- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
- Konu Sahibi calisirailesi
Sen onu seviyorsun ama o seni sevmiyorrrr.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf ya hemen istenilen yorumlar olmayınca şu kafaya giriyorsunuz. Kadınlar size doğruyu söylüyor sız bu kafayla ikinciyide yaparsınız.Yuvayı sız değil eşiniz yıkmış zaten yuva var sankim ortada.sizler icin hava hos bakalim yarin obur gun aldatilan taraf siz olunce siz ne yalacaksiniz. Yuva yikmak kolay tabi sizler için
Bende gelmis bir de burada size derdimi anlatıyorum.
Neyse hoscakalin ben kendi basimin caresine bakarim.
İyi boşanma oda sürünsün.Kusura bakma sen kendını düşündüğünü sanıosun .Senı aldatan adamla devam edıosun.1 yapan bin yapar .herkese merhaba
Sirf bunun icin uyelik actim diyebilirim ki pekte huyum degildir forumlarda gezinmek. Ama size güveniyorum bana iyi bir akil vereceginize
Ben 5 yillik evliyim. Erken yasta evlendim. 3 yasinda da dunyalar tatlısı oglum var
Kocamin aldattigini ogrendim gecen hafta. Ama daha hic bahsetmedim ona. Her zaman ki gibi davranıyorum. Ama sanmayin ki affettim. Elimde mesaj kayitlari, ona ait resimler mevcut.
Bosanma icin yeterince delilim var ama ben bosanmak degil onu pisman etmek, onu surundurmek istiyorum.
Ne yapacagim bana akil verin lütfen? Simdi ona bahsetsem kim bilir ne yalanlar soyleyecek ama bu saatten sonra yalanlara karnim tok. Onu hala cok seviyorum ama affedemeyecek kadar da gururluyum.
Onu bosanarak mükafatlandirmak istemiyorum, cezasini ceksin bir daha yapmaya cesareti olmasin istiyorum.
Micayim boyle evlilige ben
Temiz çamaşırlarıyla başkasının koynuna girsin , gezsin tozsun diye .
Evlerden ırak ya
hayır bırde ben kendı basımın caresıne bakarım demıs ya bosanmadan surundurme hedefıyle
bır yapsın bakalım ne yapacak merakla beklıyorum
Onu bosanarak mükafatlandirmak istemiyorum, cezasini ceksin bir daha yapmaya cesareti olmasin istiyorum.
Dua etsin de adam iyice bu tavrıyla arsızlığı ele alıp 2 evli olmasın .
Onları da çok gördük burada .
Bir de bu sefer adam buna diğer kadın için dava falan açsın ooh evlere şenlik .
Kim sürünür o zaman acaba ?
Kendilerini çok zeki herkesi gerizekalı sanıyorlar ya .
oyle olur ya olacagı buDua etsin de adam iyice bu tavrıyla arsızlığı ele alıp 2 evli olmasın .
Onları da çok gördük burada .
Bir de bu sefer adam buna diğer kadın için dava falan açsın ooh evlere şenlik .
Kim sürünür o zaman acaba ?
Kendilerini çok zeki herkesi gerizekalı sanıyorlar ya .
+1Boşanıp mükafatlandırmayım derken evli kalarak kendinizi cezalandırmıyor musunuz peki
hıc sasırmayın var gercekten oyle konu resmen kadının gurursuzlugu benı sinir hastası etmıstı
Bir kadın nasıl bu kadar gurursuz olabilir ki?hıc sasırmayın var gercekten oyle konu resmen kadının gurursuzlugu benı sinir hastası etmıstı
adam yıllardır baskasıyla beraber kadın bosanmıyoradam bosanmak ıstıyor baskasını sevıyorum dıyordu kadın hala yuvamı nasıl kurtarabılırım dıyordu
dayanamayıp engellemıstım kadını gormeyeyım dıye oyle sınır olmustum
Aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama biri vardıBir kadın nasıl bu kadar gurursuz olabilir ki?
Aklıma tek gelen gidecek yeri yok, işi yok, vasfı yok ve açıkta kalmayayım diye yapışıyor..
Yazık.. Gerçrkten çok yazık..Aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama biri vardı
Üniversitede falan çalışıyordu , inanamazsınız .
Uğur da uğur diye intiharlar mı dersiniz , çocukları doldurup adamın üstüne salmak mı dersiniz ?
Ooo neler neler .
Yuvalarının aziz kurtarıcıları olarak görüyorlar kendilerini , ömürlerini harcıyorlar bu boktan vaziyet içinde .
bunu anlarımBir kadın nasıl bu kadar gurursuz olabilir ki?
Aklıma tek gelen gidecek yeri yok, işi yok, vasfı yok ve açıkta kalmayayım diye yapışıyor..
vovAynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama biri vardı
Üniversitede falan çalışıyordu , inanamazsınız .
Uğur da uğur diye intiharlar mı dersiniz , çocukları doldurup adamın üstüne salmak mı dersiniz ?
Ooo neler neler .
Yuvalarının aziz kurtarıcıları olarak görüyorlar kendilerini , ömürlerini harcıyorlar bu boktan vaziyet içinde .