Nasil sakin kalabiliyorsunuz?

Vallaha virus Almanya a da geldi. Bence herkes kendine göre hazırlansa ve gıda ve en temel ihtiyaçları stoklasa iyi eder. Almamya bile aslında büyük bir salgına hazırlıklı değil

Umarim ben evham yapiyorumdur sadece

Virüs yalnzca bağışıklık sistemi düşük olanlarda ve yaşlılarda ölümcül etkiye neden oluyor .. Bağışıklığınızı güçlendirip günlük ve rütin temzliğinize dikkat edersenz bir sorun olmaz ...

Ya ne kadar abarttınız artık. Farkında değil misiniz olayların abartıldığının. Özellik ABD olayı büyütüyor medyada Çin ekonomisini vurmak için. Bizim millet faydalanıyor kıytırık bez parçasını maske diye 300 liraya satmak için. Domuz gribi çıktı herkes astronot gibi giyindi ölüm vakaları oldu sonra grip aşısı olun influenza korunun enfluvir ilaç tedavisi denildi yok sattı köşeyi çok dönen oldu. Bu kadar korkanlar için söylüyorum 1 aya kalmaz aşısı bulundu söylenir yurt dışından felan getirilir tanesi bilmem kaç dolara alırsınız yaptırırsınız. Umarım sonra herkes rahatlar.

Umarim ben evham yapiyorumdur sadece
Eşim uyuz salgını varken birebir temasta olduğu bir iş yapıyordu. Psikolojik olarak da sürekli kaşınırdı. Ben de yok. E uyuz olsa benim kapmamam mümkün değil. Diyeceğim kura kura kendinde yaralara sebep oldu. En sonunda tam dört doktor da uyuz değil diyinve rahatladı. Belki bulaşabilirdi uyuz çok yakında büyük bir salgın atlattık. Ama neticede dikkatli olduğu için bulaşmasa da aylarca uyuzlu gibi kaşındı. Kendi kendinin hayat kalitesini düşürdü.
Elimizden geleni yaptıktan sonra ruh sağlığımızı düzeltmek için çabalamayız. Yoksa hastalık gelmese de hastalık endişesinden hasta oluyor insan

3 M maskeler 10 TL kutu ameliyat maskeleri 60 tlydi.

Olay cinle sinirli kalmadigi icin ve cin dışındaki vakalarin sayisi çindeki vaka sayisini astigi icin, ayni zamanda burnumuzun ucunda bile goruldugu icin endiseleniyorum. Nasil ve kim tarafindan cikarildigi konusunda sizin kadar bilgili degilim. Korkum cocuklarima bir sey olmasi sadece

Ben hasta olduktan sonra asisi bulunsa ne olur bulunmasa ne olur..
Ayrica annem kanser hastasi ve suan zaten iyi degil ona bulasma ihtimalini dusunmek dahi istemiyorum.

3 M maskeler 10 TL kutu ameliyat maskeleri 60 tlydi.
Çok fazla eczane gezmedim açıkçası. Netten bakarım dedim. Haberlerde de maskeler kara borsaya düştü deyince eşime de söylemedim bakmasını söyleyeyim baksın. Teşekkürler

Ben hasta olduktan sonra asisi bulunsa ne olur bulunmasa ne olur..
Ayrica annem kanser hastasi ve suan zaten iyi degil ona bulasma ihtimalini dusunmek dahi istemiyorum.
Siz içiniz öyle rahat edicekse tedbiri alın takdir Allah'tan diyelim o zaman. Yalnız bu kadar stres sağlam insanı kanserden beter eder. Bende hastane de çalışıyorum benimde yakınlarım var çocuk hasta tanıdıklarım onkoloji tedavisi gören aile bireylerim var. Ve kendim baş tehlikedeyim öyle düşüncek olursak. Böyle durumlarda ben hala çokta oyunlara şişirmelere gelmeme taraftarıyım.

Allah korusun ya. Tedirginim ama çokta korkmuyorum hala şaka gibi geliyor herhalde bana.Ülkemizde dış ülkeden gelenler zaten yeterince hastalık getirmişti.... Yetmiyor gibi birde virüs çıktı başımıza allah sonumuzu hayır etsin

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin
Sagol canim tesekkur ederim sanirim bu kadar korkmamin sebebi annem.babam ve evladim.
Yani annem surekli hastanelerde zaten sehir disina cikmasi gerekiyor anlatsam bitmez....
Benim de bagisikligim kotu hadi cocuklara bir sey olmuyor da bana bir.sey.olursa boyle bir dunyada kalicak.
Aslinda gercekten yasam dolu her zaman mutlu olumli biriyim ama suan hiC oyle bakamiyorum umutsuzum belki ilk defa ..

Çok fazla eczane gezmedim açıkçası. Netten bakarım dedim. Haberlerde de maskeler kara borsaya düştü deyince eşime de söylemedim bakmasını söyleyeyim baksın. Teşekkürler

Normal maskeler öyle virus lara karşı ama etkisiz. Almanyada FFP3 maske deniliyor fayda edenler için. Ama onlardan hastanelerde bile çok yok, çünkü onları cin de üretiyorlar. Ve cin son gemileri geri çağırdı maskeler kendilerine lazım olduğu için. Türkiyede bu tür maskelere farklı isimler mi verilir bilmiyorum ama her maske ayni etkiyi yapmıyor

Sakin kalamiyorum haberler iyi değil . Ek bilgi vermek istiyorum maske çok işe yaramıyor boşuna dünya kadar para vermeyin en önemlisi hijyen

normalde hic takintili degilim ama bugunlerde elimi yikamaktan dersi anlatamiyorum.surekli ya islak mendil suruyorum ya elimi yikamaya gidiyorum.bi gitsede kurtulsak bu korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…