• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil rahat yalan soyledikletinin bir ornegide bende

Ya biz evlendigimizden beri bu ot muhabbeti (4 sene) hep var..iciyosada icsin, ama yalan kismindayim ben..yalan..

nasıl içiyosa içsin? olur mu öyle şey ya?

yalan da önemli tabii ama bence bi şeyler içmesi iki kat daha önemli.kötü alışkanlık beraberinde yalanı da getirir her şeyi de.

Yalana ne gerek varmis senin gibi anlayislj bir esi varken acaba?? Ne bicim bir cinstir bu erkek milleti cozebilene bravo

Yani iciyosa icsin derken tabiki istemem ottur pohtur icsin ama cocuk deil, engel olamam..baski kurmam.

nasıl içiyosa içsin? olur mu öyle şey ya?

yalan da önemli tabii ama bence bi şeyler içmesi iki kat daha önemli.kötü alışkanlık beraberinde yalanı da getirir her şeyi de.
Kadesa istemem elbette ama dedim ya cocuk deil, nasil terbiye ederim..elbette iki cift sozum oluyo ama o kadar..banada butcemizede bi zarari olmadi, ama kendisine elbetteki var..evdende disari cikmayan bi adam ama neymiiiiiss bunlar kistas degilmis

Ya biz evlendigimizden beri bu ot muhabbeti (4 sene) hep var..iciyosada icsin, ama yalan kismindayim ben..yalan..
Canım işte bu konuya çok üzüldüm çünkü uyuşturucu ile ilgili bir belgesel izledim. Acayip şekilde yalan söylüyorlarmis ve öyle böyle değil kurgusal yalanlar hem yazıp hem oynuyorlar. Ve buna nasıl para buluyor. Siz is yerinde para vermediklerine eminmisiniz? Yalan olabilir çok üzülüyorum böyle şeylere ya

Yalan daha yuz kizartici bi gunah..utanma olsa yalan soylemez..cikletin kokusu diyo ya

E ama bu adam çok tehlikeli bir boyut alır ki !!
Yalan kötü birşey anlıyorumda fakat ot falan daha kötü,
Yarın çalıştığın cabaladığınız ne varsa bu ot yüzüne gider biter,olurmu öyle şey,
Birde işsiz bir şekilde girdiği iştende kovulur ot ,mot kim kaldırır,
Alındığı işten her kovuluşunda sizden destek aldığı sırtını dayadığı güvendiği belli
Ya gitsin tedavi görsün,o nebiçim iş !!!

Canım işte bu konuya çok üzüldüm çünkü uyuşturucu ile ilgili bir belgesel izledim. Acayip şekilde yalan söylüyorlarmis ve öyle böyle değil kurgusal yalanlar hem yazıp hem oynuyorlar. Ve buna nasıl para buluyor. Siz is yerinde para vermediklerine eminmisiniz? Yalan olabilir çok üzülüyorum böyle şeylere ya
Maas karti bende

Yok, daha yenide korunmayi birakmisim 4 senedir..yapmiyorum ona cocuk mocuk

dur kız korun sen sakın bırakma haha :)

bak bu adam bi şeyler içiyor bu içtiği şeyler her organına etki ediyor ve kanına karışıyor.

yani olası bir hamilelik durumunda bebeği olumsuz etkileyecek maddeler bunlar.

sakın o otları bırakmadan çocuk yapmayın.bu ciddi bir durum.

E ama bu adam çok tehlikeli bir boyut alır ki !!
Yalan kötü birşey anlıyorumda fakat ot falan daha kötü,
Yarın çalıştığın cabaladığınız ne varsa bu ot yüzüne gider biter,olurmu öyle şey,
Birde işsiz bir şekilde girdiği iştende kovulur ot ,mot kim kaldırır,
Alındığı işten her kovuluşunda sizden destek aldığı sırtını dayadığı güvendiği belli
Ya gitsin tedavi görsün,o nebiçim iş !!!
Aliyosada nerden para buluyo bilmiyorum, cok cuzzi bi harclik veriyorum, maas karti bende

Kadesa istemem elbette ama dedim ya cocuk deil, nasil terbiye ederim..elbette iki cift sozum oluyo ama o kadar..banada butcemizede bi zarari olmadi, ama kendisine elbetteki var..evdende disari cikmayan bi adam ama neymiiiiiss bunlar kistas degilmis
Sen bu otun etkileri hakkında hiç bilgi sahibi değilsin anlaşılan. Zaten bunu içen insanın en belirgin özelliği yalan söylemesi. Daha neler neler. Çalışmaması da bu yüzden. 4 ay maaş alamayan adam is arar bulur çıkar. Evde oturup kadının parasını içkiye Ota yatırmaz. Ama bu otu içen de çalışmaz.

Ben ona diyorum zaten sana verdigim bu parayla icecek bisey bulursan ic diye ama bilmiyorum artik

Sen bu otun etkileri hakkında hiç bilgi sahibi değilsin anlaşılan. Zaten bunu içen insanın en belirgin özelliği yalan söylemesi. Daha neler neler. Çalışmaması da bu yüzden. 4 ay maaş alamayan adam is arar bulur çıkar. Evde oturup kadının parasını içkiye Ota yatırmaz. Ama bu otu içen de çalışmaz.
4 senedir daha yeni is sikintisi oldu aslinda, is degisiklikleri yapti ama ona guvenmem adina kartini bile bana vermisti, muhakkak zararlari vardir ama icmek isteyen adama ne denebilir..

Back
X