Bu hırs niye anlamadım.Benim üzerimde neyi tatmin ediyosunuz siz?Pişman değilim derken,birlikte olduğum içindi.O kadar hesap yapacak olsam gelinleri olurdum şu an.Habersiz gitmezdim doktora.zaten kendi "hamile kaldığım için pişman değilim" diye belirtmiş.belki de isteyerek hamile kaldı.
Bu hırs niye anlamadım.Benim üzerimde neyi tatmin ediyosunuz siz?Pişman değilim derken,birlikte olduğum içindi.O kadar hesap yapacak olsam gelinleri olurdum şu an.Habersiz gitmezdim doktora.
Peki bebek aldırmana ses çıkarmayan bu adamla nasıl evlenmeyi göze alıyorsun. Seviyorum deme sakın böyle sevgi olmaz...
katılıyorum,mümkünse uzaklara çek git,yeni bir başlangıç yap....Bazen basireti bağlanır ya insanın, yaptığı şeyin doğruluğunu veya yanlışlığını tartmadan hareket eder, belki öyle bir durum yaşamıştır diye yüklenemiyorum ben konu sahibine.
Ama gel gör ki; senin için kılını bile kıpırdatmamış bir adamdan nasıl intikam alırım, nasıl ailesine rezil ederim derdinde olman bana çok saçma geldi. Gazeteye çarşaf çarşaf ilan veremeyeceeğine göre sadece aileye kusarsın içindekileri onlar da "amaaaan olmuş bitmiş diye üstünü örterler". Onların canını sıkacağım diye kendi acını katlarsın.
Olan olmuş, yaran taze, iste tayinini çek git yaa. Karaktersiz insanlara karakter dersi vermek için yanlış zaman.
peki Al Capone ne demiş
"Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam"
Bazen basireti bağlanır ya insanın, yaptığı şeyin doğruluğunu veya yanlışlığını tartmadan hareket eder, belki öyle bir durum yaşamıştır diye yüklenemiyorum ben konu sahibine.
Ama gel gör ki; senin için kılını bile kıpırdatmamış bir adamdan nasıl intikam alırım, nasıl ailesine rezil ederim derdinde olman bana çok saçma geldi. Gazeteye çarşaf çarşaf ilan veremeyeceeğine göre sadece aileye kusarsın içindekileri onlar da "amaaaan olmuş bitmiş diye üstünü örterler". Onların canını sıkacağım diye kendi acını katlarsın.
Olan olmuş, yaran taze, iste tayinini çek git yaa. Karaktersiz insanlara karakter dersi vermek için yanlış zaman.
konuşma umduğundan farklı gelişir de sana öyle ağır bir şey söylerse,ve senin de o sıra nutkun tutulursa,bu sefer içindeki yangın büyüyecektir....bırak...vazgeç...yapma,kendini daha fazla yıpratma riskini göze alma...Vaz mı geçeyim anneyle konuşma fikrinden?Gerçekten sakinleştiremiyorum kendimi.O yüzden ısrarla soruyorum.
Vaz mı geçeyim anneyle konuşma fikrinden?Gerçekten sakinleştiremiyorum kendimi.O yüzden ısrarla soruyorum.
Vaz mı geçeyim anneyle konuşma fikrinden?Gerçekten sakinleştiremiyorum kendimi.O yüzden ısrarla soruyorum.
konuşma umduğundan farklı gelişir de sana öyle ağır bir şey söylerse,ve senin de o sıra nutkun tutulursa,bu sefer içindeki yangın büyüyecektir....bırak...vazgeç...yapma,kendini daha fazla yıpratma riskini göze alma...
Bunda durum epey farklıydı,cemaat toplantıları,sohbetler,o sohbetlerden sonra ağlamalar.Bir insanın kaç yüzü olur çok çabalıyorum ama anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?