Nasıl sorabilirim :(

Görüş bildiren %90 kişi bu şekilde bir tavır sergileyeceğini iletmiş.
Ancak gelin görün ki keza size söylemiyorum sizde şahitsinizdir dışarıda etrafımızda çevremizde o kadar bunun zıttı hareket eden insan var ki
tabiki bu ; mevcut durumu doğru kılmaz ancak insan böylesini görünce de bende mi sorun var acaba diyor

Eş ve aile arasındaki dengeyi kurması gereken kişi evlendiğimiz kişiler değil mi?
kayınvalideme gidin desem eşim neden gidiyorsunuz kalın dedikten sonra ne anlamı var ki?

tavırlarımdan anlamazlar anlamıyorlar ya insan yerine koyup cevap vermiyorum günde en fazla 1-2 cümle kurarız kurmayız
böyle bir muamele gördüğünüz evde ortamda her nerede olursa olsun kalır mısınız kalmazsınız
bu insanlar muamele falan anlayacak insanlar değil

sizin adınıza sevindim

çocuk için eşim tedavi görüyordu ancak öteledik

Bu konuda haklısınız ama öyle bi potansiyel i yoksa yapabilecek çok bişey yok. Ben size tecrübelerimi aktardım. Bende ilk eşimle konuştum ama her seferinde ne yapayım annemi babamı evden mi kovayim dedi. Bi bakıma oda haklıydı çünkü kimse anne babasına git diyemez. Sonra dediğim taktiği uyguladım. Şuan çok şükür kafamız rahat .

Vicdansız değilsin, herkesin evi hayatı var. Kocan bencil

Kötü hissetmeyin güçlü durun, siz haklısınız, eşinizle güzelce konuşun baktınız anlamıyor direk boşanmak istediğinizi belirtin...

Yazilmistir ama yazayim yine de ,bütün iş eşinde ve o durumdan memnun nokta.Yaş ilerledikçe ben daha iyi gördüm cektigim kayinvalide problemlerinin bitmeyişi eşim yüzündendi .Anne bi dur napiyorsun diyemiyordu.Ikisine de ben dur dedim sonunda.Sen dilerim 40 yasina gelmeden ,benden önce anla bunu.Eşin de iyilikle soylemekten anlayacak gibi durmuyor.Seni ailesine hizmetci yapmis .Mutlu,mesut yasiyor.

İyilikle söylemekten anlamıyor haklısınız
Hafta başından beri hiç hiçbirşey yapmıyorum
haftasonuna plan yapmışlar kayıtlamayacağımı ilettim

Eşimle de müsait bir zaman yaratıp bunun böyle olamacağını ileteceğim

Bir sonuca var mı bari durum?

Cok aci bundan gurur mu duyuyorsunuz bir de. Insan yerine koymayacaginiza pasif takilacaginiza madem gecin karsilarina duzgunce konusun. Yoruldugunuzu dile getirin.

Yemeği temizliği eşle beraber yapın. Yük binsin biraz üstüne.

ayyy ALLAH yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni ..benim kaynanamda öyleydi gelir 1 ay kalır yemek yapmaz çocuğumu bile anneme gönderirdi.şükür diğer kaynım evlendi buraya yerleştide şimdi 2 hafta bizde 2 hafta onda kalıyo...soruna gelince soramazsın sorduğun zaman eşinle daha büyük sorunlar yaşıyorsun senin yakınlarından biride gelsin bence annen kardeşin falan misafir misafiri sevmez lafı gb.belki ozmn gider

Cok aci bundan gurur mu duyuyorsunuz bir de. Insan yerine koymayacaginiza pasif takilacaginiza madem gecin karsilarina duzgunce konusun. Yoruldugunuzu dile getirin.
Gurur duymuyorum açık açık konuşmuştum Zaten ama anlamıyorlar
Pasif takıldığımı da düşünmüyorum rahatsızlığımı her anlamda dile getirdim ve anlamıyorlar
Bugün tekrar konuştum eşim ve annesi İle ramazandan sonra gideceklerini ilettiler ve Boşanıyorum

Ay valla okudukça sinir oldum ben sana misafir geliyim de onları evden men ediyim kaynana kayınbaba hatta koca tarafı fobim var gerçi ben kendi evimi seviyorum kendi aileme de vıcık vıcık değilim.sen bi kaç gün yüz verme onlar konuşurken konuşma sürekli Güler yüz gösterme huzursuz olup kalkıp gitsinler

Bugün açık ve net bir şekilde konuştum ve Ramazan/oruçta sonra gideceklerini söylediler boşanıyorum

Bugün açık ve net bir şekilde konuştum ve Ramazan/oruçta sonra gideceklerini söylediler boşanıyorum
Peki onlara bi kilo da kına al giderken yaksınlar bi yerlerine şimdi iyi mi olacakmış.üzülme canım asla değmez üzüldüğünü görürlerse daha çok psikolojik baskı yaparlar buna eşinde dahil.hiç birsey senden önemli değil.madem boşanıyorsunuz sevgili ailesi kalsın oğullarıyla niye gideceklermiş tabi sen yokken iş yapmak zor gelecek bekarken işleri zor gelen oğulları evlenince kıymete biniyor

Çok ilginç Bekarken kalmaya gelmiyorlarmış
Üzülmüyorum, buz kestim hissizim
Hayırlısı artık ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…