- 11 Aralık 2018
- 41.633
- 258.792
- 598
Eee yani? Sabretmeyince hemen oluyor mu istediğimiz şeyler. Ben de tatile gitmek istiyorum mesela şu an, sabretmezsem yarın gidebilir miyim? Çok istiyorum çünkü öyle böyle değil, bir senedir istiyorum neredeyse.Yani bu 1 aylık bi istek değil..28 yaşındayım hep istedim 18 yaşında ehliyet aldım 10 yıldır kullanmak nasip olmadı henüz
Senin bir hayalin olmasına imrendim biranÇok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..Umarım sizin içinde her şey istediğiniz gibi olur..
Queen diyorsun..Etmeyip ne yapalım ki?
Alamadım, edemedim diye sürekli kahrolmak daha saçma geliyor bana
Hayırlısı deyip devam ediyorum ben
Show must go on sonuçta
Sabretmeyecem mi dedim ben siz nasıl sabrediyorsunuz diye arkadaşlara sordum beklerken ki motivasyon kaynağınız ne diye sordum fikir alış verişi yapmak istedim bu sizi niye bu kadar gerdi yorum yapmayıp geçseydiniz bu kadar gerileceğinize..Eee yani? Sabretmeyince hemen oluyor mu istediğimiz şeyler. Ben de tatile gitmek istiyorum mesela şu an, sabretmezsem yarın gidebilir miyim? Çok istiyorum çünkü öyle böyle değil, bir senedir istiyorum neredeyse.
Evimde otururkende ederim:)..Tüm dualarınız kabul olsun..Güzel günleriniz gelsin biran önceSenin bir hayalin olmasına imrendim biranNe hayalim, ne umudum nede gücüm kalmadı benim..
Birseyler için heyecan duyman bile çok kıymetli , umarım arabanla gezerken benim için de dua edersin
Ehliyetim var ama tecrübem yok sürmeyi bilmiyorum yani hiç..araç kiralama anca tecrübem olacak ki bi gün alayım bu şekil kiralık arabayla bi şey yapamam..aracım olacak ki süre süre öğreneyim kiralama ile bi gün sürsem süreklilik arz etmediği için ertesi gün unuturum başta öğrenme adına çok sık sürülmesi gerektiğini düşünüyorumHayaliniz için bir başlangıç yaptınız mı mesela ehliyet almak?
Öğrenip demişsiniz çünkü, öğrenmek için şahsi araca ihtiyaç yok.
Eğer ehliyet var ama tecrübe yok ise de yine sürücü kurslarından özek ders alarak bu etabı tamamlayıp, şahsi aracınız olana kadar mesela annenizle gezmek için tatillerde kısa süreli araç kiralayabilirsiniz.
Kısaca sizin hayaliniz ruhsatlı bir araç ise dediklerinizde haklısınız ama o keyfi yaşamak istiyorsanız da sadece öylece oturup beklemişsiniz.
Valla benim bir motivasyonum yok dogru zaman gelince alirim diyorum napiyim kendimimi keseyim :) cok isteyince olmuyor olmadi ben de nasip olacagi günü bekliyorumSabretmeyecem mi dedim ben siz nasıl sabrediyorsunuz diye arkadaşlara sordum beklerken ki motivasyon kaynağınız ne diye sordum fikir alış verişi yapmak istedim bu sizi niye bu kadar gerdi yorum yapmayıp geçseydiniz bu kadar gerileceğinize..
Şöyle, sürücü kurslarından şehir trafiği için hoca ve araçla beraber ders alabiliyorsunuz.Ehliyetim var ama tecrübem yok sürmeyi bilmiyorum yani hiç..araç kiralama anca tecrübem olacak ki bi gün alayım bu şekil kiralık arabayla bi şey yapamam..aracım olacak ki süre süre öğreneyim kiralama ile bi gün sürsem süreklilik arz etmediği için ertesi gün unuturum başta öğrenme adına çok sık sürülmesi gerektiğini düşünüyorum
Bizde 4 yildir bir bebegimiz olsun istiyoruz sabretmeyi birakmasam mi acaba, belki sabretmeyi biraksam yarin olurEee yani? Sabretmeyince hemen oluyor mu istediğimiz şeyler. Ben de tatile gitmek istiyorum mesela şu an, sabretmezsem yarın gidebilir miyim? Çok istiyorum çünkü öyle böyle değil, bir senedir istiyorum neredeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?