Nasil süründürülür?

Kazen Kazen yıne kılçık ayıklama operasyonu yapmıs
bellıkı ıkı ayrı uyelık ıkısı de bırbırınden tutarsız yanı ıkı tarafda da uyelere yanlıs bılgıler aktarma var
e bız buna fake demıyormuyduk ?
o vakıt uzaklastırılmalı
tez kellesı vurula

Aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama biri vardı
Üniversitede falan çalışıyordu , inanamazsınız .

Uğur da uğur diye intiharlar mı dersiniz , çocukları doldurup adamın üstüne salmak mı dersiniz ?

Ooo neler neler .
Yuvalarının aziz kurtarıcıları olarak görüyorlar kendilerini , ömürlerini harcıyorlar bu boktan vaziyet içinde .
Yuvasını kurtaran fedakar anne rolüne bürünüyorlar. Ama gerçek olan, özgüvensiz, terk etmek istemeyen, boşanmak istemeyen bağımlı kadın...

Yuvasını kurtaran fedakar anne rolüne bürünüyorlar. Ama gerçek olan, özgüvensiz, terk etmek istemeyen, boşanmak istemeyen bağımlı kadın...
aynen daha bugün benzer bir konuyu babamla tartıştık. ilk okul arkadaşım eşine geri dönmüş benzer bahanelerle vs. ben sinirlenip durdum, babam dedi ki “senin kadar güçlü ve ayakları yere sağlam basan biri olmayabilir. sen haklısın sen doğruyu söylüyorsun ama o kadın da kendi hayatının gerektirdiğini yapıyor.”
böyle insanlarla empati kuramıyoruz demek ki.
elimizden gelen tek şey de yeni nesli düzgün yetiştirmek.

herkese merhaba
Sirf bunun icin uyelik actim diyebilirim ki pekte huyum degildir forumlarda gezinmek. Ama size güveniyorum bana iyi bir akil vereceginize
Ben 5 yillik evliyim. Erken yasta evlendim. 3 yasinda da dunyalar tatlısı oglum var
Kocamin aldattigini ogrendim gecen hafta. Ama daha hic bahsetmedim ona. Her zaman ki gibi davranıyorum. Ama sanmayin ki affettim. Elimde mesaj kayitlari, ona ait resimler mevcut.
Bosanma icin yeterince delilim var ama ben bosanmak degil onu pisman etmek, onu surundurmek istiyorum.
Ne yapacagim bana akil verin lütfen? Simdi ona bahsetsem kim bilir ne yalanlar soyleyecek ama bu saatten sonra yalanlara karnim tok. Onu hala cok seviyorum ama affedemeyecek kadar da gururluyum.
Onu bosanarak mükafatlandirmak istemiyorum, cezasini ceksin bir daha yapmaya cesareti olmasin istiyorum.
Tüm aileyi misafir çagir. Ozellikle onun anne babasini kardeslerini ve herkesin onunde resimleri mesajlari goster. Oyle rezil insani boylr rezil ederler. Ve ben bosaniyorum yarin dava açicam de. Bu kadar. Aldatma anlik şeytana uyma deyil. Biriyle yazisiyor, gorusuyor ayni zamanda aile babasi gibi hicbirsey olmamis hibi evine geliyor. Senjn pisirdiyin yemekleri yiyor, utulediyin gomleyi giyiyor. Yani seni aptal yerine koyuyor. Bu adama karsi tüm sevgiler aniden nefrete donusur. Hangi sevgiden bahsediyorsun?

Bu tür kadınlar çocuklar büyüdüğünde duygu sömürüsünü onlara yansıtarak; " Bak baban bana neler yaptı da gitmedim. Sırf senin için kahrını çektim. Babasız büyüme diye yaptım her şeyi" diyecek.
Çünkü kalmasının bir bahanesi olmalı. Bunu için en iyi hedef çocuklar

Bu tür kadınlar çocuklar büyüdüğünde duygu sömürüsünü onlara yansıtarak; " Bak baban bana neler yaptı da gitmedim. Sırf senin için kahrını çektim. Babasız büyüme diye yaptım her şeyi" diyecek.
Kesinlikle. Çocuklar da analarını bişey sanacak. Benim anam neler çekti bizim yüzümüzden falan Dicekler.

valla benim annem arkasına bakmadan çıkmış gitmiş ilk evliliğinde. abime şimdi diyor ki hiç katlanamazdım senin için.
abim de iyi ki katlanmamışsın sizin kavgalarınızın arasında psikopat olurdum diyor.
abimin şimdi iki tane huzurlu ailesi var çok şükür.
kadınlara bunu öğretmemiz gerek.

Bi tanıdıgım karısını aldattı. Karısı öğreniyor hiç çaktırmadan gidip boşanma davasını açıyor. Adam telefonuna adliyeden gelen mesajla öğrendi boşanıcaklarını. Ve boşandıda, çocugunuda aldı başka şehire götürdü. Adamda kalakaldı öyle. Perişan etmek budur işte.Boşanmayı düşünseydiniz sizede bu net duruşu önerirdim. Başka önerim yok.

valla benim annem arkasına bakmadan çıkmış gitmiş ilk evliliğinde. abime şimdi diyor ki hiç katlanamazdım senin için.
abim de iyi ki katlanmamışsın sizin kavgalarınızın arasında psikopat olurdum diyor.
abimin şimdi iki tane huzurlu ailesi var çok şükür.
kadınlara bunu öğretmemiz gerek.
İşte tam da annenin yaptığı gibi gururunu ayaklar altına almadan çekip gitmeyi bilmeli. Gözleri kapalı kadınların. Kocasını başkasına kaptırmamak tek dertleri malesef :(

Mesele aldatma değildi ama evet çocukken ben çok dinledim bunları .
Senin için şöyle kahır çektim böyle kahır çektim . Babanla beraber büyümeni istedim hep , bla bla bla .

Anneliğin getirdği şeyleri bile çekmek olarak yorumluyodu annem .

Babamla mutlu değildi , bizimle de mutlu o la ma dı .
Her ikisi de

O yaşta kim ne söylerse he ok oluyorsun zaten .

Şimdiki bana sorsa boşan derim hayatına bak .
Çok doğru bir yorum , nitekm aklımız ermeye başladıktan sonra boşandılar da 😂

Mesele aldatma değildi ama evet çocukken ben çok dinledim bunları .
Senin için şöyle kahır çektim böyle kahır çektim . Babanla beraber büyümeni istedim hep , bla bla bla .

Anneliğin getirdği şeyleri bile çekmek olarak yorumluyodu annem .

Babamla mutlu değildi , bizimle de mutlu o la ma dı .
Her ikisi de

O yaşta kim ne söylerse he ok oluyorsun zaten .

Şimdiki bana sorsa boşan derim hayatına bak .
Çok doğru bir yorum , nitekm aklımız ermeye başladıktan sonra boşandılar da 😂
Çocuklar kolay hedef. Cevap veremezler nasıl versinler ki. annem benim için yapıyor her şeyi çünkü beni çok seviyor diye düşünüyorlar :(

Çocuklar kolay hedef. Cevap veremezler nasıl versinler ki. annem benim için yapıyor her şeyi çünkü beni çok seviyor diye düşünüyorlar :(

Evet bu yüzden böyle şeylere çok öfkeleniyorum.

Annemi de babamı da seviyorum ben misal , 26 yaşına geldim ama hala içimde onlara doğrulmayan bir yer , geçmeyen bir öfkem var.

Bunu çocuklarına yaşatmaya hakkı yok kimsenin .

sizler icin hava hos bakalim yarin obur gun aldatilan taraf siz olunce siz ne yalacaksiniz. Yuva yikmak kolay tabi sizler için
Bende gelmis bir de burada size derdimi anlatıyorum.
Neyse hoscakalin ben kendi basimin caresine bakarim.
isinize gelmeyen yorum olunca - basinizin caresine bakabiliyorsunuz.
ya Güclü olup bosanacaksiniz ya da eyvallah deyip cekeceksiniz.
ben Güclü olmayi sectim tavsiye ederim. ayrica hic öyle intikam almak, yok süründürmek gibi seylerle ugrasmadim.

Boşanıp mükafatlandırmayım derken evli kalarak kendinizi cezalandırmıyor musunuz peki

Umarım ağlaya ağlaya şu yazılana gelmezsin.

Malesef geleceksin..

Bu vaziyetin sonu %99 buna çıkacak.
Yalniz şuda var,buna ancak ve ancak ke din birebir yaşayınca inanacaksın.

Erkekleri pişman edemezsin.herzman bir nedenleri vardır.

Back
X