- 3 Şubat 2018
- 25.857
- 111.236
- 598
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Umarim ben evham yapiyorumdur sadeceBu kadar abartmayın lütfen. Yayılması hızlı evet ama ebola kadar da ölümcül bir virüs değil. Sadece dikkatli olmamız gerekiyor. Avm gibi aynı havayı sürekli kullanan yerlerden kaçınmalı, toplu taşımayı zaruri durumlarda kullanmalıyız. Toplu taşımada da maske takmamız gerekiyor illa kullanacaksak. Virüsün zayıf bünye ve kronik hastalıkları olan insanları öldürdüğü bir gerçek.
Bu kadar abartmayın. Tedbiri elbette alalım ama abartmadan. Bir de bahsettiğim viralog bu virüsün zarlı yapıda olduğunu, bunedenle ıslak bir şeyde zarı eridiği için tutunamadığını yazmış. bu nedenşe sık aralıklarla su içmek, sık burum ve ağız temizliği yapmal lazım.
Bunları yapmaktan başka çözüm yok. E üstümüze düşeni yaptıktan sonra çok da abartmamal gerekiyor.
Yani tabii ise gitmek zorundayizDun parka goturdum ama bugun butun gun bunu dusundum. Eve hapsetmek de olmuyor. Ben ise gitmek zorundayim. Onu eve kapatsam da ben dışardayım. Bana bulasirsa onlara da bulasir zaten.
Her yil daha korkunc bir seyle karsi karsiya kaliyoruz. Virus olmasa bile kalpten gidecegizYani tabii ise gitmek zorundayizben artik iyice abarttim psikolojim bitti resmen.
Eşim uyuz salgını varken birebir temasta olduğu bir iş yapıyordu. Psikolojik olarak da sürekli kaşınırdı. Ben de yok. E uyuz olsa benim kapmamam mümkün değil. Diyeceğim kura kura kendinde yaralara sebep oldu. En sonunda tam dört doktor da uyuz değil diyinve rahatladı. Belki bulaşabilirdi uyuz çok yakında büyük bir salgın atlattık. Ama neticede dikkatli olduğu için bulaşmasa da aylarca uyuzlu gibi kaşındı. Kendi kendinin hayat kalitesini düşürdü.Umarim ben evham yapiyorumdur sadece
Aynen oyle olucak sanirim.Her yil daha korkunc bir seyle karsi karsiya kaliyoruz. Virus olmasa bile kalpten gidecegiz
3 M maskeler 10 TL kutu ameliyat maskeleri 60 tlydi.Haberleri takip etmiyorum artık. Maske almaya kalktım yok internetten baktım 300 TL yazmışlar maskeye. Evden dışarı çıkmıyorum ama eşim minibüs şoförüo yüzden bakmıyorum yoksa kafayı yicek gibi oluyorum. Okb de var kurup duruyorum.
Olay cinle sinirli kalmadigi icin ve cin dışındaki vakalarin sayisi çindeki vaka sayisini astigi icin, ayni zamanda burnumuzun ucunda bile goruldugu icin endiseleniyorum. Nasil ve kim tarafindan cikarildigi konusunda sizin kadar bilgili degilim. Korkum cocuklarima bir sey olmasi sadeceYa ne kadar abarttınız artık. Farkında değil misiniz olayların abartıldığının. Özellik ABD olayı büyütüyor medyada Çin ekonomisini vurmak için. Bizim millet faydalanıyor kıytırık bez parçasını maske diye 300 liraya satmak için. Domuz gribi çıktı herkes astronot gibi giyindi ölüm vakaları oldu sonra grip aşısı olun influenza korunun enfluvir ilaç tedavisi denildi yok sattı köşeyi çok dönen oldu. Bu kadar korkanlar için söylüyorum 1 aya kalmaz aşısı bulundu söylenir yurt dışından felan getirilir tanesi bilmem kaç dolara alırsınız yaptırırsınız. Umarım sonra herkes rahatlar.
Ben hasta olduktan sonra asisi bulunsa ne olur bulunmasa ne olur..Ya ne kadar abarttınız artık. Farkında değil misiniz olayların abartıldığının. Özellik ABD olayı büyütüyor medyada Çin ekonomisini vurmak için. Bizim millet faydalanıyor kıytırık bez parçasını maske diye 300 liraya satmak için. Domuz gribi çıktı herkes astronot gibi giyindi ölüm vakaları oldu sonra grip aşısı olun influenza korunun enfluvir ilaç tedavisi denildi yok sattı köşeyi çok dönen oldu. Bu kadar korkanlar için söylüyorum 1 aya kalmaz aşısı bulundu söylenir yurt dışından felan getirilir tanesi bilmem kaç dolara alırsınız yaptırırsınız. Umarım sonra herkes rahatlar.
Ben hasta olduktan sonra asisi bulunsa ne olur bulunmasa ne olur..
Ayrica annem kanser hastasi ve suan zaten iyi degil ona bulasma ihtimalini dusunmek dahi istemiyorum.
Çok fazla eczane gezmedim açıkçası. Netten bakarım dedim. Haberlerde de maskeler kara borsaya düştü deyince eşime de söylemedim bakmasını söyleyeyim baksın. Teşekkürler3 M maskeler 10 TL kutu ameliyat maskeleri 60 tlydi.
Siz içiniz öyle rahat edicekse tedbiri alın takdir Allah'tan diyelim o zaman. Yalnız bu kadar stres sağlam insanı kanserden beter eder. Bende hastane de çalışıyorum benimde yakınlarım var çocuk hasta tanıdıklarım onkoloji tedavisi gören aile bireylerim var. Ve kendim baş tehlikedeyim öyle düşüncek olursak. Böyle durumlarda ben hala çokta oyunlara şişirmelere gelmeme taraftarıyım.Ben hasta olduktan sonra asisi bulunsa ne olur bulunmasa ne olur..
Ayrica annem kanser hastasi ve suan zaten iyi degil ona bulasma ihtimalini dusunmek dahi istemiyorum.
Sagol canim tesekkur ederim sanirim bu kadar korkmamin sebebi annem.babam ve evladim.Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin
Çok fazla eczane gezmedim açıkçası. Netten bakarım dedim. Haberlerde de maskeler kara borsaya düştü deyince eşime de söylemedim bakmasını söyleyeyim baksın. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?