Daha onceki elim vukuatlarini saymiyorum bile sadece en sonuncusunu soyleyecegim. Hellp sendromu(ileri derecede gebelik zehirlenmesi) nedeni ile akut bronsit,akut faranjit,akut sinuzit ve alerjik astimimla beraber kalp atislari yavaslayan bebegim ve ic organlarim cokmek uzere acil sezeryana alindim. Sadece yarim saat fark ile kurtulduk bebegim ve ben.. Ustelik alerjik astim yuzunden ic kanamam oldu ve sezaryan dikislerimden 1.5 lt kan dokuldugu halde hala anlamadigim ve bana gore hala olmayan bir sebeple(gitmek icin surat asarak) bana gidiyorum diye habet dahi vermeden kendi yasadigi sehire gitti. Utanmadan politik davranislanrini surdurecegim diye ardindan hergun ssnki yanima gelrmiyormus caresizligi ile esimi aradi durdu. Gerdek gecemi berbad etmis olmasini dahi bir kenars birakarak ben memlekete gittigimde bebegimi onlara goturdum ve ustume duseni yaptim.ve bunu takdir bekliyorum edasinda degil gayet sakin ve normal bir sey yapiyormusum gibi yaptim. Emin ol ailem de ailem diyen esim bu olaydan sonra asil benimle ve oglumla tastamam aile oldu. Artik cok sukur aramizda kimse yok. Hala konusuyorum kendisi ile ama seviyem cok net ve kasmiyorum kendimi.. O kendine yakisani yapsin dursun.