Nasıl sabrediyorsunuz..

Yani bu 1 aylık bi istek değil..28 yaşındayım hep istedim 18 yaşında ehliyet aldım 10 yıldır kullanmak nasip olmadı henüz
Eee yani? Sabretmeyince hemen oluyor mu istediğimiz şeyler. Ben de tatile gitmek istiyorum mesela şu an, sabretmezsem yarın gidebilir miyim? Çok istiyorum çünkü öyle böyle değil, bir senedir istiyorum neredeyse.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..Umarım sizin içinde her şey istediğiniz gibi olur..
Senin bir hayalin olmasına imrendim biran Ne hayalim, ne umudum nede gücüm kalmadı benim..
Birseyler için heyecan duyman bile çok kıymetli , umarım arabanla gezerken benim için de dua edersin

Etmeyip ne yapalım ki?
Alamadım, edemedim diye sürekli kahrolmak daha saçma geliyor bana
Hayırlısı deyip devam ediyorum ben
Show must go on sonuçta
Queen diyorsun..
Show must go on derken senin yaşın,Queen derken de benim yaşım çıktı ortaya.. :))
E yapacak bir şey yok artık :)

Ohooo istediğim onca şey var ki.
Bir ev daha, yazlık,araba,ehliyet daha liste gider de gider.
Bu sırada sabah uyanıp da istediklerimi düşünmüyorum elbette o yüzden takıntı haline gelmiyor. Hayatıma devam ediyorum.

Küçük hedefler.
Hayalim piyano çalmak ama ben kalimbayla oyalanıyorum mesela
Zira ne bu yaştan sonra piyano çalabilirim, ne alsam koyacak yerim var, ne düzenli eğitim alacak vaktim.
Hedef küçült komutuyla hallediyoruz işte.

Hayaliniz için bir başlangıç yaptınız mı mesela ehliyet almak?
Öğrenip demişsiniz çünkü, öğrenmek için şahsi araca ihtiyaç yok.
Eğer ehliyet var ama tecrübe yok ise de yine sürücü kurslarından özek ders alarak bu etabı tamamlayıp, şahsi aracınız olana kadar mesela annenizle gezmek için tatillerde kısa süreli araç kiralayabilirsiniz.

Kısaca sizin hayaliniz ruhsatlı bir araç ise dediklerinizde haklısınız ama o keyfi yaşamak istiyorsanız da sadece öylece oturup beklemişsiniz.

Biz hayalimizi gerçekleştirmek için gerekli maddi durumu 4 yılda sağladık. Evet beklemek zor ama sonuçta istediğimize kavuşacağız insallah. 1 yıl hic birsey. Bir anda geçer. Siz ehliyet alın. Çok araba kullanmak istiyorsanız aylik vs kiralamalar var öyle yapın biraz hevesiniz geçsin. Sonra maddi durumu ayarlayınca arabanızı alırsınız. Veya siz zorlamayacaksa borç bulup arabanizi alin

Eee yani? Sabretmeyince hemen oluyor mu istediğimiz şeyler. Ben de tatile gitmek istiyorum mesela şu an, sabretmezsem yarın gidebilir miyim? Çok istiyorum çünkü öyle böyle değil, bir senedir istiyorum neredeyse.
Sabretmeyecem mi dedim ben siz nasıl sabrediyorsunuz diye arkadaşlara sordum beklerken ki motivasyon kaynağınız ne diye sordum fikir alış verişi yapmak istedim bu sizi niye bu kadar gerdi yorum yapmayıp geçseydiniz bu kadar gerileceğinize..

Senin bir hayalin olmasına imrendim biran Ne hayalim, ne umudum nede gücüm kalmadı benim..
Birseyler için heyecan duyman bile çok kıymetli , umarım arabanla gezerken benim için de dua edersin
Evimde otururkende ederim:)..Tüm dualarınız kabul olsun..Güzel günleriniz gelsin biran önce

Kendimi bildim bileli araba kullanmak isterim yas oldu 35 hala alamadim ne zaman almaya niyetlensem bir sey girdi araya
Once param yoktu sonra kendimi toparlar gibi oldum tayin süreci, yerleştim bu sefer babam kotulesti kaybettik pandemi girdi oylece gecti seneler
Firsat varken alin ama oyle bir firsat yoksa da dogru zamanin gelmesini bekleyeceksiniz, normal bir surecte degiliz yani ne yapılabilir ki?

Ehliyetim var ama tecrübem yok sürmeyi bilmiyorum yani hiç..araç kiralama anca tecrübem olacak ki bi gün alayım bu şekil kiralık arabayla bi şey yapamam..aracım olacak ki süre süre öğreneyim kiralama ile bi gün sürsem süreklilik arz etmediği için ertesi gün unuturum başta öğrenme adına çok sık sürülmesi gerektiğini düşünüyorum

Valla benim bir motivasyonum yok dogru zaman gelince alirim diyorum napiyim kendimimi keseyim :) cok isteyince olmuyor olmadi ben de nasip olacagi günü bekliyorum

Şöyle, sürücü kurslarından şehir trafiği için hoca ve araçla beraber ders alabiliyorsunuz.
Şahsi görüşüm, zaten her sürücü araç sahibi olmadan önce iyi seviyede trafiğe hakim olmalı ki kendi aracıyla rahat şekilde çıkabilsin.
Öbür türlü arabayı aldınız, eve getirmesi var.
E kapıda durunca kalabalık olmayan saatte çıkayım tecrübe edeyimi var.
Aynı zamanda fiyatlar konusunda çok haklısınız fakat durumu iyi ama eski araçlar da ilk etapta daha makbuldür.

Yıllarca eşimle evlenmeyi bekledim, evlendim vajinismus oldum bu seferde tedavinin bitip çocuk sahibi olmayı bekledim. Çocuklarım oldu işe girmeyi bekledim, Allah a şükür istediğim gibi bir işe girdim. Benim bu beklemelerim 16 seneye yayıldı.

1 sene beklemek için hiçte uzun bir zaman değil. Birikim yapmaya devam edip hayatı yaşamayı ihmal etmeyin

Bizde 4 yildir bir bebegimiz olsun istiyoruz sabretmeyi birakmasam mi acaba, belki sabretmeyi biraksam yarin olur

Nasıl sabrediyorsunuz? Sorusunu ben de anlayamadım.
Şartlar uygun değilse, imkanlar el vermiyorsa sabretmeyip ne yapacağız?
Mecburen şartlara uyum sağlıyoruz.

Şahsen hayatta hiç bir şey sağlıktan daha önemli değil diye düşünüyorum.
Ölümden başka da her şeyin çaresi bulunur.
Vakit, saat, nasip kavramlarına inanma,
elindekine şükretme, yeni ve daha iyi imkanlar için çalışıp gerisini Allah’a bırakma şeklinde bir bakış açım var.

konuyu okurken elinizde olmayan bir şey bekliyorsunuz sandım.

Bir sene birikim yapın
O arada ehliyet alıp kendinizi bu konuda geliştirin
Sürüş dersleri alın
Araba için de bir kredi yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…