nasil soyleyecegim?

Bu bir eksiklik değil önce sunu bi anlayalim. Ayrıca seninle vakit geçirmekten mutluysa ve söz ettiğin gibi seni seviyorsa bunu sorun haline geyirmemelisin. Ben hic düşünmeden bi konu arasındabirden aşöyle. Sana birkaç soru sorucaktir bence oda meraktan ama ben olsam boyle yapardim

Gozun icin sorun etmez seninle ayni durumda kuzenim var sol gozu ogretmenin attigi kalemden dolayi kor oldu goz bebeginin siyahinda beyaz bir beze var kesinlikle gormuyor ve 20 gun sonra evleniyor bu protez sana engel degil senin icin onemli bile degil alistin ama simdi kendini sevgilinin yerine koy sana verecegi tepki ilk su olursa 'bu zamana kadar neden soylemedin' iste bu soruya verecegin yanit daha onemli gerisi bos yani seni onemsemedim ciddi dusunmuyordum bilmesende olurdu gibi bir algi olusturmayacak cevap vermen lazim

Haklisiniz, bunu gercekten nasil soyleyecegimii bilemedigimden erteledim surekli bir turlu o ambiyasi yakalayamadim bir de sanirim cesaret edemedim cunku o benim icin cok nasil anlatilir iste bilirsiniz ufak bir kompleks oldu yani cok eksiksiz benim gozumde o. Cesaret toplamaya calisiyorum ilk firsatta soylemek icin korkuyorum cunku alacagim tepkiden cok yufka yureklidir aciyarak yaklasmasini istemem

Acima yok kuzenime pritez yaptiracaktik doktor steril etmesi zor dedi almadi gozunu senin ki bir ozur degil ki iki yolu var ya sohbet arasinda sanki senin icin hic onemli degilmis gibi espiriye vuracaksin ki o zaman aman cok dogal olgusu olacak karsi tarafta beni kandirdi soylemedi onemsizim olgusu olusmayacak yada ciddi bir meseleymis gibi alip karsina konusacaksin bunu en iyi sen bilirsin yasayan sensin

Allah yardimcin olsun .seni anlayabiliyorum. Söylemek kolay değil ama inancı eksiklik değil bu çok yakınım olan birinde var bu durum seninle ayni unutuyoruz bile .Bu büyük bir problem değil. Yüz yüze konuş .ama mutlaka söyle. Sana da kimse niye söylemedin vs. Diyemez biz hosgorusuz küsür arayan bir toplumuz. Her şey gönlünce olsun

cnm ne varki bunda bu kadar zorlanıcak yarın öbür günün kimin başına ne geleceği belli mi bence seninki kusur bile değil.kusur olsa ne olcak ayrıca.hepimiz yarının özürlüleri olabliriz diye bir laf vardır gerçkten çok doğru.eminki o gözün hiç göremese bile karşındaki adam gibi adamsa zaten sana destek olur söyle ve rahtla.

Bence konuşma arasında mi yoksa karşına alıp mi söyleyeceğine iyi karar ver .şimdi seni yönlendirmek istemiyorum sevgilisi tanımıyorum. Ama farkediyordur muhtemelen ya

"Uzun zamandır söylemek istediğim, ama kendimi hazır hissetmediğim için ertelediğim bir konuyu konuşmanın zamanı geldi." diyerek giriş yapabilirsiniz.

Bence konuşma arasında mi yoksa karşına alıp mi söyleyeceğine iyi karar ver .şimdi seni yönlendirmek istemiyorum sevgilisi tanımıyorum. Ama farkediyordur muhtemelen ya

Bence de ediyor biliyorum. Belli ediyor zaten bunu. Ama bu budur seklinde bir fikri yok sadece. Oyle zor ki bunu yapmak. Cok ihtimal var cunku, ya sogursa ya bu kadar oldugunu dusunmuyorsa, ya uzulup boyle birini istemeyecegi halde iliskiye devam etmeye calisirsa. Cok zor.

Canim peki bi yakının annen filan bahsetse bu konudan ?

O daha kotu. Cok utanirim oyle olmaz kendim yapacagim, ama mesaj mi atsam laf arasina mii sikistirsam yoksa ciddi ciddi karsima mi alip konussam kafam allak bullak yemin ederim.

Canim "boyle biri" diyorsun da, ne var ki? Nasil biri? Senin gozunun yerinde kucukken basina gelen talihsiz bir olay sebebiyle bir protez olmasi erkek arkadasini senden nasil sogutabilir? Bu sogunacak bir sey mi? Cekincelerini anlayabiliyorum ama bu durumu sen kendin icsellestirmissin sanki bir defo gibi, istenmeyecek ve istenmemesi de hakli bir durummus gibi. Yok oyle bir sey. Yerinde olsam ciddi bir konusma yapmam kesinlikle. Hatta isi sevimlilikle sakaya vururum. Soyle yaparim mesela, muhabbetin ortasinda sirin sirin sorarim "Bebegim en cok neyimi seviyorsun? Neremi begeniyorsun?" ve konusmayi da oyle bir yonlendiririm ki laf gozlere gelir. Sonra da "Peki sol gozumun protez oldugunu fark etmis miydin hic?"... Devaminda da durumu anlatirim. Ama asla bunu sanki bir zayiflikmis, cekinilecek bir seymis gibi gostermem. Bu hata olur iste.

sağlıkla ilgili yada dış görünüş,boy kısalığı,saç rengi,ten rengi vs...gibi konularda utanılacak hiçbirşey olamaz,çünkü hepsi bizim isteğimiz dışında Allahın takdiri doğrultusunda olan şeylerdir.sevgilinizin de bunun için sizden ayrılacağını düşünmüyorum,tabiiki gerçekten aklı başında olgun bir adamsa.

siz üzmeyin kendinizi,konuşacağınız cümleleri aklınızda kurun ve bunu en kısa zamanda ona açıklayın,mutlu olmanız dileğiyle...

teşekkür ederim, çok güzel kurguladınız bunu kullanabilirim sanırım hem kendimi fazla kasmama da gerek kalmaz, o da fırsat buldukça bana güzel gözlüm falan dediğinden muhtemelen konu oraya ben çok uğraşmadan gelecektir. zaten herkes bi şeylerin farkındaymış da adı konulamamış bir durum gibi bu.

bence farketmiştir dile getirmiyodur çünkü seni seviyodur bunu takmıyordur içini rahatlatmak için söyleyebilirsin

Tabii ki, bak ne guzel gozlerine iltifat da ediyormus zaten hazir Konuyu takip edecegim, soyledikten sonra nasil rahatlayacaksin, bosuna ben bunlari dusunmusum, bosuna korkmusum aslinda ne kadar gereksizmis diyeceksin gor bak :)

Ben anlamadım bu niye bu kadar önemli? Bu, benim çocuğum olmuyor onu bil de, ya da (allah korusun) ölümcül bir hastalığım var demek gibi bir durum değil ki. O senin gözün senin vücudun yani bunun açıklamasını yapmak zorunda değilsin ki bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. 1 senedir berabermişsiniz kesinlikle fark etmiştir ve şimdiye dek sormadıysa önemsemiyor demektir. İlla söyleyeceğim dersen küçüklükte geçirdiğin o rahatsızlığı anlatarak başlayabilirsin, sen de fark etmişsindir işte böyle oldu diyebilirsin. Senden soğumasını gerektirecek bir durum asla değil olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…