O da kesin değil bir yıl sonra birikim yapıp kredi çekme falan olursa da çoğu borçla olacak yaniBir yıl o kadar da uzunbir süre değil haklısınız fiyatlar çok yükseldi ama daha çok uzun yıllar alamayacak olan çok kişi var onlara göre çok şanslısınız
Benim için öyle :)..Çok istiyorum şu an en büyük hayalimAraba kullanmaktan sanki büyük bir mucizeymis gibi bahsediyorsunuz :)
Arkadaşlarınız ise enteresanmis..
Su dönem pek stabil değil beklentiler için.
Sürekli bir iniş çıkış oluyor hayatimizda.
Sabır zaten bir yerde zaruret..Belirli bir zaman geçmeden sahip olamıyorsunuz bazı şeylere..
Umarım ömrünüz boyunca en büyük derdiniz bu olurİsteklerinizin gerçekleşmesi için beklerken,çabalarken nasıl sabrediyorsunuz..Bi şeyler için belki yıllarca beklemek gerekiyor..Deli gibi araba kullanmak istiyorum çok heves ediyorum ama fiyatlar çok yüksek şu an alamam birikim yapmam ekstra kredi çekmem gerekecek zaten bekliyorum bayağıdır en az 1 yıl daha beklemem gerekecek..İş yerinde şu an deli gibi herkes araba alıp kullanıyor tüm kadın arkadaşlar bu da yaramı deşiyor ben de öğrenip sürmek istiyorum kendimi trafikte hayal ediyorum,annemi gezdirirken falan..hep aklımda yani araba alıp kullanmak..
Ya tek derdim bu değil ama dertlerimizin yanında hayat devam ediyor dimi..şu an buna içerledim isteğim tavan yaptı paylaşmak istedim bu başka derdim yok anlamına gelmez burada tüm hayatımı paylaşmadım bu konuda..Sadece bi isteğimi dile getirdim dertler sıkıntılar ayrı mevzularİnsanlar bu hayatta ne sıkıntılar yaşıyor gerçekten.
herkesin derdi kendine göredir tamam ama biraz fazla abartmıyormusunuz ?
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..Umarım sizin içinde her şey istediğiniz gibi olur..Umarım ömrünüz boyunca en büyük derdiniz bu olurSabrettiğinize değer ve çok güzel bir arabanız olur insallah..
Tabiki olur. İnsanız. Diyorum ya herkesin kendine göredir. Ama parayla olacak şey bu kadar kendinizi sıkmayın derim Allah sağlık versin gerisi her daim olur er yada geçYa tek derdim bu değil ama dertlerimizin yanında hayat devam ediyor dimi..şu an buna içerledim isteğim tavan yaptı paylaşmak istedim bu başka derdim yok anlamına gelmez burada tüm hayatımı paylaşmadım bu konuda..Sadece bi isteğimi dile getirdim dertler sıkıntılar ayrı mevzular
Yani bu 1 aylık bi istek değil..28 yaşındayım hep istedim 18 yaşında ehliyet aldım 10 yıldır kullanmak nasip olmadı henüzÇocuklar bilmez sabretmeyi. Yetişkin olduğumuz zaman mantıklı düşünüp hareket ettiğimiz için sabretmeyi biliyoruz. Edemiyorsak bir sıkıntı vardır orda.
Arabaya heves etmeyi, almak istemeyi anlarım da alamamayı yara olarak görüp başkalarının kullanmasını yara deşme olarak algılamak çok normal gelmedi bana açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?