Nasıl sakinleşeceğim,çok öfkeliyim

Gerçekten yardımı oldu yazılanların.Tamam yeni üyeyim de şu durumda bu dibe vurmuşlukla senaryo yazacak halde değilim.Anlamaya çalışanlara teşekkürler.

çok zor şeyler yaşamışsın; sonuçlarını da kendi başına atlatmaya çalışmışsın.

Bence o adamın ailesiyle konuşmak seni daha çok yıpratır; tamam o adam da yıpranır belki ama.
Bundan sonrasında yapacağın hiç arkana bile bakmadan o insandan uzaklaşmak olmalı.

Şimdiye kadar yaptığın hatalara başka hataları ekleme.

Evet kendi onuru için sonuna kadar savunmalı..Haklısınız..

Onurunu kurtarmanın tek yolu bir daha asla aynı hataları tekrarlamayarak bu adamdan uzaklaşabildiği kadar uzaklaşmak..

Yeni bir yol, yeni düşünceler, hatalarından ders almış bir kendi olarak yoluna devam.

Onurunu kurtarmak , boğazına sarılıp zorla nikah masasına oturtmak değildir.. Bu dediğinizi yaparsa işte o zaman onurun adı bile geçmez yaptığının içinde.

Çok büyük bir acı yaşıyorsun.Onun tarifi,unutulma ihtimali yok,bu geçmeyecek nefes aldığım sürece.Ama bu elinin tersiyle itilme olayını hazmedemiyorum.

asıl sorulması gereken bence yaşam şekli bu durumu kabullenip yaşayabilir mi?sorusu...

eğer öyleyse tabi ki yoluna devam etsin...kimsenin ettiği kimsenin yanına kar kalmaz...

o adamda bu işten bu kadar kolay kurtulup hayatına devam etmemeli...belki başkasının canını daha yakacak...

birde seviyorum diyor hala...

hmm,biraz tahminle geleceğine bakalım o vakit...arkadaş diyelim ki evlendi...başına en başta bir kaynana geçecek ve üç öğün bu arkadaşın canını bezdirecek (üç öğünden sonna siz isterseniz doğrusunu kullanın)kaynana gazınla pompalanmış bir koca evde şiddete başvurmaya başlayacak,sözel ya da fiziksel far etmez...cinsel şiddet zaten yaşayacak,aşk evliliği olmadığı için arkadaş bunu bi görev gibi yerine getirmeli...hani intikam için evlendi ya...evliliğin bi parçası da cinselliktir zaten...sonra malum adam bu huzursuz evden sıkılacak...ve başka bi kadına gidecek.o sırada arkadaş evde bebeğin gazını dindirmeye çalışıyo olacak...eh bi evliliğin parçasına uygun olarak da bebek şart ööle değil mi?yoksa kaynana nası susar???
tuttum bu intikam fikrini...arkadaşın içinin yağları erir artık...

Sevgili Seda.Aile ile konuştuğun da tepkileri "biz bu kızı istememekte haklıymışız "diyecekler.ve belkide oğulları üstünde baskılarını arttıracaklar.Çevremizde kaç aile yada insan var sağduyulu davranan.Herkes birbirini ezme ve açık arama dderdinde.

Çok büyük bir acı yaşıyorsun.Onun tarifi,unutulma ihtimali yok,bu geçmeyecek nefes aldığım sürece.Ama bu elinin tersiyle itilme olayını hazmedemiyorum.

yaşadığın acıyı kimse bilemez tabi ki...

ama sakin kafayla oturup düşünmelisin...hayat senin hayatın nasıl yaşayacağına sen karar verirsin...ama o adamın ettiğini yayına bırakma...rezil et bence herkez ne mal olduğunu bilsin...

ya acayip sinirlendim bu kadar kolay olmamalı...bi insanın duygularıyla oynamak...

seda_46 ya cok merak ettim, kendi ailen biliyormuydu?? onlar ne diyor bu duruma? bilmiyorlarsa söylemeyi düsünüyormusun.. :26:

intikam için evlen demiyorum ki ben...
bu kadar karamsar olmayın...o kadar da değil bu haksızlığı kendine yaptırıcak değil heralde...
bu adam bi şekilde yaptığının sorumluluğunu almalı....

Allah bildiği gibi yapsın o adamı ve emin ol senin intikam almadan da daha kötü yapcaktır hem de sırf öbür dünyada değil bu dünya.

intikam için evlen demiyorum ki ben...
bu kadar karamsar olmayın...o kadar da değil bu haksızlığı kendine yaptırıcak değil heralde...
bu adam bi şekilde yaptığının sorumluluğunu almalı....
iyi de güzel kardeşim,ADAM ADAM DEĞİL Kİ!adam olsaydı en başta sahip çıkardı zaten kıza...bu adama hiç bir hareket koymaz emin ol!

sedacım 14 sayfayı tam okuyamadım ama şöyle söyliyim öyle bi evladın ana babasıda kendi gibidir diye düşünüyorum sonuçta çocuklar ailelerin aynası gibidirler.sen gidip konuşsan olan sana olucak gene sen yıpranıp üzülüceksin.kendine çok acımasız davranmışsın bu bebek aldırma olayından sonra nasıl geri dönebildin sevebildin çok şaşırdım hayatım sonuçta karşındaki senin evladını senden kopartan acımasız sefilin teki hiç bi zaman yanında da olmamış bak bunları kendin söylüyosun duygularını bi kenara bırakıp mantığınla hareket etmenin çoktan zamanı gelmiş inan bana o zaman doğruyu bulucaksın herkes hata yapar unutmaya çalışır telafi etmeye çalışır .sana tek tavsiyem bir daha o adamı hayatına alma bunları unutmaya çalış eğer onu düşünmeye devam edersen aynı hataları tekrar tekrar yaşayacaksın e o saatten sonra da kimse burda sana yardımcı olmak istemez psikolojin çok bozulmuş imkanın olursa doktor takviyesi de yapabilirsin ama unuma her şey senin ellerinde önce akıllı düşün bu saatten sonra bi işi yaparken 1 değil 2 kere düşünmen lazım umarım çok çabuk atlatırsın

Son düzenleme:
evlenmeden görmüşsün adamın senin arkanda olmıyacağını... anasının 1 lafınla senden vazgeçmiş... çocuk meselesini hiiç açmıyorum bile!! yaptığı şeylerin ardında durmayan adamlardan o kadar nefret ediyorum ki!!! Kurtulduğuna sevin bence... başka ne denir ki?* sanıyrmusun annesine arayıp durumu anlatınca daha iyi olacak? Ben sanmıyorum...

bende gidip anlatmanı tavsiye etmem..işler tahmin edemeyeceğin kadar büyür..sen burda kendi psikolojini düzeltmeye bak.. destek al...eğer konu büyürse daha unutulmayacak hale gelebilir..en kısa sürede tayin iste..tebdili mekanda ferahlık vardır..o şehri terkederken şunu düşün Allah'ın ilahi adaletine kesinlikle güven..malesef ne kadar sinirlensende gereken adaleti veremezsin anlatsan da...ama misal olarak söylüyorum...; o insan bir gün başkasıyla evlendi..nasip bu ya yıllarca çocuğu olmadı..aklına sen ve o kaybettiginiz yavru gelicek.. bu vicdanı bi şekilde onu rahatsız eder...bunlar iyi ve mutlu günleri olabilir uzaktan bu seni sinirlendirmesin..bakalım ne olacak sonu hiç bilemeyiz!!!???

valla ben diyeceğimi dedim...
erkeklerin sağı solu belli olmuyor...
seviyorsun ama güvenemiyorsun...
şu anki erkek arkadaşımın eski sevgilisi işinde gücünde sosyal bir kızdı, sevgilisi kızla ilişkisinde kavgalar-cinsellik-sıkılma-hevesini alma gibi şeyler yaşadıktan sonra adam tüm vaktini benle geçirmeye başladı. nihayetinde ayrıldılar ve kız sağlıklı biriyken bileklerini kesip intihar noktasına geldi. gelgelelim şimdi de bana çok iyi davranıyor ama ben güvenemediğim için yanağından bile öpemiyorum şu anda. düşün yani o derece......

Son düzenleme:
Sen o adamla evlenmek istiyorsan çok kolay evlenirsin.
Yok mu senin annen baban kardeşin ya da başka bir yakının?
Eğer derdin evlenmekse anlatırsın bu olayı onlara.
Sen değil onlar konuşur aile ile.
Mecburen evlenir seninle.
Seni gelin olarak kabul etmek zorundalar.
Araya ailen girerse buna mecbur olurlar.
Öyle de bir evlenir ki seninle paşa paşa...
Türkiye şartlarında öyle kolay değil biriyle birlikte olup evlenmeden bırakmak.
Korkarlar, çünkü bu tarz şeyler namus meselesi ülkemizde.
Arkanda ailen varsa bitmiştir.
Ama sonra onunla mutlu olur musun dersen pek sanmıyorum.
Düşün taşın senin bileceğin iş...
Ben istemezdim beni istemeyeni.
Ama herkesin görüşü fikri başka türlüdür.

ailesine düşkün erkekler neden genelde böle karakteri zayıf pasif oluyorlar benmde sevgilim annesine aşırı düşkündür korkmaya başladım artk

elinin kiri mi derler? Yazık olmuş o kıza aşk meşk yok anlaşılan .......acımasız davranan erkeği elindemi tutar ne?!........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…