- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.607
- 598
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
doğru mu anladım
siz o şehre gideceksiniz Ağustos ta düğün için
tatil de istiyorsunuz
yapın organizasyonu yani kendiniz gidecek gibi
orada iken onu da davet edersiniz takılırsınız
ona da hazır gelmişken birkaç gün tatil yapacağım diye konuşun
lakin bu araba vs muhabbeti bana değişik geldi
yani otobüsle neden gelmiyor sizin şehrinize mesela
araba ile ayda bir geleceğine otobüs ile 15 te bir gelsin
ne bileyim lüks lokantada yemek yiyeceğimize çay tost yiyelim de sık görüşelim
(ben galiba eski modelim, tedavülden kalkmam lazım)
Farkli sehirlerde olabilirsiniz ama daha yeni tanidigin biriyle bu kadar acele kararlar vermenin sana zarari dokunabilir. Sevgilin hakkinda yanlis fikirlere kapılabilir. Nelerini görmüyoruz. Sadece senin iyiligin icin küçük tavsiyeler veririz. Hayatin senin ellerinde.ama şu an ayrı şehirlerdeyiz, ve sadece ili kere yüz yüze görüşme imkanımız oldu onlarda çok kısa süreliydi.. ben eğitim öncesi daha çok zaman geçirelim istiyorum
annesiyle birlikte yaşıyo, bu virüs olaylarından otobüse binmek istemedi annesi için, yaşadığı şehirde de çok dışarı çıkmıyor zaten orda vaka sayıları daha fazla çünkü.doğru mu anladım
siz o şehre gideceksiniz Ağustos ta düğün için
tatil de istiyorsunuz
yapın organizasyonu yani kendiniz gidecek gibi
orada iken onu da davet edersiniz takılırsınız
ona da hazır gelmişken birkaç gün tatil yapacağım diye konuşun
lakin bu araba vs muhabbeti bana değişik geldi
yani otobüsle neden gelmiyor sizin şehrinize mesela
araba ile ayda bir geleceğine otobüs ile 15 te bir gelsin
ne bileyim lüks lokantada yemek yiyeceğimize çay tost yiyelim de sık görüşelim
(ben galiba eski modelim, tedavülden kalkmam lazım)
yorumların hepsi bu yönde oldu, sanırım beklemeliyim, zaten düğün için onun yaşadığı şehre gidicem tatil olmasa bile orda görüşmüş olcazDeğerini düşürme derim sakin sabırla yol al lütfen
ne alaka bağlılıkla? yalnız zaman geçirmek tanımaya çalışmak bağlılık belirtisi mi?Ben bu filmi izledim yazık çok bağlanmışsınız.. sonu bitiş olursa tek üzülen siz olacaksınız
Eminim o sizin için hiç böyle planlar yapmıyor :)ne alaka bağlılıkla? yalnız zaman geçirmek tanımaya çalışmak bağlılık belirtisi mi?
hanımefendi planları öncesinde birlikte yaptık zaten, yukarda da söyledim, şehri bile düşündük bir sürü hayal kurduk şunu yaparız diye, benim düşündüğüm şu an çalışmadığı için tatili ben karşılasam ona da bunu nasıl söylesem fikri. yazdığım bikaç cümleyle birbirimize verdiğimiz değeri nasıl anlayabilirsiniz?Eminim o sizin için hiç böyle planlar yapmıyor :)
Kesinlikle her şeyi siz ödemeyin, pozitifliğinden çok negatifliği olurselam kızlarr,
yakın zamanda buraya flört ettiğim kişiyle ilgili konu açmıştım, şu an sevgiliyiz
bu da dert mi demeyin lütfen, bikaç gündür aklımda bu konu var ama orta yolu nasıl bulmam gerekiyor bilmiyorum.
bahsettiğim kişiyle flört ederken benim yaşadığım şehre gelmek istedi. bi süredir flört ediyoduk zaten yüz yüze gelip konuşmak açılmak istemiş ki ben de istiyordum böyle bi görüşmeyi zaten. arabası yok, o yüzden araba kiralayıp geldi iki gün için otelde kaldı. görüştüğümüz sürede zaten sevgili oldukk
flört ederken ben onun yaşadığı şehre gtmiştim arkadaşımın nikahı için, arkadaşının arabasını almış beni otogardan o gelip almıştı sırf görüşmüş olmak için. çok hoşuma gitmişti düşünceli halleri :)
şu an aklıma takılan bi durum var, biraz karışık yazmış olabilirim:)
ekimde 4-5 ay sürecek bi eğitime gidecek. eğitim süresince çok görüşemicez çünkü şehir dışına çıkamaz ancak ben gidersem bikaç saatliğine görüşebiliriz. ekime kadar zamanımız var yani, ben istiyorumki birlkte biyerlere gidelim tatil gibi,amacım yalnız kalmak ve bu süre içinde birbirimizi daha iyi tanımak. eğitim sonrası kış ayları oluyo zaten zor olur hem de eğitim bitince hemen işe başlamış olcak.
şu an biyerde çalışmıyo, malum arabada yok,benim için hiç sıkıntı değil ama bikaç konuşmasından anladığım o araba olayını sorun yapıyo, ağustosta onun yaşadığı şehre gidicem arkadaşımın düğünü için, şimdiden söyledim onada, negüzel birlikteyiz o zaman dedi, ben ama güzel bi yazlık bulup birlikte tatil yapmak istiyorum, bunu bu şekilde söylesem düşüncesizlik mi yaparım? yani onun söylemesini mi beklemeliyim? sonuçta çalışmıyo bi geliri yok ama ben karşılayabilirim bu tatil planını, ona nasıl söylesem bilmiyorum, arabada önemli değil benim için, yeterki birlkte zaman geçirelim yalnız olursak daha iyi tanırız birbirimizi, onun şehri zaten turistik yer, ama o annesiyle yaşıyo, nasıl söylesem bilemedim
Kendiniz için bir yer ayarlayın oda gelirse gelsin. Ama illa gel demeyin bence deama öncesinde böyle bişeyler konuşuyoduk, yani şuraya gideriz şunları yaparız diye hep bi planımız vardı hatta gideceğimiz yer bile belliydi, bu konuşmalara güvenerek zaten böyle bi teklifte bulunsammı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?