- 14 Ekim 2020
- 4
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi calisirailesi
-
bir de ben bu adam icin 2. Cocuk plani yapmaya tedavi gormeye basladim. Tabi ki onu da erteleyecegim.herkese merhaba
Sirf bunun icin uyelik actim diyebilirim ki pekte huyum degildir forumlarda gezinmek. Ama size güveniyorum bana iyi bir akil vereceginize
Ben 5 yillik evliyim. Erken yasta evlendim. 3 yasinda da dunyalar tatlısı oglum var
Kocamin aldattigini ogrendim gecen hafta. Ama daha hic bahsetmedim ona. Her zaman ki gibi davranıyorum. Ama sanmayin ki affettim. Elimde mesaj kayitlari, ona ait resimler mevcut.
Bosanma icin yeterince delilim var ama ben bosanmak degil onu pisman etmek, onu surundurmek istiyorum.
Ne yapacagim bana akil verin lütfen? Simdi ona bahsetsem kim bilir ne yalanlar soyleyecek ama bu saatten sonra yalanlara karnim tok. Onu hala cok seviyorum ama affedemeyecek kadar da gururluyum.
Onu bosanarak mükafatlandirmak istemiyorum, cezasini ceksin bir daha yapmaya cesareti olmasin istiyorum.
Yorum süper , daha ne denirki valla 100 yoruma bedel bence .Boşanıp mükafatlandırmayım derken evli kalarak kendinizi cezalandırmıyor musunuz peki
Hayir, sonunda bosanacagim. Bir kere guvenim kirildi artik 100 kere daha yemin etse bir araya gelemem. Ama once cezasini çekmeliSurundurdukten sonra evli kalmaya devam mi edeceksiniz?
Tabiki de ertelediği ikinci çocuğu yapacak hattâ ( tedaviyi ertelemeyi düşünüyormuş da )Surundurdukten sonra evli kalmaya devam mi edeceksiniz?
Yukarda ikinci cocuk tedavisini erteleyeceginizi yazmissiniz. Bence once bir karar verin ne yapmak istediğinize. Ayrilacaksaniz hic bosuna ugrasmayin. Kendi huzurunuz icin direk boşanın. Ayrilmayacaksaniz hic desmeyin, boyle devam edin. Adami surundureyim derken kendinizi cezalandirmis olursunuz. Zaten bosanmak en iyi cevap degil mi?Hayir, sonunda bosanacagim. Bir kere guvenim kirildi artik 100 kere daha yemin etse bir araya gelemem. Ama once cezasini çekmeli
Teşekkür ederimmYorum süper , daha ne denirki valla 100 yoruma bedel bence .
Affetmeyeceksiniz ama boşanmayacaksınız da..herkese merhaba
Sirf bunun icin uyelik actim diyebilirim ki pekte huyum degildir forumlarda gezinmek. Ama size güveniyorum bana iyi bir akil vereceginize
Ben 5 yillik evliyim. Erken yasta evlendim. 3 yasinda da dunyalar tatlısı oglum var
Kocamin aldattigini ogrendim gecen hafta. Ama daha hic bahsetmedim ona. Her zaman ki gibi davranıyorum. Ama sanmayin ki affettim. Elimde mesaj kayitlari, ona ait resimler mevcut.
Bosanma icin yeterince delilim var ama ben bosanmak degil onu pisman etmek, onu surundurmek istiyorum.
Ne yapacagim bana akil verin lütfen? Simdi ona bahsetsem kim bilir ne yalanlar soyleyecek ama bu saatten sonra yalanlara karnim tok. Onu hala cok seviyorum ama affedemeyecek kadar da gururluyum.
Onu bosanarak mükafatlandirmak istemiyorum, cezasini ceksin bir daha yapmaya cesareti olmasin istiyorum.
höh yaaasizler icin hava hos bakalim yarin obur gun aldatilan taraf siz olunce siz ne yalacaksiniz. Yuva yikmak kolay tabi sizler için
Bende gelmis bir de burada size derdimi anlatıyorum.
Neyse hoscakalin ben kendi basimin caresine bakarim.
Ben bu yorumu bes sayfa sonra yaparsın diye dusunuyordum ilk sayfada yapmissın.sizler icin hava hos bakalim yarin obur gun aldatilan taraf siz olunce siz ne yalacaksiniz. Yuva yikmak kolay tabi sizler için
Bende gelmis bir de burada size derdimi anlatıyorum.
Neyse hoscakalin ben kendi basimin caresine bakarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?