Nasil süründürülür?

calisirailesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
4
8
1
29
herkese merhaba
Sirf bunun icin uyelik actim diyebilirim ki pekte huyum degildir forumlarda gezinmek. Ama size güveniyorum bana iyi bir akil vereceginize
Ben 5 yillik evliyim. Erken yasta evlendim. 3 yasinda da dunyalar tatlısı oglum var
Kocamin aldattigini ogrendim gecen hafta. Ama daha hic bahsetmedim ona. Her zaman ki gibi davranıyorum. Ama sanmayin ki affettim. Elimde mesaj kayitlari, ona ait resimler mevcut.
Bosanma icin yeterince delilim var ama ben bosanmak degil onu pisman etmek, onu surundurmek istiyorum.
Ne yapacagim bana akil verin lütfen? Simdi ona bahsetsem kim bilir ne yalanlar soyleyecek ama bu saatten sonra yalanlara karnim tok. Onu hala cok seviyorum ama affedemeyecek kadar da gururluyum.
Onu bosanarak mükafatlandirmak istemiyorum, cezasini ceksin bir daha yapmaya cesareti olmasin istiyorum.

herkese merhaba
Sirf bunun icin uyelik actim diyebilirim ki pekte huyum degildir forumlarda gezinmek. Ama size güveniyorum bana iyi bir akil vereceginize
Ben 5 yillik evliyim. Erken yasta evlendim. 3 yasinda da dunyalar tatlısı oglum var
Kocamin aldattigini ogrendim gecen hafta. Ama daha hic bahsetmedim ona. Her zaman ki gibi davranıyorum. Ama sanmayin ki affettim. Elimde mesaj kayitlari, ona ait resimler mevcut.
Bosanma icin yeterince delilim var ama ben bosanmak degil onu pisman etmek, onu surundurmek istiyorum.
Ne yapacagim bana akil verin lütfen? Simdi ona bahsetsem kim bilir ne yalanlar soyleyecek ama bu saatten sonra yalanlara karnim tok. Onu hala cok seviyorum ama affedemeyecek kadar da gururluyum.
Onu bosanarak mükafatlandirmak istemiyorum, cezasini ceksin bir daha yapmaya cesareti olmasin istiyorum.
bir de ben bu adam icin 2. Cocuk plani yapmaya tedavi gormeye basladim. Tabi ki onu da erteleyecegim.

Surundurdukten sonra evli kalmaya devam mi edeceksiniz?
Tabiki de ertelediği ikinci çocuğu yapacak hattâ ( tedaviyi ertelemeyi düşünüyormuş da )
Konu sahibi bence sende onu aldat evliliğe eşit şartlar da devam edin en azından

Konu sahibi: beni aldattın biliyorum şimdi seni süründüreceğim. Ama affetmeyeceğim. Ama seviyorum da bu arada seni. Bi de ikinci çocuk için tedavi olacaktım şimdilik erteliyorum
Kocası: Tamam süründürdün akıllandım bir daha yapmayacağım hadi beni affet ikinci çocuğu da yapalım.
Hayal ettiğiniz

Aslında olan---> neyse boşverin aslında olanı söylemiycem ama aldatan birini süründürmeye bile tenezzül etmeyin lütfen.

2. Çocuk işini zaten düşünmeyin de intikam alıp süründürünce evliliği devam ettirebilecek misiniz? :işsiz:
Yoksa süründürdükten sonra mı boşanacaksınız?

Hayir, sonunda bosanacagim. Bir kere guvenim kirildi artik 100 kere daha yemin etse bir araya gelemem. Ama once cezasini çekmeli
Yukarda ikinci cocuk tedavisini erteleyeceginizi yazmissiniz. Bence once bir karar verin ne yapmak istediğinize. Ayrilacaksaniz hic bosuna ugrasmayin. Kendi huzurunuz icin direk boşanın. Ayrilmayacaksaniz hic desmeyin, boyle devam edin. Adami surundureyim derken kendinizi cezalandirmis olursunuz. Zaten bosanmak en iyi cevap degil mi?

sıze en buyuk yardım kafa yapınızı degıstırmenızı tavsıye etmem olur
bosanmam ama surundururum gıbı bır sıstem yok maalesef
madem bosanmayacaksınız ne kurcalayıp yuz goz oluyorsunuz onu da anlamıs degılım
hayır bırde dusunun sızı aldatan kısı yanı kocanızın gozunde bılıp goz yuman bırı olmak
en fecı olan bu bence

herkese merhaba
Affetmeyeceksiniz ama boşanmayacaksınız da..
Bu durumda ne yaparsanız yapın sürünmez. Dönüp dolaşıp geleceği bir ev, öyle ya da böyle evde bulacağı karısı olacak.

Bu tavır ona mükafat size ceza olur.
Affetmeyecek kadar gururlu iseniz bunu boşanarak sürdürün.

sizler icin hava hos bakalim yarin obur gun aldatilan taraf siz olunce siz ne yalacaksiniz. Yuva yikmak kolay tabi sizler için
Bende gelmis bir de burada size derdimi anlatıyorum.
Neyse hoscakalin ben kendi basimin caresine bakarim.
höh yaaa
bızler ıcın nıye hava hos
burda hayatımızın bırcok donemınde bır sekılde aldatıldık
su bloflerı bır gecın ya

sizler icin hava hos bakalim yarin obur gun aldatilan taraf siz olunce siz ne yalacaksiniz. Yuva yikmak kolay tabi sizler için
Bende gelmis bir de burada size derdimi anlatıyorum.
Neyse hoscakalin ben kendi basimin caresine bakarim.
Ben bu yorumu bes sayfa sonra yaparsın diye dusunuyordum ilk sayfada yapmissın.

Back
X