Nasıl sakinleşeceğim,çok öfkeliyim

zaten kendi "hamile kaldığım için pişman değilim" diye belirtmiş.belki de isteyerek hamile kaldı.
Bu hırs niye anlamadım.Benim üzerimde neyi tatmin ediyosunuz siz?Pişman değilim derken,birlikte olduğum içindi.O kadar hesap yapacak olsam gelinleri olurdum şu an.Habersiz gitmezdim doktora.

Bu hırs niye anlamadım.Benim üzerimde neyi tatmin ediyosunuz siz?Pişman değilim derken,birlikte olduğum içindi.O kadar hesap yapacak olsam gelinleri olurdum şu an.Habersiz gitmezdim doktora.

Peki bebek aldırmana ses çıkarmayan bu adamla nasıl evlenmeyi göze alıyorsun. Seviyorum deme sakın böyle sevgi olmaz...

Peki bebek aldırmana ses çıkarmayan bu adamla nasıl evlenmeyi göze alıyorsun. Seviyorum deme sakın böyle sevgi olmaz...

Ben kendimi iyileştirmenin yolunu bulmaya çalışıyorum.Bugün gelse hadi evlenelim dese yüzüne bakmam.İlk defa sevmedim,biliyorum ne olduğunu,geçecek o kolay da ben bu acıyı neden yalnız yaşadım,herşeyden nasıl sıyrılıp gitti annesinin dizinin dibine?Hazmedemiyorum.Canları yansın istiyorum belki.Siz kahkahalar atarken,beni görünce kasılırken benim ne yaşadığıma dört duvar şahit diye bağırmak istiyorum...

Bazen basireti bağlanır ya insanın, yaptığı şeyin doğruluğunu veya yanlışlığını tartmadan hareket eder, belki öyle bir durum yaşamıştır diye yüklenemiyorum ben konu sahibine.

Ama gel gör ki; senin için kılını bile kıpırdatmamış bir adamdan nasıl intikam alırım, nasıl ailesine rezil ederim derdinde olman bana çok saçma geldi. Gazeteye çarşaf çarşaf ilan veremeyeceeğine göre sadece aileye kusarsın içindekileri onlar da "amaaaan olmuş bitmiş diye üstünü örterler". Onların canını sıkacağım diye kendi acını katlarsın.

Olan olmuş, yaran taze, iste tayinini çek git yaa. Karaktersiz insanlara karakter dersi vermek için yanlış zaman.

Öfkelenmekte haklısın bende geçen hafta yaşlı bir bayanla yeni tanıştım oğullarında anlatıyor oğlu eve hep kız getirir tanıştırırmış kadında beğenmezmiş en son 32 yaşında oğlu demiş ki anne senin yüzünden evde kalacam deyince madem öyle deyip oğlunun evlenmesine onay vermiş var böyle kaynanalar sanada yazık olmuş bu erkeklere kesinlikle güvenmemek gerek çoğunluk ana kuzusu zaten şöyle bir atasözü var kızı istediğine oğluda istedinde vereceksin diye

katılıyorum,mümkünse uzaklara çek git,yeni bir başlangıç yap....

konu ile ilgisi yok ama senin nickin de "bir acayip" :)))))

buralara fazla uymaz ama uysada olur uymasada.....

yanlış yerdesin çarpılırsın maazallah.....:)))))

geyiği burada sonlandırmalı yoksa hafazanallah editörler çarpar falan...çok korkarım

Son düzenleme:
Her zaman söylüyoruz,bir şikayetiniz varsa bunu konu içinde dile getirmeyin,kötü içerik butonunu kullanın.Mutlaka gereği yapılır.
Konu dışı ve tartışmaya neden olacak yorumlardan kaçınalım lütfen.

konu sahibine;

intikam gerçekten çok kötü bir duygudur...sonu yoktur ve için hiçbirzaman soğumaz...rahatlamak istiyorsan hayatın düzene girsin istiyorsan yaşadığın herşeye sünger çekeceksin....

ve bazen işler bizim istediğimiz gibi gitmez sen "o" rezil olsun diye uğraşırken insanlar seni ciddiye almayabilirler...

kendinle ve yaşadıklarınla ilgili bir sıkıntın varsa onu çöz ve yoluna devam et.

Vaz mı geçeyim anneyle konuşma fikrinden?Gerçekten sakinleştiremiyorum kendimi.O yüzden ısrarla soruyorum.

Vaz mı geçeyim anneyle konuşma fikrinden?Gerçekten sakinleştiremiyorum kendimi.O yüzden ısrarla soruyorum.
konuşma umduğundan farklı gelişir de sana öyle ağır bir şey söylerse,ve senin de o sıra nutkun tutulursa,bu sefer içindeki yangın büyüyecektir....bırak...vazgeç...yapma,kendini daha fazla yıpratma riskini göze alma...

Tabi ki vazgeç. O kadından duyacağın cevaplar hoş olmayabilir. Niye daha fazla kanatmak istiyorsun yaranı. Duyarlı bir aile olsalar oğullarının sevdiği kıza saygı duyarlardı.

Senin yapacağın en güzel şey; yaranı sarıp, acılarını yaşadığın yerden biran evvel kurtulmak. Kurtul ki o karaktersiz tekrar hayatına giremesin.

Bırak Rabbim bilsin yaşadıklarını bi milyon insana kanıtlasan nolacak ki? İçin soğur mu? Acın diner mi? Bazen en güzel tepki tepkisizliktir.

vazgeç canım konuşma allaha havale et ve ayrıl oradan.sen hiç merak etme mazlumun ahı çabuk tutar.emin olki senden sonra ne yapsa mutlu olmaz

ya kendin rezil olursan:44: ya bende senin yerinde olsam avazım çıktığı kadar bağırmak isterdim ama çok büyük bir risk. bence Allaha havale et ila bulur cezasını

Kesinlikle katılıyorum anladığım kadarıyla garip bir ailede annesi oğlunu mu kötüleyecek .tahminimce tam tersini yapıp gardını alıp kendince ailesini savunacak ve savaş ilan edicek...

Bunda durum epey farklıydı,cemaat toplantıları,sohbetler,o sohbetlerden sonra ağlamalar.Bir insanın kaç yüzü olur çok çabalıyorum ama anlamıyorum.

Beraber olduğunuz adamın dinini, namazını sorgulayacağınıza , önce kendinizi , vicdanınızı sorgulamalısınız..

Lütfen bir konu konuşulduğunda kişinin namazını değil insanlığını öne sürün.Çünkü namaz ve ibadet ile ölçülmez kişi..Evet kıstas olabilir kişilere göre ; fakat net bir belirleyici değildir.. İbadetin kendisi uludur, yapan kişi değil.. Herkes gerektiğince yaşamıyor çünkü..

O hatayı tek başına yapmadı.. Sizinde hatanız çok büyük.. Evlilik öncesi bir ilişkiye giriyorsa bir insan, bunun günahını bir çocuğun canını parçalatarak aldırıyorsa, bu suç tek kişinin değildir.. İki kişi hatalıdır son damlasına kadar..

Bir erkek zaten belli bir yere kadar aklına hakim olabiliyor.. Çoğu zayıf ve .... karakterlidirler.. (her erkek için sözüm geçerli değil, adam gibi adamlar çok çünkü) Onlara dur demesini bilecek kişiler kadınlardır..

Zorbalıklar ve bazı adını almak istemediğin kadının maruz kaldığı alçaklıklar dışında ; bir kadının izin verdiği sınırca bir erkek kadına yaklaşabilir..

Bu kadar hatadan sonra yine o adamcığa giderseniz eğer hatanın en büyüğünü yaparsınız..

İnşaallah bundan sonraki yaşamınızda bu yaranızı çabuk kapatır ve evlilik yolunda mutlu olacak bir insan bulursunuz.

Seni bunca olan bitene rağmen tınmamış bir adama ne yaparak onu üzebilirsin ki?
Sen onun umrunda olsan zaten yanında olurdu.
Gerçekten seven bir adam hiçbir şeyi ayrılma nedeni olarak göstermez.
Senin için yanıyor diye, onlar da seni düşünüyor mu, ne durumda olduğunu önemsiyorlar mı sanıyorsun?
Sadece kendi kendini yıpratıyorsun.
Bana bunu nasıl yapar diye düşünerek vakit öldürme bence, olan olmuş; yaptı işte, çok acımasız olabildi o çoookk güvendiğin insan.
Bundan sonra bu konu ile ilgili onların üstüne gidersen sadece kendine edersin kimsenin umru olmaz.
Yani şu intikam meselesi çok boş iş.
Önüne bakman lazım artık, gerekiyorsa da psikolojik destek almak iyi olur.

Bu adamdan uzaklaşın.Allah'a havale edin.
İntikam çözüm değildir.Daha da kötü hale gelebilir herşey.Daha da üzülürsünüz.
Bundan sonrasıyla ilgilenin.

bence de konusma canını daha cok yakmaktan baska bi işe yaramaz, zaten senin öfkenin kaynaı annesi falan deil senin adam sandıgın sevgilin, bigün anlayacaktır ne yaptıgını, ama sen bunu büyük bir tecrübe gibi gör ve önüne bak canım , tabiki cok zor ,biz ne söylesek boş yasayan bilir,
allah tepesinden baksın seni bu halde bırakanın da.

yorum yapan arkadaslar lütfen daha nazik olalım, suc güvenen de demişsiniz mesela napalım kötü bişey olucak diye yasanmazki,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…