Nasıl reddedebilirim

Tospik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
305
153
53
Ankara
Kızlar ben mezunum okuldan bir erkek arkadaş bi kaç defa aralıklarla (3 5 ayda ) instadan mesaj attı normal mesajlar ben de hiç art niyet olmadan konuştum fakat dün bana birden dışarda kahve içelim dedi. Bence benimle ilgilendiği için davet etti ben de tamam falan yazdım ama buluşmak da istemiyorum böyle bisey söylerse onu kırmadan nasıl reddedeceğimi de bilmiyorum. Daha önce reddettigim insanlar oldu ama onların kırılmayacagina uzulmeyecegine emindim. Fakat bu arkadaşın kırılmasını üzülmesini istemiyorum üzülecekse de en az üzüleceği şekilde söylemek isterim sizce ne yapmalıyım

Adamın size aşık olup aşkından deli divane olduğunu düşünmüyorsunuz umarım şu aşamada.
İnsanlar birlikte kahve içer, bu bazen birbirinden hoşlanıldığı için de olabilir tabi. Ama ilk adımda reddedilen insan karalar bağlayacak kadar üzülmez korkmayın. Denedim olmadı der iki gün sonra başka birini götürür kahve içmeye.

Büyütülecek bir şey yok, öyle bir teklif gelirse reddersiniz olur biter.

Keşke ilk başta tamam demeseydiniz. Gidin kahve içmeye,sohbet istemediğiniz yerlere giderse siz de ona göre bir şeyler dersiniz.

İlişki istemiyorum, aşık olduğum biri var unutamıyorum, şu sıralar kariyerime odaklanmam lazım, zaten biri var görüştüğüm gibi gibi imalar :)

En baştan bunu soylemeniz gerekirdi şuan reddederseniz bahane ürettiğiniz aşikar olur. Gidin bi kahve için arkadaşça davranin orda mesajı alir

buluşmak istemiyorsan tamam demeseydin keşke. görüşmek istemediğin halde biriyle istemeyerek görüşmek, sana açılma ihtimaline karşı verebileceğin olumsuz yanıttan daha kırıcı bence.

Ya müsait değilim diye sürekli sallayacaksın ya da bi kahve içelim demiş çıkıp 1 saat oturup döneceksin sana açılırsa da şu sıralar bi ilişki düşünmüyorum diyeceksin.

Kısa ve öz şu an herhangibir ilişkiye hazır değilim ya da düşünmüyorum olaki bir ilişkiye bir birlikteliğe adım atmayı istersem sende o vakit uygun olursan ve yine aynı düşüncelerin olursa ilk önceliğim sen olursun dersin.

Valla biri bana hayır seninle kesinlikle olmaz deseydi , daha ılımlı bir cevaptan daha az kırılırıdm. Çünkü öteki türlü hep bi umudum olurdu. Direk seninle kesinlikle olmaz mesajını bi şekilde verin. Açık kapı bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…