• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl sosyal olunur?

didoss44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
134
0
96
İstanbul
Forumalrda okuduğum kadarıyla belli bir yaşa gelmiş olanlar ve evlenmiş olanlar çoğunlukla asosyal olmuşuz:2: hatta eskiden çokkk faal olanlarımız bile,bunu bize yakıştıramadım :20: hadi bakalım pamuk fikirler buraya :21: sosyalleşmek adına neler yapabiliriz:)

benim çocukta yok.evden dışarı çıkamıyorum.uyuz oldum çıktım.dışarı çıkmaya üşenirmi insan yaaa

su an polatlıdayım aılem baska sehırde.memlekete gıdınce sosyallasmak ne demek benden sorulur kızlar.cocuk anneye ben dısarı arkadaslarla gezmeye sabah kahvesıne sınemaya yemege arkadaslarımda cok allahtan acayıp eglenıyorum.burdaysa tek yaptıgım komsu gezmesı oda ne kadar olabılırse ıste.

artık sehırlerde ucretlı yada ücretsiz bir sürü kurs var bayanlar. bunlara yönelmek dururken cık cık cık cok ayıp:D belkı cocuk belkı ev falan derken bısı yapmıoruz barı bunları yenmek ıcın evde bısıler yapın. ürettikce kendınızı daha ıyı daha sosyal hıssedersınız emınım

Forumalrda okuduğum kadarıyla belli bir yaşa gelmiş olanlar ve evlenmiş olanlar çoğunlukla asosyal olmuşuz:2: hatta eskiden çokkk faal olanlarımız bile,bunu bize yakıştıramadım :20: hadi bakalım pamuk fikirler buraya :21: sosyalleşmek adına neler yapabiliriz:)

Sabah Bir Yürüyüş..
Sonra Arkadaşlarla Bir Türk Kahvesi Sıcak Sohbet..
Ücretsiz Kurslar..
Alışveriş.. :21:
Müsabakalar..

Haftasonları Tiyatro ve Sinema..
Ailece Akşam Oturmaları..
Haftasonları Mangal Partileri..
Havalar Isınıyor Piknikler..
Tatiller Derken..
Uzar Gider..
Yeter ki Evden Başımızı Bir Çıkaralım.. :27:

Son düzenleme:
eve tabu tarzı oyunlar alın ve sevdiğiniz bi çifti davet edin,kekler falan yapın...sonra kahkahalarla oynayın,bitince de çay içip sohbet edin..bakın nasıl da güzel bi gece geçirmiş olursunuz sıfır masrafla :)))
ya da kurslara yazılın,annem yıllardır İSMEK'in kurlarına gidiyo,aynı okul gibi sosyalleştiriyo,ortak hobilere sahip arkadaşlar buluyo...
sonra mesela çocukları sinemaya götürmek bahanesiyle bikaç çocuklu arkadaşınızla buluşun,çıkışta da bişeyler yersiniz...bakın ne eğlenceli bir gün geçti ;)

öncelık komsu edinmeye calıs... sonra esının iş arkadaslarını aksam cayına pazar gunu pıknıklere vs gidin gelin sizin içinde bu ön alıstırma olur hem..

gunler yaparsınız zaten aranızda.. bir çok arkadasın dediği gibi ucretlı ucretsız kurslar var onlara gidin.. halk egitim kursları gibi..

sabah esınızı evden cıkarttıktan sonra sizde peşinden yuruyuse cıkın .. netten aerobık hareketler vs arastırıp bulup uygulayın..

bulundugunuz yer merkeze yakınsa haftada bir sinema esınızle bırlıkte guzel bir tiyatro gitmenızı tasvıye ederım... kültürel acıdan fuarları etkınlık ve konserlerı takıpleyın gitmeye calısın..

hiç bişey bulamıuyorsanız elınıze bi roman alıp parka cıkıp okuyun buda evden cıkmanın bir yoludur ;).. yada yanınıza esınızı arkadasınızı alıp termosa kupa bardaklara cayınızı koyup manzarası guzel olan biyere gidip kafa dınleyın.. (benım eskı evim sahıle çok yakındı bazen balkondan değilde sahıle yakın yapılan banklara gider termosa cayımızı doldururduk esım yada annmemle dalgaların kıyıya vurmasıyla ruhumuz dınlenırdı ahh ahh özluyorum o gunleri valla...şimdi denızden cok uzakta evımız :50: )

Back
X