bence bunun bir yolu yok.bir erkek nasıl pişman olur ? uzun süreli ilişkiden sonra? ama şşuan hayatında 2 aydır bırısı var ve sözlendi beni aldattıgı kızla hemde.. bizim ilişkimiz uzun bır ılıskıydı ve hıc sevıorm demedı kızda bılıyor kendı gıbı aldatıldıgını ben cok sevıyorum onun herseyını kabul edıyorum o benım evlenecegım adam sende bızı rahat bırak dedi ALLAH a havale ettım ıkısınıde ama mutluluk pozlarına dayanamıyorum hergun bır fotograf paylasıyorlar tek ıstedıgım bın pısman olması ama ne yapacagımı bılmıyorum affetmek ıcın değil yüzüne tükürmej için...
Sanırım face de görüyorsun fotolarını...bir erkek nasıl pişman olur ? uzun süreli ilişkiden sonra? ama şşuan hayatında 2 aydır bırısı var ve sözlendi beni aldattıgı kızla hemde.. bizim ilişkimiz uzun bır ılıskıydı ve hıc sevıorm demedı kızda bılıyor kendı gıbı aldatıldıgını ben cok sevıyorum onun herseyını kabul edıyorum o benım evlenecegım adam sende bızı rahat bırak dedi ALLAH a havale ettım ıkısınıde ama mutluluk pozlarına dayanamıyorum hergun bır fotograf paylasıyorlar tek ıstedıgım bın pısman olması ama ne yapacagımı bılmıyorum affetmek ıcın değil yüzüne tükürmej için...
Bence adını öyle birinin varlığı unut .. Onların pişman olmasından çok kendine en büyük iyiliği yapmış olursun.bir erkek nasıl pişman olur ? uzun süreli ilişkiden sonra? ama şşuan hayatında 2 aydır bırısı var ve sözlendi beni aldattıgı kızla hemde.. bizim ilişkimiz uzun bır ılıskıydı ve hıc sevıorm demedı kızda bılıyor kendı gıbı aldatıldıgını ben cok sevıyorum onun herseyını kabul edıyorum o benım evlenecegım adam sende bızı rahat bırak dedi ALLAH a havale ettım ıkısınıde ama mutluluk pozlarına dayanamıyorum hergun bır fotograf paylasıyorlar tek ıstedıgım bın pısman olması ama ne yapacagımı bılmıyorum affetmek ıcın değil yüzüne tükürmej için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?