• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil süründürülür?

Arkadaşlar bu ikinci üyeliğim diğer hesabımı deşifre etmemek için bu hesabı açıyorum diyenlere inanılmaz saygım varken. Bu forumda olup aslında ben bu tür avam forumlarda pek gezmem modunda olanlara hasta oluyorum.

Şey yapın siz...
Adamın sırtına gece uyurken “ben geyim aslında, sen erkeğe benziyorsun diye yatıyorum seninle” yazın.
O kadın da bir milyon baloncuk cezasını çeker, adam da. Bir taşla iki kuş, daha üstün akıl bulamazsın ben diyeyim 😌

herkese merhaba
Sirf bunun icin uyelik actim diyebilirim ki pekte huyum degildir forumlarda gezinmek. Ama size güveniyorum bana iyi bir akil vereceginize
Ben 5 yillik evliyim. Erken yasta evlendim. 3 yasinda da dunyalar tatlısı oglum var
Kocamin aldattigini ogrendim gecen hafta. Ama daha hic bahsetmedim ona. Her zaman ki gibi davranıyorum. Ama sanmayin ki affettim. Elimde mesaj kayitlari, ona ait resimler mevcut.
Bosanma icin yeterince delilim var ama ben bosanmak degil onu pisman etmek, onu surundurmek istiyorum.
Ne yapacagim bana akil verin lütfen? Simdi ona bahsetsem kim bilir ne yalanlar soyleyecek ama bu saatten sonra yalanlara karnim tok. Onu hala cok seviyorum ama affedemeyecek kadar da gururluyum.
Onu bosanarak mükafatlandirmak istemiyorum, cezasini ceksin bir daha yapmaya cesareti olmasin istiyorum.
Gururun olsa bosarsin gerisini allaha havale edersin kocani birak kendi öz elestirini yap neden beni aldatan herifin soy adini tasiyorum ne yapicamda sürunecek onu surundururken kendimden ne kaybedecem belkide en genc iyi zamanlarimi sacma bir intikam hevesine harciyacama erkende bosansam belki karsima birisi cikar bunlari dusun sürundurup nabacanki ne gececek allahaskina eline

Şey yapın siz...
Adamın sırtına gece uyurken “ben geyim aslında, sen erkeğe benziyorsun diye yatıyorum seninle” yazın.
O kadın da bir milyon baloncuk cezasını çeker, adam da. Bir taşla iki kuş, daha üstün akıl bulamazsın ben diyeyim 😌
Bu zirve bence üstune zaten bulamaz 😅

herkese merhaba
Sirf bunun icin uyelik actim diyebilirim ki pekte huyum degildir forumlarda gezinmek. Ama size güveniyorum bana iyi bir akil vereceginize
Ben 5 yillik evliyim. Erken yasta evlendim. 3 yasinda da dunyalar tatlısı oglum var
Kocamin aldattigini ogrendim gecen hafta. Ama daha hic bahsetmedim ona. Her zaman ki gibi davranıyorum. Ama sanmayin ki affettim. Elimde mesaj kayitlari, ona ait resimler mevcut.
Bosanma icin yeterince delilim var ama ben bosanmak degil onu pisman etmek, onu surundurmek istiyorum.
Ne yapacagim bana akil verin lütfen? Simdi ona bahsetsem kim bilir ne yalanlar soyleyecek ama bu saatten sonra yalanlara karnim tok. Onu hala cok seviyorum ama affedemeyecek kadar da gururluyum.
Onu bosanarak mükafatlandirmak istemiyorum, cezasini ceksin bir daha yapmaya cesareti olmasin istiyorum.
Tek gördüğüm canınız yandığı için karşı tarafında canını yakmak istemeniz. Bunu başarabilmenin bir yolu vardır ama duygularınız olduktan sonra yine sizin canınız yanacaktır.

herkese merhaba
Seviyorum
Gururluyum
Affedemem
Affedicem

Arkadaşım sürünerek, pişman olacak adam aldatır mıydı? Adam aldatarak seni gözden çıkarmış yani. Gerçek dünyaya dönelim lütfen, eğer boşanacaksınız boşanın, hayır benim kafamda boşanmak yok diyorsanız kocanıza hiç söyleyip yüz göz olmayın. Bu aldatma olayından sonra bile seviyorum diyorsunuz, siz boşanmazsınız.

Kendınızı kandırabılırsınız ama bızı kandıramaSınız. Ne kaybettiğini bil şstedim minvalınde süründürme taktikleri öğrenip sonra barısmak istiyorsunuz. Yanlıssınız

sizler icin hava hos bakalim yarin obur gun aldatilan taraf siz olunce siz ne yalacaksiniz. Yuva yikmak kolay tabi sizler için
Bende gelmis bir de burada size derdimi anlatıyorum.
Neyse hoscakalin ben kendi basimin caresine bakarim.

Ay ben de gelmiş insan gibi avukat tutup süründürün falan demişim. Ne bekliyordunuz anlamadım ki aldatan adamın yüzüne vursan yüzü kızarmaz, trip atsan bir hafta el üstünde tutar sonra trip de tutmaz, affetsen arkası kesilmez,
biri ç.künü kesin falan demiş yorumlarda en makulu bu boşanmak zor geliyorsa. Bi ömür sürüm sürüm sürünür vallahi 😀

En en kıymetli önerim şudur ki boşanmayacaksanız bildiğinizi söyleyip adama boşanma blöfü yapıpta sonra affedip ona yeni heyecanlara yelken açma rahatlagı vermeyin. Yüz göz olmayın baştan bari.

yav bu aralar pandemiden mı nedir benimkini boşayasım var, pandemide melek gibi oldu aksine, zaten iyi çocuktur garibim lakin yanılıp birine yan gözle baksa koyucam kapının önüne , öyle sıkıldım bahane arıyorum, bunlar hazır ellerinde belgeli melgeli kanıt var tazminatı patlatıp boşamıyorlar şu adamları, hayret ediyorum arkadaş, melek olsa çekilmez erkek milleti , bir de aldatanıyla uğraşıyorlar, pesss

Bu zihniyettekilere müstehak. Cidden artık üzülmüyorum. Daha çok aldatılacak zaten. Bari kendi aramızda para toplayıp boynuz parlatma şeysi alalım.
Not: Aldatılmış ve ilgili kişiyi boşamış bir insan yazdı bunları...

Ay bosanmaya niyetin yok aklin sira adami pisman edip nasil yalvartirimda bu evlilige devam ederim bunun yolunu ariyorsun. Kendini ikna etmeye calisiyorsun biseyelre ama adam yapacagini yapmis hicte surunup ayaklarina kapanacagini sanmam yapsa bile bir kere aldatan yine aldatir bu boyledir aman ikinci cocuguda yap eksik kalmasin

Boynuzu siz ona takarsanız ozaman anlar sizi onu kendi silahından vurmuş olursunuz. Ama siz onu çoktan affettiniz aklınca onu süründürcen sonra bir bahaneler affetcen bahane arama ben buldum çocuğum babasız büyümesin.
Boşanirsanız eşinizin hayatına girecek kadınlardan hatta yeniden evlenmesinden çok korkuyorsunuz. Biliyorsanız gidin avukata sizi aldattığı kayıtları verin güzelce bir tazminat nafaka alın o ona yeter.

Back
X