En baştan bunu soylemeniz gerekirdi şuan reddederseniz bahane ürettiğiniz aşikar olur. Gidin bi kahve için arkadaşça davranin orda mesajı alirKızlar ben mezunum okuldan bir erkek arkadaş bi kaç defa aralıklarla (3 5 ayda ) instadan mesaj attı normal mesajlar ben de hiç art niyet olmadan konuştum fakat dün bana birden dışarda kahve içelim dedi. Bence benimle ilgilendiği için davet etti ben de tamam falan yazdım ama buluşmak da istemiyorum böyle bisey söylerse onu kırmadan nasıl reddedeceğimi de bilmiyorum. Daha önce reddettigim insanlar oldu ama onların kırılmayacagina uzulmeyecegine emindim. Fakat bu arkadaşın kırılmasını üzülmesini istemiyorum üzülecekse de en az üzüleceği şekilde söylemek isterim sizce ne yapmalıyım
buluşmak istemiyorsan tamam demeseydin keşke. görüşmek istemediğin halde biriyle istemeyerek görüşmek, sana açılma ihtimaline karşı verebileceğin olumsuz yanıttan daha kırıcı bence.Kızlar ben mezunum okuldan bir erkek arkadaş bi kaç defa aralıklarla (3 5 ayda ) instadan mesaj attı normal mesajlar ben de hiç art niyet olmadan konuştum fakat dün bana birden dışarda kahve içelim dedi. Bence benimle ilgilendiği için davet etti ben de tamam falan yazdım ama buluşmak da istemiyorum böyle bisey söylerse onu kırmadan nasıl reddedeceğimi de bilmiyorum. Daha önce reddettigim insanlar oldu ama onların kırılmayacagina uzulmeyecegine emindim. Fakat bu arkadaşın kırılmasını üzülmesini istemiyorum üzülecekse de en az üzüleceği şekilde söylemek isterim sizce ne yapmalıyım
Ya müsait değilim diye sürekli sallayacaksın ya da bi kahve içelim demiş çıkıp 1 saat oturup döneceksin sana açılırsa da şu sıralar bi ilişki düşünmüyorum diyeceksin.Kızlar ben mezunum okuldan bir erkek arkadaş bi kaç defa aralıklarla (3 5 ayda ) instadan mesaj attı normal mesajlar ben de hiç art niyet olmadan konuştum fakat dün bana birden dışarda kahve içelim dedi. Bence benimle ilgilendiği için davet etti ben de tamam falan yazdım ama buluşmak da istemiyorum böyle bisey söylerse onu kırmadan nasıl reddedeceğimi de bilmiyorum. Daha önce reddettigim insanlar oldu ama onların kırılmayacagina uzulmeyecegine emindim. Fakat bu arkadaşın kırılmasını üzülmesini istemiyorum üzülecekse de en az üzüleceği şekilde söylemek isterim sizce ne yapmalıyım
Inşallah başka bir niyet yoktur gerçekten isterim bunukahve içmek istemiş bunda bir art niyet yok bence. Beklediğiniz gibi gelişmezse siz kırılmayın derim.
Bu olabilir tesekkurlerYani o öyle bi konuşma yapmadan “şu sıralar ilişki düşünmüyorum” mesajı verebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?