Nasıl söyleyebilirim...

Gurbet nedir ya?
Ben de bulunduğum şehirde yalnızım
Bi eşim bi ben işte.

Annem de hayatta değil üstelik
2 aylık bebeğe de ilk günden beri kendim bakıyorum. Kısacası rica ediyorum gurbet meselesini abartmayın. Kendi memleketinizde olsanız her gün herkes yanınızda mı olacak?
Eşinizin evde olmaması çok kötü. O sırada anneyle kalmak ya da memlekete gitmek mantıklı
Ama sürekli oraya da yerleşmeyin. Anneniz durumdan memnun değilse kendi söylemeli oğlum çok kaldınız evinizi düZeninizi kurun bak bebeğiniz olacak diye
O söylemediği müddetçe siz bişey yapamazsınız ki

evet annenize gitmek hakkınız

ama siz annenize gitmeyi değil oraya yerleşmeyi istiyorsunuz

oraya sizden önce kardeşiniz yerleşmiş diye de kızıyorsunuz

bir de eski konularda ben titizim düzen takıntım var vs demişsiniz gelin hanım da relaks bir tiptir

bu konuda tek söz söyleme hakkı olan anneniz ama anladığım o da şimdiye kadar bir şey dememiş

naçizane tavsiyem şu gurbet duygusundan çıkınız

bakın konunuzun başında da gurbetteyim yazmışsınız Temmuz da açtığınız konu da var annemin şehrine taşınsam burada bizim sosyal hayatımız yok kv nispet yapıyor vs diye

ya sosyal hayat kv ile mi olacak

çalışan kadınsınız kendi sosyal hayatınızı kurun

anneniz olursa ana kız diz dize oturup dövünürsünüz

annenizin sıkılması normal

o şehrine evine dönsün siz de şehrinize evinize alışıp orada bir yaşam kurun

bu arada ailem ile aynı şehirde değilim hiç ben gurbet ellerde ne yaparım psikolojim olmadı

ben burada yaşamayı tercih ettim ve bu benim hayatım deyip yaşamaya başladım aradan yıllar geçti şimdi doğup büyüdüğüm yer yabancı

zira insan da şehirler de değişiyor

siz uyum sağlamaya direnmeyin o şehri de kabullenip o şehri yaşamaya başlayın
Haklısınız ne bilim bi alışamadım Eşiminde aylarca eve gelememesi beni çok geriyor... belki ben sizin kadar güçlü değilim bilmiyorum belki sizde benim şartlarımda olsanız aynı şeyleri düşünürdünüz söylediklerinizde haklılık payı elbette var ama Beni de anlamaya çalışın büyük aktif çevremin olduğu bir Küçük ve kimseyi tanımadığım farklı bir yere geldim.. üstelik eşim için geldim ama o da yılın bir kısmı Yok bazen korkuyorum... ayrıca ben oraya yerleşsem bile anemin evine değil başka bir eve kiraya çıkma düşüncesindeyim... bu konumda sadece kullanacağım 1 yıllık iznim de eşimin olmadığı dönemde o evde kalmayı planlıyordum... teşekkür ederim yorumunuz için...

Gurbet nedir ya?
Ben de bulunduğum şehirde yalnızım
Bi eşim bi ben işte.

Annem de hayatta değil üstelik
2 aylık bebeğe de ilk günden beri kendim bakıyorum. Kısacası rica ediyorum gurbet meselesini abartmayın. Kendi memleketinizde olsanız her gün herkes yanınızda mı olacak?
Eşinizin evde olmaması çok kötü. O sırada anneyle kalmak ya da memlekete gitmek mantıklı
Ama sürekli oraya da yerleşmeyin. Anneniz durumdan memnun değilse kendi söylemeli oğlum çok kaldınız evinizi düZeninizi kurun bak bebeğiniz olacak diye
O söylemediği müddetçe siz bişey yapamazsınız ki
Annenize Allah’ımdan rahmet dilerim mekanı cennet olsun... evet haklısınız eşimin olmaması beni çok üzüyor o olsa gitmeyi düşünmezdim.. zaten şuan sürekli değil iznimin bir kısmını orada geçirmeyi isterdim... biraz psikolojim düzelsin diye antidepresan tedavisi gören biriyim 10 yıldır son 1,5 yıldır ilaç kullanamıyorum şu anda da emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum teşekkür ederim yorumunuz için....

Bence siz de kendi kendinizi geline karşı doldurmuşsunuz. Ben evimden gitmezdim oturur bebeğime bakardım mis gibi evimde düzenimi de kurarak. Eşiniz kaptanmış size bi bakıcı tutsun yanınıza da yoldaş olur bence

Annenize Allah’ımdan rahmet dilerim mekanı cennet olsun... evet haklısınız eşimin olmaması beni çok üzüyor o olsa gitmeyi düşünmezdim.. zaten şuan sürekli değil iznimin bir kısmını orada geçirmeyi isterdim... biraz psikolojim düzelsin diye antidepresan tedavisi gören biriyim 10 yıldır son 1,5 yıldır ilaç kullanamıyorum şu anda da emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum teşekkür ederim yorumunuz için....
Geçmiş olsun zorluklar insanları güçlendirir öyle düşünün

Back
X