• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil soyleyecegim?

immanuelkant

Antepli:))
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
758
525
138
Merhaba hanimlar, 4 yasinda gozumde olusan tumor nedeniyle bir goz ameliyati gecirdim ve sag gozum alinip yerine protez takildi. Yuzum gelistikce protezi degistirdik. Allaha cok sukur kimse kolay fark edemiyor genel olarak begenilen ve dikkat ceken bir kiz oldum buna ragmen. Bazi arkadaslarim ogrendiklerinde sasirdi. Cok dikkat eden fark edebilir ancak. Bi de fazla açılı bakamiyorum tabi.

Her neyse gelelim asil meseleye. Benim bir erkek arkadasim var 1 yildir. Baba gibidir. Ve cok yakisikli, kariyer sahibi, iyi yonleri saymakla bitmez biraz bagnaz olsa da. Bizim iliskimiz ciddiye gidiyor bunu artik ona soylemem lazim sonucta bu bir eksiklik.. Fark ettigini dusunuyorum sonucta cok zaman gecirdik beraber bana -solyanim- demesinden, karsidan karsiya gecerken sagimi gozetleyip beni kollamasindan oyle gibi geliyor ama belki de bu kadarini tahmin etmiyor. Bazen ufak sakarliklarim oluyor nadir olsa da. Uzuluyorum -anlayamiyorum iste gormuyorum bazen- diyorum o da bir sey duymak istercesine -neden erleichda?- diyor. Sanki bir sey anliyor ama adini koyamiyor gibi. Bu bana cok buyuk yuk oldu. Bahsetmek istiyorum yani ama sogur mu diye korkuyorum bir yandan bir yandan nasil soyleyecegimi dusunuyorum bazen dilimin ucuna geliyor olmuyor lutfen yardim edin..

Nereye kadar saklayacaksin ciddiyetsiz bir iliski bile olsa bunu soylememen onu kandirmak anlamina gelmez mi seviyorum diyorsun ama hakkindaki en buyuk gerceklerden birini sakliyorsun

elbette tahmin ediyordur 1 senedir birlikteymişsiniz. yani protez olduğunu anlamamışsa bile normal olmadığını fark etmiştir mutlaka.

tabii ki de söyleyin uygun bir zamanda. bu zamana kadar sorun olmamışsa bundan sonra neden sorun olsun ki?
eğer bu sebepten dolayı kalbinizi kıracaksa da ne kadar erken, o kadar iyi dersiniz, önünüze bakarsınız.

Söylemelisin kesinlikle ne var bunda:KK64: evlenmeyi düşünüyorsun bide çekinmemelisin artık:KK39:

Merhaba hanimlar, 4 yasinda gozumde olusan tumor nedeniyle bir goz ameliyati gecirdim ve sag gozum alinip yerine protez takildi. Yuzum gelistikce protezi degistirdik. Allaha cok sukur kimse kolay fark edemiyor genel olarak begenilen ve dikkat ceken bir kiz oldum buna ragmen. Bazi arkadaslarim ogrendiklerinde sasirdi. Cok dikkat eden fark edebilir ancak. Bi de fazla açılı bakamiyorum tabi.

Her neyse gelelim asil meseleye. Benim bir erkek arkadasim var 1 yildir. Baba gibidir. Ve cok yakisikli, kariyer sahibi, iyi yonleri saymakla bitmez biraz bagnaz olsa da. Bizim iliskimiz ciddiye gidiyor bunu artik ona soylemem lazim sonucta bu bir eksiklik.. Fark ettigini dusunuyorum sonucta cok zaman gecirdik beraber bana -solyanim- demesinden, karsidan karsiya gecerken sagimi gozetleyip beni kollamasindan oyle gibi geliyor ama belki de bu kadarini tahmin etmiyor. Bazen ufak sakarliklarim oluyor nadir olsa da. Uzuluyorum -anlayamiyorum iste gormuyorum bazen- diyorum o da bir sey duymak istercesine -neden erleichda?- diyor. Sanki bir sey anliyor ama adini koyamiyor gibi. Bu bana cok buyuk yuk oldu. Bahsetmek istiyorum yani ama sogur mu diye korkuyorum bir yandan bir yandan nasil soyleyecegimi dusunuyorum bazen dilimin ucuna geliyor olmuyor lutfen yardim edin..
Neden soğusun canım böyle birşeyden dolayı, üstelik 1 senedir çıkıyorsunuz, rahatsızlıkların yüzünden yanında olmayacaksa hiç olmasın zaten. Kuruntu yapıyorsun bence, insan sevdiğini böyle şeylerden terk etmez.

Canım ne var ki bunda soğusun. Dert etme kendine herkesin başına gelebilir. Benim dayım balık tutarken olta takılmıs tam atarken gözüne gelmiş görme kaybı var suan. Seni cok iyi anlıyorum ama sakın böyle düşünüp üzme kendini dediğin gibi güzel bir kızsındır ve soldurma yüzünü lütfen :) arkadaşın dediği gibi nazar boncuğun olsun

Öncelikle geçmiş olsun. Erkek arkadaşınız anlattığınız kadarıyla bunu sorun edecek biri değil gibi görünüyo. Burda yazdığınız gibi aynen anlatabilirsiniz.Madem ilişkiniz ciddiye gidiyo , o zaman saklayacak birşey yok.

Konuyu ona nasil acmaliyim karar veremiyorum siz ne dusunuyorsunuz ne demeliyim mesela nasil anlatabilirim bir turlu karar veremiyorum.

Konuyu ona nasil acmaliyim karar veremiyorum siz ne dusunuyorsunuz ne demeliyim mesela nasil anlatabilirim bir turlu karar veremiyorum.

Ne kadar plan yapsanizda spontene gelişir durumlar.. Ama bir gün yarin seninle konuşmak istediklerim var diyerek onu hazırlayabilirsiniz..

Kendinizi rahat hissedeceginiz bir yere gidin.. Soru cevap yapabilirsiniz sana söylemekten cekindigim bir şey olduğunu düşünüyor musun gibi ya da direkt Zaman zaman sakarlıklar yapiyorum, göremiyorum diye hayiflaniyorum belki farkindasin ya da değilsin , neden diye soruyorsun bunu cevaplamak.istiyorum artik diye soyleyebilirsiniz

e
Neden soğusun canım böyle birşeyden dolayı, üstelik 1 senedir çıkıyorsunuz, rahatsızlıkların yüzünden yanında olmayacaksa hiç olmasın zaten. Kuruntu yapıyorsun bence, insan sevdiğini böyle şeylerden terk etmez.

Ben de bazen kendimi onun yerine koyuyorum onun boyle bir problemi olsa ben hic dert etmezdim. Ama bazi insanlar dikkat ediyor boyle seylere. Ben aliskin oldugum icin bana artik kusurdan bile gelmiyor ama o ne dusunur soylemeden bilemeyeceg sanirim artik.

Canım bu bir eksiklik değil.Yaşam kaliteni engelleyen bir durumun yok.Eşini etkileyecek bir durum hiç yok.
O seni zaten görüp beğenmiş ve gözünle alakalı terslik hissedip soru sormamış.
Sen konuyu açıp geçmişte ciddi bir sağlık sorunun olduğunu anlatabilirsin.

e

Ben de bazen kendimi onun yerine koyuyorum onun boyle bir problemi olsa ben hic dert etmezdim. Ama bazi insanlar dikkat ediyor boyle seylere. Ben aliskin oldugum icin bana artik kusurdan bile gelmiyor ama o ne dusunur soylemeden bilemeyeceg sanirim artik.
Valla bence şimdiye kadar neden paylaşmadığın konusunda üzülür bile, sonuçta birbirinizi seviyorsunuz. Kesinlikle sorun olarak göreceği için değil, seninle ilgili birşey olduğu için bilmek ister:KK66:

Back
X