Nasil sakin kalabiliyorsunuz?

korkulacak bişey yok .Emin olun ki stresten daha kötü virüs yoktur. Sakin olunuz lütfen

Şuan mevcut griplerin öldürücülük oranı daha yüksek, coronanın korkutucu yanı bulaşıcılığının yüksek oluşu diye biliyorum. Bu virüsle eninde sonunda karşılaşacağız sakin kalıp immün sistemi güçlü tutmak gerekiyor sadece

Komik ama doğru. Bende istediğimi yiyeyim belki son günlerimizdir niye kilo almamak için kendimi sıkayım ki diyorum. 20 aylık oğlum var,hamileyim. Başta bi panik yaptım doğru baya bi yaptım. Sonra düşündüm trafik kazasında da ölebilirim. Yada tek kurtulan olabilirim. Bol bol dua ediyorum oğlum için önceliğim o çünkü. Dün doktorumla konuştum anlattım böyle mi yapsak şunu mu kullansak diye Niye bu kadar takıyosun dedi. Gelirse ülkeye hepimize bulaşacak. Maskeyi hasta olan insanların takması lazım bulaşmasın kimseye diye sağlam olanların değil zaten bi işe de yaramıyo o maskeler dedi. Elini kaç dakikada 1 yıkayabilirsin? Hiç mi gözünü bile ovuşturmayacaksın dedi. Hep sakin bi adamdır zaten benim gibi paniği o paklıyo diye ona gidiyorum. Ama düşündüm o öyle diyince doğru söylüyo yapcak bişey yok bulaşırsa bulaşacak,kurtulacaksak kurtulcaz,öleceksek öleceğiz. Ha bide espri yaptı alkol öldürüyomuş bol bol içki iç dedi. Öyle diyorsanız canıma minnet diyip çıktım. Napayım artık ? Kafayı yicez yoksa topluca.

Aynı şeyi bana dün doktorum dedi Ben de kızlarım için endişelenmistim.dr tam olarak bunu dedi..sık grip olup iyileşenler den bahsedilmiyormus..

Dua ediyorum bol bol bende çok korkuyorum inşallah ülkemize gelmez

Zatürree geçiriyorum 15 gündür evde kapalı yalnızım belki bundan dolayı

Dikine batarken keman çalan tip olmaya karar verdim.
Hiçbir şey, dünya yansa umurumda değil. Önlemdi, oydu buydu... Bu ülkede, bu seneye bu yaşa bu yollarla gelip sıkışmak "Kader" diyorum. Bir depremde ölsem kader(!) çünkü Japonya'da doğmadım. Çin'de Vuhan'da da doğmuş ve üremiş olabilirdim, şimdi bakınca "Daha vaktim bile var(!)" ... İşte her şeyi kader(!)e bağlayıp kafayı kapattığım andayım.
Elimden şu an hiçbir şey gelmiyorsa, oturur kemanımı çalarım ve suyu sıcak hayal ederim.

Ve böylesi anlarda Nefi'nin dizeleri yardım eder:
"Ey dil, hele dünyada bir adam yokmuş/Varsa da ehli dile mahrem yokmuş/Gam çekme, hakikatte arif isen/ Tut ki, dünya diye bir şey zaten yokmuş"
(İdama giderken yazmış)

Olay bu.
Teğet(!) geçerse(!), sonrasına bakarız.

Son düzenleme:
Doktorunuz şuan ne düşünüyor merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…