Nasil süründürülür?

Aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama biri vardı
Üniversitede falan çalışıyordu , inanamazsınız .

Uğur da uğur diye intiharlar mı dersiniz , çocukları doldurup adamın üstüne salmak mı dersiniz ?

Ooo neler neler .
Yuvalarının aziz kurtarıcıları olarak görüyorlar kendilerini , ömürlerini harcıyorlar bu boktan vaziyet içinde .
ayyy buna benzer konuyu da hatırladım benım dedıgım bu degıldı ama gercekten su bdv de ıhanete ugradım konularının yuzde 70 i kemalım yapmaz veya kocama ınandım degıstı ıcerıklı
dıgerlerı yanı yuzde 30 luk kesımde akıllı olan grup dırekt bosadım kurtuldum dıyenler

Sürünmeyecek, yine yapacak. Bu cümleyi büyük harflerle bi kağıda yazıp görebileceğiniz bi yere asın kabullenmeniz daha kısa sürer, belki o zaman boşanmanın kimin için mükafat olacağını ayırt etmeniz daha kolay olur

bunu anlarım
dese kı ısım yok
aılem destek olmaz
cocuklarım var bır baslangıc ıcın maddı durumum yok
egıtım almadım
korkagım sıfırdan baslamaya cesaretım yok
yasadıgım yer aılem cok cahıl turlu sıkıntılar yasarım

bunları dese eyvallah
derım kı yardımcı olabılecegım bırsey varmı mesaj atarım yardımcı olmaya calısırız adamla yuz goz olmasın dıye akıl verırız
ama gelıp de bahaneler sıralıyor bızım zekamızı kucumsuyor ya mıdem bulanıyor resmen o zaman cok sinirlenıyorum
İşte bunda çok haklısınız. Terslemeye başlıyorlar hemen.

sizler icin hava hos bakalim yarin obur gun aldatilan taraf siz olunce siz ne yalacaksiniz. Yuva yikmak kolay tabi sizler için
Bende gelmis bir de burada size derdimi anlatıyorum.
Neyse hoscakalin ben kendi basimin caresine bakarim.
Eşin icinde kolaymış yuva yikmak ki aldatmis sizi.

Hayir, sonunda bosanacagim. Bir kere guvenim kirildi artik 100 kere daha yemin etse bir araya gelemem. Ama once cezasini çekmeli
Ceza falan cekmez daha cok beklersin. Seni sevse aldatmazdı zaten. Canını yakcaksan donuna kadar al anca ozaman canı yanar.

bir de ben bu adam icin 2. Cocuk plani yapmaya tedavi gormeye basladim. Tabi ki onu da erteleyecegim.

Hayir, sonunda bosanacagim. Bir kere guvenim kirildi artik 100 kere daha yemin etse bir araya gelemem. Ama once cezasini çekmeli

Siz kendi içinizde çelişiyorsunuz.

En güzel süründürme yöntemi düzenini bozmaktır zaten.
Elinizde belgeler varsa güzelde bir tazminat alırsınız, daha ne olsun.

Yuvasiz birakip ,cocugundan ayirarak surundurebilirsin.Kapı disarı atip,zina davasi acarak.Itibarini yerle bir edip, ailesine rezil ederek.Onun disinda evde ayni sofrada oturup ayni yataga girerek nasil sürundureceksin ki.Bilemedim

Birini süründürürken ipi tutup aynı yolu yürüyorsunuz. O yüzden olduğu yerde, bataklıkta bırakmak en iyisi.

Bir kere yapıp pişman oluyorlar ,bi daha asla yapmaz demek isterdim ama 1 kere aldatan adam,üzgünüm yine yapıyor,o yüzden hiç bu tarz süründürme oyunlarına girme

Ne yuvasi be ne yuvasi..millete edebiyat parcalayacaginiza adami kapinin onune koyun..koymayacaksanizda akil istemeyin..ben aldatma olaylarinda asla musamaha gostermem..haydi yallah derim..o kadar duydum ki ..erkekler zerre saygi duymuyor affeden kadina..

herkese merhaba
Sirf bunun icin uyelik actim diyebilirim ki pekte huyum degildir forumlarda gezinmek. Ama size güveniyorum bana iyi bir akil vereceginize
Ben 5 yillik evliyim. Erken yasta evlendim. 3 yasinda da dunyalar tatlısı oglum var
Kocamin aldattigini ogrendim gecen hafta. Ama daha hic bahsetmedim ona. Her zaman ki gibi davranıyorum. Ama sanmayin ki affettim. Elimde mesaj kayitlari, ona ait resimler mevcut.
Bosanma icin yeterince delilim var ama ben bosanmak degil onu pisman etmek, onu surundurmek istiyorum.
Ne yapacagim bana akil verin lütfen? Simdi ona bahsetsem kim bilir ne yalanlar soyleyecek ama bu saatten sonra yalanlara karnim tok. Onu hala cok seviyorum ama affedemeyecek kadar da gururluyum.
Onu bosanarak mükafatlandirmak istemiyorum, cezasini ceksin bir daha yapmaya cesareti olmasin istiyorum.

Kanal D sadakatsizi izle yeni dizi 😄 konu onun da eşi aldatıyor intikam alcak yakında

Boşanmayacaksanız hiç belli etmeyin yüz göz olmayın bari. Süründüreyim derken sürünen pozisyona düşersiniz. Adam da nasıl olsa affediyor diye alenen yapmaya başlar.

Sirf bunun icin uyelik actim diyebilirim ki pekte huyum degildir forumlarda gezinmek.

Yeme bizi, yeme bizi yabancı yok yalana da gerek yok

Ben 5 yillik evliyim. Erken yasta evlendim. 3 yasinda da dunyalar tatlısı oglum var

3 yıllık mı evlisin 5 mi buna önce karar verelim bir de forumlarda gezmek huyum değildir demişsin de diğer 3 yıllık üyeliğini ne yapalım ?

Şimdi diyeceksiniz ki bu adiliği neden yapıyorsun?

yalan söylemeyin hacı abla, böyle forum forum gezmek huyum yoktur diyip elinize ne geçecek ?

ortalık karışır söylemedi demeyin, şimdi diyecek ki o benim hesabım değil o pakizenin pakize kim? Ablam : )))

Yeme bizi, yeme bizi yabancı yok yalana da gerek yok

3 yıllık mı evlisin 5 mi buna önce karar verelim bir de forumlarda gezmek huyum değildir demişsin de diğer 3 yıllık üyeliğini ne yapalım ?

Şimdi diyeceksiniz ki bu adiliği neden yapıyorsun?

yalan söylemeyin hacı abla, böyle forum forum gezmek huyum yoktur diyip elinize ne geçecek ?

ortalık karışır söylemedi demeyin, şimdi diyecek ki o benim hesabım değil o pakizenin pakize kim? Ablam : )))

Allahim sana geliyorum. Kazen abiden ve Mune abladan kacmaz🙈

Yav arkadaş ben bu konu sahibinden çok önce üye oldum niye benim profilimde anneler kulübü veya başka üyelik renkleri olmuyor ki acaba ne yapmam gerek

sizler icin hava hos bakalim yarin obur gun aldatilan taraf siz olunce siz ne yalacaksiniz. Yuva yikmak kolay tabi sizler için
Bende gelmis bir de burada size derdimi anlatıyorum.
Neyse hoscakalin ben kendi basimin caresine bakarim.

Beni esim aldatsa affetmem. Bal gibi de bilir. Ic huzura cok önem veririm. Adam güvenimi kirsa "acaba gercekten mi ise gidiyor. Kime yaziyor blabla" diye kafa yemek istemem. Sizde bunu yasayacaksiniz. Onu süründüreyim derken kendiniz sürüneceksiniz asil. Zaten bosanmayacaksiniz, ama bari kendi akil sagliginiz icin realist olun. Olacaklar belli

Back
X