• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil rahat yalan soyledikletinin bir ornegide bende

024

..alnımın yazısı yarim..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.291
818
123
İstanbul
Hepimiz Akasya arkadasimizin etkisindeyken, hepmi ayni .pok diyorum bunlarin hepsimi ya..

esim gecen hafta isten ayrildi, son 4 aydirda maasini dogru durust vermediler (isten ayrilma sebebi bu) aylardir evin tum yuku bende ki bu surec is bulana kadar devam..

neyse uzatmiyim, eve geliyorum esimde bi mayhos bi sersem haller..biseymi ictin sen diyorum, yooookk..
hani ictiysen sorun yok diyorum..(ki dindar biriyimdir) saklamaman yeter, vallah billah yok diyor..
Icki kokusunu bilmem ailemde iceni gormedim ama burnuma bi koku geliyo adamdan daha once duymadigim bi koku..

tuhaf bi koku var sende dedim, cikletin kokusudur dedi..
bardak yikiyorum ayni koku, kola ictim ben onla dedi.

Kizlar belirtmek isterimki acayip tõleransli bi insanim, her goruse saygi duyan, sosyal hayattada evlilik yasantimdada kimseyi kasmayan ustelemeyen biriyim, sikmam,bogmam..hani senmi yalana tesvik ettin sorularina aciklamadir ve yalan konusunda bi iki vukaati var kendisinin..ve yalandan õlesiye nefret ettigimi bilir o vukaatlarinda evde bi kac esya kirmisligim var..adamdaki rahatliga bakin yakalaninca apartmani yikacami biliyor ve relax..

sonuc; allahim dedim bana gizli olani sen asikar et (bende iman kuvvetini kullaniyorum teknoloji yerine :))) elimle koymus gibi icki sisesini buldum, ve bagiris cagiris ayri odalar vs vs, sabah ise geldim..gitmicem eve meve..

Gerizekalilar hepsi, halbuki getirse icse canim sikin dese hic sorun yasanmicak, genleri bozuk bozuk bozuk

yaptiginin yanlis oldugunu oda biliyor demek ki . Ayrica kadin eline bakmak cogu erkek icin bir kabusken onunda siginicak birsey aramasi cok normal . Tabi yanlis yere sigindigida ortada . Bence konusun onunla sikintilarini paylassin sizinle belki bagimli degilse birakir.Hemen kestirip atmayin esinizi

Yalan söylemesi için zemin yokmuş aslında, anlattığınıza göre..
bu erkekleri anlayabildik mi anacım..

Umarım halledersiniz.

madem saygi duyacaginzi biliyor yakalanica kotu olacagini da biliyor neden boyle yapiyor bu adamlar ya dertleri ne ay sinir oldum evi ben gecindireyim canim ciksin adam otursun icsin keyfine baksin

yaptiginin yanlis oldugunu oda biliyor demek ki . Ayrica kadin eline bakmak cogu erkek icin bir kabusken onunda siginicak birsey aramasi cok normal . Tabi yanlis yere sigindigida ortada . Bence konusun onunla sikintilarini paylassin sizinle belki bagimli degilse birakir.Hemen kestirip atmayin esinizi
Bisey icme konusu aramizda hep var,cebinde tuhaf otlar oluyor arkadasima goturucem o istedi diyor, yeminlerine inaniyorum ama yeter artik

Ya ne iciyosa icsin esrar, icki ne varsa ama yalan niye soyluyoki..

Ayy evet çok sinir bozucu.. ay ne biliyim ne desen ne yapsan haklısın.. o kadar egoyla o kadar özgüvenle büyütülüyorlar ki en ufak sıkıntıda sonuç fiyasko..

Bisey icme konusu aramizda hep var,cebinde tuhaf otlar oluyor arkadasima goturucem o istedi diyor, yeminlerine inaniyorum ama yeter artik
bak bu tuhaf otlara dikkat et:KK57:

Son düzenleme:
Otlar mı tövbe tövbe... Yani eşiniz ya psikolojik destek almalı yada siz eşinize destek olup onu bu bataklıktan kurtarmalısınız içkide pahali bisey bildigim kadariyla sizin uzerinizde o kadar yuk varken bu dusuncesizligi dogru degil .kendini dizginlemeli cani istese bile .Ki icki butun kotuluklerin anasidir . Boyle devam ederse ustte bir arkadas soylemis aldatma sandim diye Allah korusun hersey olabilir . Onunla konusup onu kurtarmalisiniz yada bir an once is bulmali esiniz

ooo konu boyut değiştiriyo,içki neyse de ot falan içmek bu tehlikeli.adam uyuşturucu mu kullanıyo yoksa?

Yalan daha yuz kizartici bi gunah..utanma olsa yalan soylemez..cikletin kokusu diyo ya

Günah günahı beraberinde getirir derler kesinlikle doğru. Baştan yanlış olan bişey devamı düzgün olması pek beklenmez. Hele erkeklerin öyle açıklamaları var ki insanı çileden çıkaran,saçma ,ne alakası var denecek türden

ooo konu boyut değiştiriyo,içki neyse de ot falan içmek bu tehlikeli.adam uyuşturucu mu kullanıyo yoksa?
Ya biz evlendigimizden beri bu ot muhabbeti (4 sene) hep var..iciyosada icsin, ama yalan kismindayim ben..yalan..

İçkiyle ilgili kötü bir kavganiz yada hakaretiniz oldumu daha önceden bu onu yalan söylemeye teşvik etmiş olabilir mi? Gerci yine sizi anlıyorum keşke kavga sebebi içki olsa o anlık o geçer ama yalan olunca güven gidiyor. Ve Erkekler bunu anlamıyor. Benim eşimde arkadaşına borç vermiş çok uyardım öncesinde o kisiye borç verme dedim. Çünkü duyuluyor kumar oynuyormus. Tamam dedi 3 ay sonra 30 lira vermiş ona anladım para eksik yalan söyledi bana ve yakaladım. Evi yıktim. Sebebi yalan soylemesiydi. Ve o bana sadece 30 lira için mi bukadar öfken deyip geri alınca ertesi gun getirdi 30 lira verdi bana sorun kaldımı diyor. Ölurmusun öldürür musun

Ya biz evlendigimizden beri bu ot muhabbeti (4 sene) hep var..iciyosada icsin, ama yalan kismindayim ben..yalan..
içiyorsamı içsin. arkadaşım esrar falansa o nöronları yok ediyor. öylle çokta tın denecek şey değil bu.

Back
X