Nasıl söyleyeceğimi bilemedim...

Uzatmadan uygun bir dille kestirip atin.

Başta azıcık bir ısınma da olsa olmasa devam etmezdim ama sonradan tanıdıkça tavırları çok çocuksu geldi tabikife baltan hiç ısınmadım değil ama hareketler konuşma herşeyi değiştiriyor

Haklısınız , ama 2.ci görüşmede net bir duyguya sahip olabileceğimı anlayamadım
O zaman o kişiye karşı bişey hissetmemişsiniz. Zaten yukarıda bir üyenin dediği gibi hemen evlenelim yada söz yapalım diyen bir aileye çok da güvenmeyin. Sonra işin içinden iş çıkar bitirin bir an önce.

Başta azıcık bir ısınma da olsa olmasa devam etmezdim ama sonradan tanıdıkça tavırları çok çocuksu geldi tabikife baltan hiç ısınmadım değil ama hareketler konuşma herşeyi değiştiriyor
Bence görücü usulu de olsa görünce kalbin çarpmıyorsa o iş ısmarlama olur bir sonraki görücü usulü görüşmeniz olursa bunu iyice düşünün. Ben eşimi fotografta hiç beğenmedim geldi bi güldü bi konuştu o an dedim tamam yani ben bu adamı istiyorum. Tanışma süreci ayrı tabi.

İçinizdeki en ufak bir şüphe, kaygı ileride gerçekten olumsuz büyük şeylerin sebebi olacak. Hele o küçük yalanları hissettiyseniz hiç gerek yok.
Ayıp olacak diye diye reddetmeniz zorlaşacak ama ilk izlenimler, ilk hisler hep önemli oluyor.

Karşı tarafa ayıp olmasın,üzülmesin diye sevmeden evlenecek haliniz yok.

Burada görüyoruz daha evliliğin ilk ayında ısınamadım deyip boşanmak isteyenleri. O duruma düşmektense baştan söyleyin daha iyi.

Boyle bir seyin ayibi olmaz. “Ben kendime senin icin sans vermistim ama hicbir sey hissetmiyorum. Zirlamanin ya da vakit kaybetmenin anlami yok, her sey icin tesekkur ederim” der bitirirsiniz. Ayip olmasin diye evlenecek haliniz yok ya

Benzerini yaşadığım için sana tavsiyemdir: Eğer hissiyatının olmayacağına eminsen vicdan yapma, uzatma bitir!
Böyle bişey yavaş yavaş söylenmez, kestirip atacaksın.
Vakit geçtikçe o umutlanıyor; sen de zaman kaybediyorsun.. Söyle bitsin; herkes yoluna baksın, derim...

Burada bir konu okumuştum,eşine karşı nişanlılık döneminde bir şey hissetmemesine rağmen laf olur söz olur ayıp olur diye evlenmişti 1,5 aylık evliyken eşime ısınamıyorum olmuyor dayanamıyorum diyordu.En baştan farkındasınız bile bile bu yola girmeyin.Ne kendiniz üzülün ne onu üzün.İş daha da ciddiye binerse asıl o zaman daha çok üzülür.

Valla karşımızdakine çocuksu demişsiniz ve beyaz yalanlar söylüyo falan doğru olabilir ama siz daha fenasini yapmış olursunuz uzatarak. Karşınızdaki insan gün geçtikçe daha fazla umitlenir

Kesinlikle size katılıyorum. Niye bu kadar görüştü ki konu sahibi.elektrik meselesi. En fazla 2.görüşmede anlarsın olmayacağını.cok üzülüyorum böyle uzatınca. bu şekilde arafta bırakıp bahanelerin arkasına sığınmak bana çok bencilce geliyor.

Valla karşımızdakine çocuksu demişsiniz ve beyaz yalanlar söylüyo falan doğru olabilir ama siz daha fenasini yapmış olursunuz uzatarak. Karşınızdaki insan gün geçtikçe daha fazla umitlenir
Ayrılmış zaten

Direk söyle yüzüne neden oyalıyorsun ki?

Çok üzülme, anlayamadım demekki zamanla bişeyini farkettim olamaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…