Nasil süründürülür?

sizler icin hava hos bakalim yarin obur gun aldatilan taraf siz olunce siz ne yalacaksiniz. Yuva yikmak kolay tabi sizler için
Bende gelmis bir de burada size derdimi anlatıyorum.
Neyse hoscakalin ben kendi basimin caresine bakarim.
Bu herkesin başına gelebilecek bir olay.
Affedemiyorum diyorsunuz
Nasıl mutlu olacaksınız?
Eziyeti kocanıza değil kendinize yapıyorsunuz

konu sahıplerı de bır hos bu aralar
havalardan sanırım
begenmedıklerınde pöykürüp gıdıyorlar yuzumuze yuzumuze
ne dıyelım afferım sana cok ıyı dusunmussun mu dıyelım
degıl ıste cok kotu berbat fıkır yanı

herkese merhaba
Sirf bunun icin uyelik actim diyebilirim ki pekte huyum degildir forumlarda gezinmek. Ama size güveniyorum bana iyi bir akil vereceginize
Ben 5 yillik evliyim. Erken yasta evlendim. 3 yasinda da dunyalar tatlısı oglum var
Kocamin aldattigini ogrendim gecen hafta. Ama daha hic bahsetmedim ona. Her zaman ki gibi davranıyorum. Ama sanmayin ki affettim. Elimde mesaj kayitlari, ona ait resimler mevcut.
Bosanma icin yeterince delilim var ama ben bosanmak degil onu pisman etmek, onu surundurmek istiyorum.
Ne yapacagim bana akil verin lütfen? Simdi ona bahsetsem kim bilir ne yalanlar soyleyecek ama bu saatten sonra yalanlara karnim tok. Onu hala cok seviyorum ama affedemeyecek kadar da gururluyum.
Onu bosanarak mükafatlandirmak istemiyorum, cezasini ceksin bir daha yapmaya cesareti olmasin istiyorum.

Yaşım 18 iken ben böyle düşünüyordum. Aldatan erkek sürünsün, acı çeksin. Özellikle eşi boşanmasın ki gidip aldattığı kadınla evlenmesin.

Yaşım 33 oldu, diyorum ki seni aldatan erkekle uğraştığına değmez. Ya boşan ya unut.

sizler icin hava hos bakalim yarin obur gun aldatilan taraf siz olunce siz ne yalacaksiniz. Yuva yikmak kolay tabi sizler için

Evli değildim , aldatıldım ağladım zırladım 6 ay boyunca uyuyamadım ama sevgim de bitti .
Dönmeyi de hiç hiç düşünmedim , ama çok seviyorm yaaa olmadım .

Abla ben sizin sevginiz nasıl bitecek bilmiyorum ya , dayakçıları seviyorsunuz , küfürcüleri seviyorsunuz , aldatılıyorsunuz seviyorsunuz ?

Nasıl sevebiliyorsunuz ya nasıl benim aklım hafsalım almıyor ?

Bosanirsaniz yuvayi yikan taraf siz olmuyorsunuz yalniz esiniz o yuvayi coktan yikmis.

konu sahıplerı de bır hos bu aralar
havalardan sanırım
begenmedıklerınde pöykürüp gıdıyorlar yuzumuze yuzumuze
ne dıyelım afferım sana cok ıyı dusunmussun mu dıyelım
degıl ıste cok kotu berbat fıkır yanı
Süründürse de boşansa anlıycaz da kendi kendine edecek onu demeye çalışıyoruz anlamıyor

Konu sahibi sinirinizi burdan çıkarmayın
Ne yapsanız da evli kaldığınız sürece sizde cezalanıyorsunuz kendinize ceza vermiş oluyorsunuz arkadaşlar onu demek istemiş
Ne denebilir ki boş kağıda imza attır herşeyi elinden al ya da uyurken malum yerine kızgın yağ mı dök mü diyelim?
Yapılacak şey belli
Aldatacak kadar eşini ailesini gözden çıkarmış adamı süründüremezsiniz

herkese merhaba
Sirf bunun icin uyelik actim diyebilirim ki pekte huyum degildir forumlarda gezinmek. Ama size güveniyorum bana iyi bir akil vereceginize
Ben 5 yillik evliyim. Erken yasta evlendim. 3 yasinda da dunyalar tatlısı oglum var
Kocamin aldattigini ogrendim gecen hafta. Ama daha hic bahsetmedim ona. Her zaman ki gibi davranıyorum. Ama sanmayin ki affettim. Elimde mesaj kayitlari, ona ait resimler mevcut.
Bosanma icin yeterince delilim var ama ben bosanmak degil onu pisman etmek, onu surundurmek istiyorum.
Ne yapacagim bana akil verin lütfen? Simdi ona bahsetsem kim bilir ne yalanlar soyleyecek ama bu saatten sonra yalanlara karnim tok. Onu hala cok seviyorum ama affedemeyecek kadar da gururluyum.
Onu bosanarak mükafatlandirmak istemiyorum, cezasini ceksin bir daha yapmaya cesareti olmasin istiyorum.
Onunla evli kaldığın her sürede mükâfatlandırıyorsun ki 🤷‍♀️ Çekişmeli boşanma davası açıp elinde avucunda ne varsa alacaksın ki o zaman sürünsün

Evli değildim , aldatıldım ağladım zırladım 6 ay boyunca uyuyamadım ama sevgim de bitti .
Dönmeyi de hiç hiç düşünmedim , ama çok seviyorm yaaa olmadım .

Abla ben sizin sevginiz nasıl bitecek bilmiyorum ya , dayakçıları seviyorsunuz , küfürcüleri seviyorsunuz , aldatılıyorsunuz seviyorsunuz ?

Nasıl sevebiliyorsunuz ya nasıl benim aklım hafsalım almıyor ?
Öyle bir seviyorlar ki....
Geçen gün piknikte bir olaya şahit olduk, nutkum tutuldu.
Genç çiftler yan kulubemizdeler, bir anda bağrış çığrış kavga oldu.
Oğlanın tipi, hareketleri gördük zaten tam bir Ümitcan, nasıl bağırıyor neler ediyor geç kadına.
Sonra geldi bizden özür diledi bize dert yanıyor ‘kavganın şerefi olur, bu şerefsizlik yapıyor’ diye.
Güzelim kızlar bu ayılarla el ele tutuşup gittiler.

Hepimiz dedik ki, yakında haberlerde göreceğiz...

O yuvayi biz degil kocan yikmis burada bir anlasalim.

Aldatıldım, ayrıldım. Boşuna hava civa yapmayın bence

Adam surunecek,pisman olacak ve siz ondan bosanmayarak onu mukafatlandirmamis olacaksiniz. Boyle okuyunca deli sacmasi olmadi mi simdi bu cumle? Niye kendinize bu eziyet? Niye sizi aldatan adamin pis donunu yikamaya devam etme motivasyonu?
😂😂😂😂😂😂

Temiz çamaşırlarıyla başkasının koynuna girsin , gezsin tozsun diye .

Evlerden ırak ya

Adam surunecek,pisman olacak ve siz ondan bosanmayarak onu mukafatlandirmamis olacaksiniz. Boyle okuyunca deli sacmasi olmadi mi simdi bu cumle? Niye kendinize bu eziyet? Niye sizi aldatan adamin pis donunu yikamaya devam etme motivasyonu?
Kocasız kalınca parasız kalabilir ya da çalışmak zorunda kalabilir diye korkuyor olabilir. Ekmek elden su gölden rahattır büyük ihtimalle.

B
Kocasız kalınca parasız kalabilir ya da çalışmak zorunda kalabilir diye korkuyor olabilir. Ekmek elden su gölden rahattır büyük ihtimalle.
Acik acik bunu yazsa saygi duyarim. He iyi okey der cikarim
Ama sacmalardan secmeler olunca. Kiziyor insan ister istemez. Size gore hava hos demis bir de,niye hos olsun sanki ben insan degilim aldatilmam. Bitkiler aleminde degiliz herkes aldatilabilir.

Back
X