Nasıl reddedebilirim

Işte hemen unutup amann boşver diyecek tiplerden değil biliyorum. Öyle olanlara direkt olmaz diyorum eminim ki hemen unutuyorlar ama bu arkadaşımızın kırılgan bi yapıda olduğunu biliyorum

Bazı insanlar kendilerini ne kadar da önemsiyor:) dünyası yıkılmaz merak etme
Allahım yarabbim ne alaka ya önemli zannetmem böyle bi yorum gelebilir diye zaten orda dedim üzülmeyecek olanları direkt reddediyorum onlar hemen başkasına bakar. Ama erkekten erkeğe değişir hani kişiseldir. Bu çocuk da hemen kırılacak biri ondan dedim. Cidden sıkıntılısın herhalde laf sokmaya yer ariyor

İlişki istemiyorum, aşık olduğum biri var unutamıyorum, şu sıralar kariyerime odaklanmam lazım, zaten biri var görüştüğüm gibi gibi imalar :)
Işte bunu tuttum ya aynen böyle söyleyeyim ya da insta hikayeden eski sevgilimi özlüyor gibi bi kaç şey paylaşırım o zaman da sormaz herhalde buluşalım mı diye herhalde tesekkurler

Haklısınız aslında bana aciyor gibi de düşünmesin şimdi o daha kötü olur

Işte bunu tuttum ya aynen böyle söyleyeyim ya da insta hikayeden eski sevgilimi özlüyor gibi bi kaç şey paylaşırım o zaman da sormaz herhalde buluşalım mı diye herhalde tesekkurler
Evet evet en çok birini unutamıyorum, işliyor böyle durumlarda :) kaldıramıyorlar genelde.

Sen hem kabul et sonra vazgeçtim nasıl söylücem. Çokda umrundaydın, senden başka kızla konuşmuyor falan sanıyorsundur sen. Sadece sana yürüyor sanıyorsundur :)Birde çocukla konuşup kahve içmeyi kabul edip sonra instagramdan eski sevgilimi unutamadım yazıları paylaşayımda beni çağırmasn diyorsun, sen dürüstlükten acizmisin?

hep bayanlar mı üzülecek

Kırılmaması senin için bu kadar önemliyse kahve içmeye git bence orada zaten istemediğini belli edersin.
Tabi içinden gelmiyorsa, kahve içmeye de gitme.

Valla inşallah başkasıyla konuşuyordur ama her kadın aynı olmadığı gibi her erkek de bir değil bunu biliyorum ve çocuğu da gayet iyi tanıyorum o nedenle üzüleceğini düşündüm.siz buraya gelip insanlara kin kusmaya devam edin ònyargilarinizla size mutluluklar hanımefendi tabu bu ozguvensizlikle be kadar mutlu olursaniz

Kahveden bir şey olmaz belki niyeti sevgili olmak değil arkadaşlıktır. Konuyu o yöne çekerse arkadaş olarak görüyorum dersiniz olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…