Nasıl soğuk birisi olabilirim

lemon356

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
214
47
18
21
Ben sıcakkanlı biriyimdir hemen herkese gülerim samimi olurum bu da beni ezik bir hale soktuğu gibi kazık yememe neden oluyor çok canım sıkılıyor nasıl daha umursamaz olurum soğuk olurum insanlar yanıma yaklaşmaya korksun çekinsinler istiyorum benden lütfen yardımcı olun bu benim için büyük bir dert

Sıcakkanlı olmak demek ezik bir insan olmak demek değildir. Sizin sorununuz insanlarla olan sınırınızı ayarlayamamanız bence. Benim de bir çok arkadaşım var ama dost diyebileceğim insanlar bir elin parmağını geçmez. İnsanları bana zarar verebilecekleri kadar yakınımda tutmam mesela.

Herkesi kendiniz gibi sanmayarak başlayabilirsiniz. Ve gözlerinizi dört açarak. Maalesef birçok insanın kafasında kırk tane tilki dolaşıyor. Bunları fark ettikçe buz gibi oluyorsunuz zaten...
Yok genelde satılmalarım fenalıkla olmuyor ben onlara çok değer veriyorum yedirip içiriyorum sonra beni 2 günlük tanıdıklarına satıyorlar

Yok genelde satılmalarım fenalıkla olmuyor ben onlara çok değer veriyorum yedirip içiriyorum sonra beni 2 günlük tanıdıklarına satıyorlar
E bu da sinsilik ve çıkarcılık sayılmaz mı? Sahtelik.

Evet çok doğru ben sanki öz kardeşimmiş gibi değer veriyorum yedirip içiriyorum istediği yere götürüyorum her sırrımı anlatıyor(dum) artık onu yapmıyorum sonra beni tanıştığı 3 günlük kıza satıyorlar

Agzina saglik Nowaybabe im
Altina imza atmaya geldim

Kaç yaşındasınız? Yukarıda bir arkadaş da bahsetmiş belki terapi faydalı olabilir sınır çizme konusunda.

ben de aksine suratsiz ve dondurucudan daha soguk biriyimdir üni zamani sinifa girince selam bile vermeyen, vedalasmadan kacar gibi uzayan var ya hah o benim, kimseyle göz temasi bile kurmam sokakta, orda burda herkes bana bir sey sorar, yaklasir.
aksine gülen, sicakkanli olan ortam enerjisini yükselten kadinlari daha cekici bulurum. ezik gelmez aurasi yüksek, disil gelir, öyle olayim isterdim. tüm bu nerd halime ragmen kaziktan inemememis biri olarak soguk mizac kazik yemeyle paralel degil. oldugunuz gibi kalin, kazik yememenin altin kurali varsa ben de talibim.

İnsanları ağzına laf vermeyeceksin...

Niye yedirip içiriyorsunuz ki? Maddi durumunuz mu iyi?
Ayrıca yanınızda kalsınlar diye mi bu işi yapıyorsunuz? Samimiyetsiz bir davranış bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…