- 21 Nisan 2018
- 8.176
- 30.249
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Dogru mu gercekten? Bencilce belki ama az da olsa sevinebilirim buna.Virüs çocukları etkilemiyor hafif atlatıyorlarmış, hastalıktan ölen tek bir çocuk bile yok. Ölenlerin % 80 i de 60 yaş üzeri. Ne kadar teselli oldu bilemiyorum bu yazdıklarım ☹☹
Dogru mu gercekten? Bencilce belki ama az da olsa sevinebilirim buna.
Ben de oyle dusunuyorum bazen. Önü hic alinamayacakmis gibi geliyor...Demek ki tek degilim..
Hic sakim degilim var diyorlar bilmiyorum doger konuda saglik calisani bir arkadas nigdede var demis..
Uykularim kaciyor acaba diyorum dunyanin sonu geldi mi gercekten cok kotu bir yil oldu bu..
Bir de oyle seyler yazilmis ki virusten kurtulan tekrar hasta olabiliyormus filan..
Kabus gibi ya..
Bana da oyle geliyor ve ben öldügümde oglum ne yapar diye dusunuyorum hep delirmek uzereyim sanki işe gidesim gelmiyor.Ben de oyle dusunuyorum bazen. Önü hic alinamayacakmis gibi geliyor...
Dun parka goturdum ama bugun butun gun bunu dusundum. Eve hapsetmek de olmuyor. Ben ise gitmek zorundayim. Onu eve kapatsam da ben dışardayım. Bana bulasirsa onlara da bulasir zaten.Bana da oyle geliyor ve ben öldügümde oglum ne yapar diye dusunuyorum hep delirmek uzereyim sanki işe gidesim gelmiyor.
Ablam saglik personeli ve acaba diye bakiyorum kimseyle gorusmek istemiyorum oglumu alip eve kapanmak istiyorum sadece..
Surekli mutasyona ugruyormus. Umarim o kadar tehlikeli hale gelmeden bitirilir.“insan hücresine ace2 enziminden giriş yapan virüstür. bu enzim çocuklarda farklı olduğu için çocuklar şu an için etkilenmiyor. sanırım 0-9 yaş arasında ölüm kaydı yok. benim gibi, çocuğu olan aileler için sevindirici bir haber.”
Bugün böyle bir şey okudum, biraz yabancı yayınlardan araştırdım, sanırım da doğru. Öyle de umut etmek istiyorum. İnsan çocuğu olunca kendisi için korkmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?