Yani komik değil bilin istedim ciddi bir dert yanıyorum burdaÜstüne buz dök.
Bilmiyorum hep kazık yediğim içinBende öyleyim ama asla ezik veya kazık yiyen biri değilim. Sıcaklanlı olmak ayrı bunlar apayrı.
Yok genelde satılmalarım fenalıkla olmuyor ben onlara çok değer veriyorum yedirip içiriyorum sonra beni 2 günlük tanıdıklarına satıyorlarHerkesi kendiniz gibi sanmayarak başlayabilirsiniz. Ve gözlerinizi dört açarak. Maalesef birçok insanın kafasında kırk tane tilki dolaşıyor. Bunları fark ettikçe buz gibi oluyorsunuz zaten...
Lütfen isim nedir seminerin çok minnettar olurumBenim de sıkıntım buydu bir seminere gittim. Anladım sorunun kaynağını ve hallettim baya iyi geldi. Sana da önerebilirim
E bu da sinsilik ve çıkarcılık sayılmaz mı? Sahtelik.Yok genelde satılmalarım fenalıkla olmuyor ben onlara çok değer veriyorum yedirip içiriyorum sonra beni 2 günlük tanıdıklarına satıyorlar
Evet çok doğru ben sanki öz kardeşimmiş gibi değer veriyorum yedirip içiriyorum istediği yere götürüyorum her sırrımı anlatıyor(dum) artık onu yapmıyorum sonra beni tanıştığı 3 günlük kıza satıyorlarSıcakkanlı olmak demek ezik bir insan olmak demek değildir. Sizin sorununuz insanlarla olan sınırınızı ayarlayamamanız bence. Benim de bir çok arkadaşım var ama dost diyebileceğim insanlar bir elin parmağını geçmez. İnsanları bana zarar verebilecekleri kadar yakınımda tutmam mesela.
Agzina saglikSıcakkanlı olmak demek ezik bir insan olmak demek değildir. Sizin sorununuz insanlarla olan sınırınızı ayarlayamamanız bence. Benim de bir çok arkadaşım var ama dost diyebileceğim insanlar bir elin parmağını geçmez. İnsanları bana zarar verebilecekleri kadar yakınımda tutmam mesela.
Doğru aslındaE bu da sinsilik ve çıkarcılık sayılmaz mı? Sahtelik.
Kaç yaşındasınız? Yukarıda bir arkadaş da bahsetmiş belki terapi faydalı olabilir sınır çizme konusunda.Evet çok doğru ben sanki öz kardeşimmiş gibi değer veriyorum yedirip içiriyorum istediği yere götürüyorum her sırrımı anlatıyor(dum) artık onu yapmıyorum sonra beni tanıştığı 3 günlük kıza satıyorlar
Aynen,başkalarının derdiyle dalga geçenlerde kişilik sıkıntısı olduğunu düşünüyorum.Yani komik değil bilin istedim ciddi bir dert yanıyorum burda
ben de aksine suratsiz ve dondurucudan daha soguk biriyimdir üni zamani sinifa girince selam bile vermeyen, vedalasmadan kacar gibi uzayan var ya hah o benim, kimseyle göz temasi bile kurmam sokakta, orda burda herkes bana bir sey sorar, yaklasir.Ben sıcakkanlı biriyimdir hemen herkese gülerim samimi olurum bu da beni ezik bir hale soktuğu gibi kazık yememe neden oluyor çok canım sıkılıyor nasıl daha umursamaz olurum soğuk olurum insanlar yanıma yaklaşmaya korksun çekinsinler istiyorum benden lütfen yardımcı olun bu benim için büyük bir dert
İnsanları ağzına laf vermeyeceksin...Evet çok doğru ben sanki öz kardeşimmiş gibi değer veriyorum yedirip içiriyorum istediği yere götürüyorum her sırrımı anlatıyor(dum) artık onu yapmıyorum sonra beni tanıştığı 3 günlük kıza satıyorlar
Niye yedirip içiriyorsunuz ki? Maddi durumunuz mu iyi?Yok genelde satılmalarım fenalıkla olmuyor ben onlara çok değer veriyorum yedirip içiriyorum sonra beni 2 günlük tanıdıklarına satıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?