Bence bu konu,benzerlerine nazaran çok daha yapıcı ilerliyor.
Sevgili seda,takdir edersin ki senin konun 2 tabuyu içeriyor.
Hep biz konu sahibiyle empati kurmak zorundayız.
Bir de sen düşünsene,sen olsan ne yorum yazardın ?
Belki 3-4 yıl önce böyle bir konu duysan,daha beter tepki gösterirdin.
Yine de birkaç mesaj dışında derdine ortak olunduğu kanaatindeyim.
en başta allah yardımcın olsun...
acayip sinirlendim...sen bu işi kendi başına yapmadın...birlikte yapmışsınız sen niye hayatın boyunca bu durumu kendi başına çekesin ki!...mutlaka evlen onunla,ne yap ne et (bu yolda herşey mübahtır o adama ve ailesine elinden geleni ardına koyma) ...belkide mutlu olursun kim bilir...sonrası olmadı mı boşanırsın...hiç değilse sırtında bu yükle yaşamazsın...ama öle kolay olmadığını görsün o adam...savaş kızım kendi onurun için savaş...
en başta allah yardımcın olsun...
acayip sinirlendim...sen bu işi kendi başına yapmadın...birlikte yapmışsınız sen niye hayatın boyunca bu durumu kendi başına çekesin ki!...mutlaka evlen onunla,ne yap ne et (bu yolda herşey mübahtır o adama ve ailesine elinden geleni ardına koyma) ...belkide mutlu olursun kim bilir...sonrası olmadı mı boşanırsın...hiç değilse sırtında bu yükle yaşamazsın...ama öle kolay olmadığını görsün o adam...savaş kızım kendi onurun için savaş...
Evet kendi onuru için sonuna kadar savunmalı..Haklısınız..
Onurunu kurtarmanın tek yolu bir daha asla aynı hataları tekrarlamayarak bu adamdan uzaklaşabildiği kadar uzaklaşmak..
Yeni bir yol, yeni düşünceler, hatalarından ders almış bir kendi olarak yoluna devam.
Onurunu kurtarmak , boğazına sarılıp zorla nikah masasına oturtmak değildir.. Bu dediğinizi yaparsa işte o zaman onurun adı bile geçmez yaptığının içinde.
hmm,biraz tahminle geleceğine bakalım o vakit...arkadaş diyelim ki evlendi...başına en başta bir kaynana geçecek ve üç öğün bu arkadaşın canını bezdirecek (üç öğünden sonna siz isterseniz doğrusunu kullanın)kaynana gazınla pompalanmış bir koca evde şiddete başvurmaya başlayacak,sözel ya da fiziksel far etmez...cinsel şiddet zaten yaşayacak,aşk evliliği olmadığı için arkadaş bunu bi görev gibi yerine getirmeli...hani intikam için evlendi ya...evliliğin bi parçası da cinselliktir zaten...sonra malum adam bu huzursuz evden sıkılacak...ve başka bi kadına gidecek.o sırada arkadaş evde bebeğin gazını dindirmeye çalışıyo olacak...eh bi evliliğin parçasına uygun olarak da bebek şart ööle değil mi?yoksa kaynana nası susar???en başta allah yardımcın olsun...
Çok büyük bir acı yaşıyorsun.Onun tarifi,unutulma ihtimali yok,bu geçmeyecek nefes aldığım sürece.Ama bu elinin tersiyle itilme olayını hazmedemiyorum.
hmm,biraz tahminle geleceğine bakalım o vakit...arkadaş diyelim ki evlendi...başına en başta bir kaynana geçecek ve üç öğün bu arkadaşın canını bezdirecek (üç öğünden sonna siz isterseniz doğrusunu kullanın)kaynana gazınla pompalanmış bir koca evde şiddete başvurmaya başlayacak,sözel ya da fiziksel far etmez...cinsel şiddet zaten yaşayacak,aşk evliliği olmadığı için arkadaş bunu bi görev gibi yerine getirmeli...hani intikam için evlendi ya...evliliğin bi parçası da cinselliktir zaten...sonra malum adam bu huzursuz evden sıkılacak...ve başka bi kadına gidecek.o sırada arkadaş evde bebeğin gazını dindirmeye çalışıyo olacak...eh bi evliliğin parçasına uygun olarak da bebek şart ööle değil mi?yoksa kaynana nası susar???
tuttum bu intikam fikrini...arkadaşın içinin yağları erir artık...
iyi de güzel kardeşim,ADAM ADAM DEĞİL Kİ!adam olsaydı en başta sahip çıkardı zaten kıza...bu adama hiç bir hareket koymaz emin ol!intikam için evlen demiyorum ki ben...
bu kadar karamsar olmayın...o kadar da değil bu haksızlığı kendine yaptırıcak değil heralde...
bu adam bi şekilde yaptığının sorumluluğunu almalı....
seda_46 ya cok merak ettim, kendi ailen biliyormuydu?? onlar ne diyor bu duruma? bilmiyorlarsa söylemeyi düsünüyormusun.. :26:
elinin kiri mi derler? Yazık olmuş o kıza aşk meşk yok anlaşılan .......acımasız davranan erkeği elindemi tutar ne?!........valla ben diyeceğimi dedim...
erkeklerin sağı solu belli olmuyor...
seviyorsun ama güvenemiyorsun...
şu anki erkek arkadaşımın eski sevgilisi işinde gücünde sosyal bir kızdı, sevgilisi kızla ilişkisinde kavgalar-cinsellik-sıkılma-hevesini alma gibi şeyler yaşadıktan sonra tüm vaktini benle geçirmeye başladı. nihayetinde ayrıldılar ve kız sağlıklı biriyken bileklerini kesip intihar noktasına geldi. gelgelelim şimdi de bana çok iyi davranıyor ama ben güvenemediğim için yanağından bile öpemiyorum şu anda. düşün yani o derece......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?