Aynen öyle söyledim bi daha sormaz inşallahDavet ettiği zaman başka bir iş uyduracaksınız ve cümleyi şöyle tamamlayacaksınız “müsait olduğum zaman ben sana haber veririm” ve o zaman hiç gelmeyecek..
Evlenme teklifi ile ne alaka ya kadın hisseder hanımefendiKahve icelim demis sana evlenme teklifi edicem dememis ki? Açılırsa felan da güzelce düsüncenizin ne oldugunu söyleyin..
Işte hemen unutup amann boşver diyecek tiplerden değil biliyorum. Öyle olanlara direkt olmaz diyorum eminim ki hemen unutuyorlar ama bu arkadaşımızın kırılgan bi yapıda olduğunu biliyorumAdamın size aşık olup aşkından deli divane olduğunu düşünmüyorsunuz umarım şu aşamada.
İnsanlar birlikte kahve içer, bu bazen birbirinden hoşlanıldığı için de olabilir tabi. Ama ilk adımda reddedilen insan karalar bağlayacak kadar üzülmez korkmayın. Denedim olmadı der iki gün sonra başka birini götürür kahve içmeye.
Büyütülecek bir şey yok, öyle bir teklif gelirse reddersiniz olur biter.
Ahah ya onu düşünmedim zaten de ama bu sevgilim var falan diyebilirim arada iyi olur bak sagolunnikahı basacak hali yok git kahveni iç baktın konu açıldı yada ağzın aranıyor kimseyi düşünmüyorum yada sevgilim var der geçersin kuzu
Aynen öyle yapicam sanırım sagolunSohbet arasında sevgilim var falan mı desen acaba o daha adım atmadan.
Bilmem biraz kırılgan biri o yüzden öyle düşündümüzülüp nolcak ki
kendini çöllere vurmaz korkma
Allahım yarabbim ne alaka ya önemli zannetmem böyle bi yorum gelebilir diye zaten orda dedim üzülmeyecek olanları direkt reddediyorum onlar hemen başkasına bakar. Ama erkekten erkeğe değişir hani kişiseldir. Bu çocuk da hemen kırılacak biri ondan dedim. Cidden sıkıntılısın herhalde laf sokmaya yer ariyorBazı insanlar kendilerini ne kadar da önemsiyor:) dünyası yıkılmaz merak etme
Işte bunu tuttum ya aynen böyle söyleyeyim ya da insta hikayeden eski sevgilimi özlüyor gibi bi kaç şey paylaşırım o zaman da sormaz herhalde buluşalım mı diye herhalde tesekkurlerİlişki istemiyorum, aşık olduğum biri var unutamıyorum, şu sıralar kariyerime odaklanmam lazım, zaten biri var görüştüğüm gibi gibi imalar :)
Haklısınız aslında bana aciyor gibi de düşünmesin şimdi o daha kötü olurValla biri bana hayır seninle kesinlikle olmaz deseydi , daha ılımlı bir cevaptan daha az kırılırıdm. Çünkü öteki türlü hep bi umudum olurdu. Direk seninle kesinlikle olmaz mesajını bi şekilde verin. Açık kapı bırakmayın.
Evet evet en çok birini unutamıyorum, işliyor böyle durumlarda :) kaldıramıyorlar genelde.Işte bunu tuttum ya aynen böyle söyleyeyim ya da insta hikayeden eski sevgilimi özlüyor gibi bi kaç şey paylaşırım o zaman da sormaz herhalde buluşalım mı diye herhalde tesekkurler
Sen hem kabul et sonra vazgeçtim nasıl söylücem. Çokda umrundaydın, senden başka kızla konuşmuyor falan sanıyorsundur sen. Sadece sana yürüyor sanıyorsundur :)Birde çocukla konuşup kahve içmeyi kabul edip sonra instagramdan eski sevgilimi unutamadım yazıları paylaşayımda beni çağırmasn diyorsun, sen dürüstlükten acizmisin?Allahım yarabbim ne alaka ya önemli zannetmem böyle bi yorum gelebilir diye zaten orda dedim üzülmeyecek olanları direkt reddediyorum onlar hemen başkasına bakar. Ama erkekten erkeğe değişir hani kişiseldir. Bu çocuk da hemen kırılacak biri ondan dedim. Cidden sıkıntılısın herhalde laf sokmaya yer ariyor
Valla inşallah başkasıyla konuşuyordur ama her kadın aynı olmadığı gibi her erkek de bir değil bunu biliyorum ve çocuğu da gayet iyi tanıyorum o nedenle üzüleceğini düşündüm.siz buraya gelip insanlara kin kusmaya devam edin ònyargilarinizla size mutluluklar hanımefendi tabu bu ozguvensizlikle be kadar mutlu olursanizSen hem kabul et sonra vazgeçtim nasıl söylücem. Çokda umrundaydın, senden başka kızla konuşmuyor falan sanıyorsundur sen. Sadece sana yürüyor sanıyorsundur :)Birde çocukla konuşup kahve içmeyi kabul edip sonra instagramdan eski sevgilimi unutamadım yazıları paylaşayımda beni çağırmasn diyorsun, sen dürüstlükten acizmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?