- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi immanuelkant
takdir ettim gerçekten.
olması gerekeni yapmış mutluluğunuz daim olsun...
olması gerekeni yapmış mutluluğunuz daim olsun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar konudan bahsettim, gün içinde sürekli bahsini açmaya çalıştım kendi üzerimden sorular sordum hakkımda merak ettiğin bi şey yok mu diye gözünün içine baka baka hayır dedi her şeyi biliyorum seninle ilgili falan hiç mi yok yani dedim yoo dedi, peki dedim böyle olmıcak sonra kardeşinin fıtık ameliyatından açıldı konu ordan mevzuya geleyim dedim başladım ay o ne ki ben az narkoz yemedim küçükken abartma bi şeyi kalmaz falan dedim yine kurcalamadı hani ne oldu da narkoz aldın diye, baktım olmuyor dinlendirici gözlüğümün sağ camını o fark etmeden kirlettim elini uzatıp silmeye çalıştı noldu buna ya dedi off görmüyorum ki onu ben dedim, hmm olsun aşkım dedi temizledi çıkarıp tekrar taktı dayanamadım ya dedim ben seninle bir şeyler konuşmak istiyorum bu durum böyle böyle anlattım rahatsızlığı hani ilerleyen zamanlarda bizim için sıkıntı çıkarsın istemedim bahsetmem gerekiyordu ama bi türlü fırsat vermedin dedim. bi kadın için çok zordur böyle şeyleri açıklamak, benim için önemsiz şeyler olduğunu bil diye örtpas ettim ama sen baya kendine dert etmişsin belli gel buraya dedi gözlerimden öptü daha fazla uzatmayalım dedi konuyu kapattı o kadar mutluyum ki size anlatamam hep sizin verdiğiniz cesaretle oldu zor değilmiş![]()
kızlar konudan bahsettim, gün içinde sürekli bahsini açmaya çalıştım kendi üzerimden sorular sordum hakkımda merak ettiğin bi şey yok mu diye gözünün içine baka baka hayır dedi her şeyi biliyorum seninle ilgili falan hiç mi yok yani dedim yoo dedi, peki dedim böyle olmıcak sonra kardeşinin fıtık ameliyatından açıldı konu ordan mevzuya geleyim dedim başladım ay o ne ki ben az narkoz yemedim küçükken abartma bi şeyi kalmaz falan dedim yine kurcalamadı hani ne oldu da narkoz aldın diye, baktım olmuyor dinlendirici gözlüğümün sağ camını o fark etmeden kirlettim elini uzatıp silmeye çalıştı noldu buna ya dedi off görmüyorum ki onu ben dedim, hmm olsun aşkım dedi temizledi çıkarıp tekrar taktı dayanamadım ya dedim ben seninle bir şeyler konuşmak istiyorum bu durum böyle böyle anlattım rahatsızlığı hani ilerleyen zamanlarda bizim için sıkıntı çıkarsın istemedim bahsetmem gerekiyordu ama bi türlü fırsat vermedin dedim. bi kadın için çok zordur böyle şeyleri açıklamak, benim için önemsiz şeyler olduğunu bil diye örtpas ettim ama sen baya kendine dert etmişsin belli gel buraya dedi gözlerimden öptü daha fazla uzatmayalım dedi konuyu kapattı o kadar mutluyum ki size anlatamam hep sizin verdiğiniz cesaretle oldu zor değilmiş![]()
Allah mutluluğunu huzurunu hiç bozmasın inşallah canım. Senin adına çok sevindimkızlar konudan bahsettim, gün içinde sürekli bahsini açmaya çalıştım kendi üzerimden sorular sordum hakkımda merak ettiğin bi şey yok mu diye gözünün içine baka baka hayır dedi her şeyi biliyorum seninle ilgili falan hiç mi yok yani dedim yoo dedi, peki dedim böyle olmıcak sonra kardeşinin fıtık ameliyatından açıldı konu ordan mevzuya geleyim dedim başladım ay o ne ki ben az narkoz yemedim küçükken abartma bi şeyi kalmaz falan dedim yine kurcalamadı hani ne oldu da narkoz aldın diye, baktım olmuyor dinlendirici gözlüğümün sağ camını o fark etmeden kirlettim elini uzatıp silmeye çalıştı noldu buna ya dedi off görmüyorum ki onu ben dedim, hmm olsun aşkım dedi temizledi çıkarıp tekrar taktı dayanamadım ya dedim ben seninle bir şeyler konuşmak istiyorum bu durum böyle böyle anlattım rahatsızlığı hani ilerleyen zamanlarda bizim için sıkıntı çıkarsın istemedim bahsetmem gerekiyordu ama bi türlü fırsat vermedin dedim. bi kadın için çok zordur böyle şeyleri açıklamak, benim için önemsiz şeyler olduğunu bil diye örtpas ettim ama sen baya kendine dert etmişsin belli gel buraya dedi gözlerimden öptü daha fazla uzatmayalım dedi konuyu kapattı o kadar mutluyum ki size anlatamam hep sizin verdiğiniz cesaretle oldu zor değilmiş![]()
Adam işte adammmm .Allah mutlulugunuzu bozmasin herkese de sevgiliniz gibi insan nasip etsinkızlar konudan bahsettim, gün içinde sürekli bahsini açmaya çalıştım kendi üzerimden sorular sordum hakkımda merak ettiğin bi şey yok mu diye gözünün içine baka baka hayır dedi her şeyi biliyorum seninle ilgili falan hiç mi yok yani dedim yoo dedi, peki dedim böyle olmıcak sonra kardeşinin fıtık ameliyatından açıldı konu ordan mevzuya geleyim dedim başladım ay o ne ki ben az narkoz yemedim küçükken abartma bi şeyi kalmaz falan dedim yine kurcalamadı hani ne oldu da narkoz aldın diye, baktım olmuyor dinlendirici gözlüğümün sağ camını o fark etmeden kirlettim elini uzatıp silmeye çalıştı noldu buna ya dedi off görmüyorum ki onu ben dedim, hmm olsun aşkım dedi temizledi çıkarıp tekrar taktı dayanamadım ya dedim ben seninle bir şeyler konuşmak istiyorum bu durum böyle böyle anlattım rahatsızlığı hani ilerleyen zamanlarda bizim için sıkıntı çıkarsın istemedim bahsetmem gerekiyordu ama bi türlü fırsat vermedin dedim. bi kadın için çok zordur böyle şeyleri açıklamak, benim için önemsiz şeyler olduğunu bil diye örtpas ettim ama sen baya kendine dert etmişsin belli gel buraya dedi gözlerimden öptü daha fazla uzatmayalım dedi konuyu kapattı o kadar mutluyum ki size anlatamam hep sizin verdiğiniz cesaretle oldu zor değilmiş![]()
OYY MAŞALLAHH.ALLAH MUTLULUGUNUZU DAİM ETSİN :)kızlar konudan bahsettim, gün içinde sürekli bahsini açmaya çalıştım kendi üzerimden sorular sordum hakkımda merak ettiğin bi şey yok mu diye gözünün içine baka baka hayır dedi her şeyi biliyorum seninle ilgili falan hiç mi yok yani dedim yoo dedi, peki dedim böyle olmıcak sonra kardeşinin fıtık ameliyatından açıldı konu ordan mevzuya geleyim dedim başladım ay o ne ki ben az narkoz yemedim küçükken abartma bi şeyi kalmaz falan dedim yine kurcalamadı hani ne oldu da narkoz aldın diye, baktım olmuyor dinlendirici gözlüğümün sağ camını o fark etmeden kirlettim elini uzatıp silmeye çalıştı noldu buna ya dedi off görmüyorum ki onu ben dedim, hmm olsun aşkım dedi temizledi çıkarıp tekrar taktı dayanamadım ya dedim ben seninle bir şeyler konuşmak istiyorum bu durum böyle böyle anlattım rahatsızlığı hani ilerleyen zamanlarda bizim için sıkıntı çıkarsın istemedim bahsetmem gerekiyordu ama bi türlü fırsat vermedin dedim. bi kadın için çok zordur böyle şeyleri açıklamak, benim için önemsiz şeyler olduğunu bil diye örtpas ettim ama sen baya kendine dert etmişsin belli gel buraya dedi gözlerimden öptü daha fazla uzatmayalım dedi konuyu kapattı o kadar mutluyum ki size anlatamam hep sizin verdiğiniz cesaretle oldu zor değilmiş![]()
Merhaba hanimlar, 4 yasinda gozumde olusan tumor nedeniyle bir goz ameliyati gecirdim ve sag gozum alinip yerine protez takildi. Yuzum gelistikce protezi degistirdik. Allaha cok sukur kimse kolay fark edemiyor genel olarak begenilen ve dikkat ceken bir kiz oldum buna ragmen. Bazi arkadaslarim ogrendiklerinde sasirdi. Cok dikkat eden fark edebilir ancak. Bi de fazla açılı bakamiyorum tabi.
Her neyse gelelim asil meseleye. Benim bir erkek arkadasim var 1 yildir. Baba gibidir. Ve cok yakisikli, kariyer sahibi, iyi yonleri saymakla bitmez biraz bagnaz olsa da. Bizim iliskimiz ciddiye gidiyor bunu artik ona soylemem lazim sonucta bu bir eksiklik.. Fark ettigini dusunuyorum sonucta cok zaman gecirdik beraber bana -solyanim- demesinden, karsidan karsiya gecerken sagimi gozetleyip beni kollamasindan oyle gibi geliyor ama belki de bu kadarini tahmin etmiyor. Bazen ufak sakarliklarim oluyor nadir olsa da. Uzuluyorum -anlayamiyorum iste gormuyorum bazen- diyorum o da bir sey duymak istercesine -neden erleichda?- diyor. Sanki bir sey anliyor ama adini koyamiyor gibi. Bu bana cok buyuk yuk oldu. Bahsetmek istiyorum yani ama sogur mu diye korkuyorum bir yandan bir yandan nasil soyleyecegimi dusunuyorum bazen dilimin ucuna geliyor olmuyor lutfen yardim edin..