o zaman? Tek iyi ısınan ev annesinin evi olamaz diye düşünüyorum. Siz her şeye "tamam o zaman" mı dediniz acaba?Para derdiniz yoksa kocanız annesiyle oturmak istiyor demektir. Herhalde susmanız başınıza iş açıyor. İstemediğiniz şeyleri kocanızın düzeltmesi gerek. Krndi isteklerinizi hep küçük görüyorsunuz bence

Ben aile olalım istiyorum şaçma sapan şeyler yerine birlikte iyi vakit geçirelim sohbet edelim .Unutamıyorum eski olanları kimse unutamaz ama kızım için sünger çekmek zorundayım babaannesi ve ilişkileri çok güzel kızıma tapıyor resmen kadın .iki arada bir derede kaldım gibi oldu mecbur olmasam evimden ayrılmazdım zaten çocuk hasta okuyor napalım.

Burda şöyle birşey var ev sahipleri evlerini kat kaloriferi yaptırıyor o şekilde ısınıyor .Bu yıl bizde yaptıracaktık geçen yaz daha doğrusu ama belediye açıklama yaptı doğal gaz geliyor diye bizde yaptırmadık .Benim ailem de yurt dışında yoksa onlara giderdim kış boyunca eşimde mecbur gelşrdi

Bebek bakımıyla ilgili otorite tavsiyesi istedim evle ilgili değil.neler yaptık olmadı bizim eve alt katla üst katı ayıran kapı yaptık olmadı ısınmadı aşağıdaki odaların kapısını kapattım oturma ve yatak odası ısıttım bu seferde bir anda felaket rutubet çıktı siyah siyah.

Öyle zaten sütüm bile eskiye nazaran daha az geliyor
Bu adam yüzünden çocuğunuzdan çalmayın. Küçücük bebeğin hakkıdır o. Sizi bilemiyorum ama ben olsam ortalığı yıkardım böyle sonuçlar doğuyorsa. Bir de akıl veriyor size... O önce ailesine kalacak yer bulabilsin. Hayır yüzde bin annesiyle her gün kavga kıyamet çıkartıp istediğinizi yaptırsanız da size diklenir bu tip. Ama bence şu dediğinize her şey değer. O çocuğu bir siz düşünürsünüz.

Böyle seyler yumurta kapıya dayanmadan düşünmek gerekir.Kimin evindeyseniz bakın onun borusu ötüyor.O zaman "bebiş" buyuyeye kadar bu deveyi gudeceksiniz
Bende bin kez söyledim hamileyken daha yazdı ne yapacaksak yapalım halledelim ısınma işini diye . Sen merak etme merak etme deyip durdular sonuç bu

Bu durumda kocalarla konuşmama kararı alınıyor trip atılıyor
Bende seneler sonra bunu öğrendim
Benimkinin azcık burnu sürtünce her istediğimi yapıyor
Yani anlayışla karşılamamak lazım böyle şeyleri
Yada kv evine gitmeyinki evi için bişey yapma gereği duysun
3600 tl her ay getirirseniz o parayı kalorifere yada yalıtıma harcamayı düşünebilir
Deveye diken insana ... Yaranıyor gerçekten

Yemege tabikinyardim etmeniz lazim siz de yiyorsunuz sonuçta. Kadinin evine gitmişiniz, laf sokarsa cevap verin ama bazen de alttan almayi ogrenin. Aksi jalde de gidin adin beşik de koymuş. Kendi annenizin illa goz yumdugunuz hataları vardır oyle dusunun. Kendinizi dolduruşa getirmeyin

Siz öyle istiyorsunuz ama karşı tarafın yaptıklarından bu kdr rahatsızken (yazdıklarınıza ithafen) nasıl yapacaksınız? Sütüm daha az geliyor demişsiniz bu duyduğunuz rahatsızlıktan. Otorite kurmanız söz konusu olamaz çünkü ev onun. Bence böyle devam edecek. Madem çocuğa da çok düşkün bu dönemi böyle atlatıp ilk uygun fırsatta evinizi uygun hale getirin ya da değiştirin mümkünse tabi

Kesinlikle bende öyle söyledim eşim kabul etmiyor ben kiracı olamam diyor .
demek ki o ev bütçenize uygun değil.satıp daha küçük bir ev alın.faturalar düşmeyecek ki seneye daha da yüksek olacak.her kış kayınvalidede mi oturacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…