nasıl söyleyeceğim :(

bence de söylemelisin. gizlediğini düşünüp daha çok üzülebilir.
bu arada okuduğum anne olmak isteyen, denemeleri başarısız olmuş güzel anne adaylarına da dua ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Paylaşsan nispet yapıyor deniyor,paylasmazsan nazarlarim diye korkuyor bak deniliyor.

ince düşünmekten hep bunlarr...
açıkçası ben de anlamakta güçlük çekiyorum insan neden üzülür karşısındaki hamile diye, bir arkadaşın dediği gibi, ona sevinir kendi neden kalamıyor diye üzülür...
bence de 3 ay bekleyebilirsin.. ama sadece ona söylememekle olmaz annen eşin haricinde kimseye...

merhaba hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var...
oğlum haftaya bir yaşına girecek ve ben geçen haftalarda hamile olduğumu öğrendim... korunurken tek ilişkiyle olduğu için o kadar imkansız geliyordu ki günlerce ağlayıp kendime kabul ettirmeye çalıştım...
sorun şu ki kardeşim ve eşi tüp bebek tedavisi görüyor ilk denemeleri olumsuz sonuçlandı.. gelinimiz gerçekten çok hassas ve anne olmaya çok hevesli.. olumsuz olduğunda günlerce ağlayıp hamile bile görmeye dayanamıyorum demişti bana :KK43: yarın kalbini dinlemeye gideceğim daha eşim ve benden başka bilen yok... şimdi ben onlara nasıl söyleyeceğim çok üzülüyorum, hep dua ediyorum ikisini de çok seviyorum, gelinimizi de kardeşim gibi görüyorum gizlemek asla istemiyorum ilk ona söyleyemek istiyorum ama nasıl söylemeliyim bilemiyorum :KK43:
Numara yap bari aglayarak söyle nasil bakacam ben iki cocuga gibisinden gervi benim cocugum olmasaydi suna bak allah beriyo buda agliyo derdim soylemesen ben nazar degerim diye sakliyor diye düşünrdum yani üzülmek icin bi cok sebep uretirdim kendime

Bence aceleye gerek yok

Ben kendi anneme bile 4 aylık olmadan söylemedim abinin eşine söylemek gereksiz

Görümcemin de tedavi süreci vardı üst komşusu hamileymiş görümcemin eşi bunu söylememiş üzülür diye görümcem çok bozulmuş

Ama o düşük yapmasaydı aynı dönemde onun da olacaktı vs enişte bence hassas davranmış

Kimseye söyleme şimdilik 3-4 aylık olunca annene söylersin abine de ister sen ister annen söylesin ana yenge bunu öğrenmeyi evinde eşi ile Başbaşa atlatsın belki üzülecek ağlayacak vs sizler görün istemez

bır ıkı ay gecsın oyle laf arasında annen abıne amaan bızımkıler bebek beklıyorlar hayırlısıyla deyıversın laf arasında
ılk olarak bızzat sızın soylemenız sart degıl

Bunda kırılcak gücencek bişey yok bence plansız bir şeklde hamile oldugumu ögrendim dersin dogrusunu yani

Beni bilenler bilir, ben şu anki tıp imkanları ile anne olamıyorum, imkansız. Ama özelikle bayramda keşke teyze olsam, yeğenim olsa diye düşünürken, kardeşimden bebek haberi geldi. İnanın mutluluktan ayaklarım yere basmıyor
Bütün dünya bi yana, benim yaşadığım bi yana
İnanın tüp bebek aşılama tedavi bile umut demek, bende hiç biri yok.
Siz söyleyin, gerisi ona kalmış.
çok merak ettim problem nedir bu kadar imkansız kılacak özel değilse

Yani ben 3 aylık olduğum vakit söylemiştim.
ADETLERİM düzensiz bende şok oldum dedim.
Çok üzülmüş ve kasılmıştım.
Rabbim tüm bekleyenlerin kucağını doldursun

merhaba hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var...
oğlum haftaya bir yaşına girecek ve ben geçen haftalarda hamile olduğumu öğrendim... korunurken tek ilişkiyle olduğu için o kadar imkansız geliyordu ki günlerce ağlayıp kendime kabul ettirmeye çalıştım...
sorun şu ki kardeşim ve eşi tüp bebek tedavisi görüyor ilk denemeleri olumsuz sonuçlandı.. gelinimiz gerçekten çok hassas ve anne olmaya çok hevesli.. olumsuz olduğunda günlerce ağlayıp hamile bile görmeye dayanamıyorum demişti bana :KK43: yarın kalbini dinlemeye gideceğim daha eşim ve benden başka bilen yok... şimdi ben onlara nasıl söyleyeceğim çok üzülüyorum, hep dua ediyorum ikisini de çok seviyorum, gelinimizi de kardeşim gibi görüyorum gizlemek asla istemiyorum ilk ona söyleyemek istiyorum ama nasıl söylemeliyim bilemiyorum :KK43:
biraz bekleyin bencede... özel olacak ama nasıl korunuyodunuz da hamile kaldınız tek ilişkiyle ? (benimde 20 aylık kızım var da... dikkatli olmak açısından bir sormak istedimm :))

Back
X