Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben pek tutmadim bu isi canim, yani senin ona laf atman belki abez olur ama o sana neden gelip selam vermiyor örnegin? Erkek olan o, ilk adimi atabilir gayet rahatlikla, tabi bunu sende yapabilirsin, illa bir araciya gerek yok bence.
Ama bence karsi taraf istese gercekten bir caresini bulurdu, baksana 1 sene olmus.
Geçen seneden beri okulda surekli bakıştığımız bi çocuk vardı. Bir sene boyunca her gün her gün sürdü bu... Bi çok kez tanışma noktasına geldik... Bi kaç kez arkadaşları araya sokmaya çalıştım ama arkadaşlar pek ilgili olmadığı için hep yarım kaldı tanışamadık... Ama ikimiz de biliyoruz ilgimiz var ve geçenlerde bir arkadaşıma gidip beni sormuş. Napıyor diye. Biz tanışıcaz onunla demiş...Bi arkadaşın adını vermiş o tanıştıracak demiş.. Arkadaşım pek yüz vermemiş yine(değişik arkadaşlarım var evet). Şimdi ben artık birinin tanıştırmasını beklemek istemiyorum. numarası da var bende, mesaj mı atsam ne yapsam bi akıl verin ?
Bak yanlış yönlendirmek gibi olmasın, belki yanlış bir düşünce ama 3 günlük dunya, sonra pişman olurum diyorsan at arkadasım mesaj. Ha mesaj attığın icin pişman olursan o senin bileceğin is.
Bak yanlış yönlendirmek gibi olmasın, belki yanlış bir düşünce ama 3 günlük dunya, sonra pişman olurum diyorsan at arkadasım mesaj. Ha mesaj attığın icin pişman olursan o senin bileceğin is.
benim de zaten bu yüzden içim bi türlü rahat durmuyor.... sonradan pişman olmak var niye atmadım diye... hem bekle bekle nereye kadar biraz da atak olmak gerekli diye düşünüyorum nasıl olsa benim olmayan bir şeyi zaten kaybetmem...
benim de zaten bu yüzden içim bi türlü rahat durmuyor.... sonradan pişman olmak var niye atmadım diye... hem bekle bekle nereye kadar biraz da atak olmak gerekli diye düşünüyorum nasıl olsa benim olmayan bir şeyi zaten kaybetmem...
Yani iste. Ben böyle düşünüyorum genelde sonra pişman olursam diye. Mesaj attıktan sonra mesajı attığıma pişman oluyorum genelde. Bence at sen, bakarsın sonuc iyi olur. :)
Yani iste. Ben böyle düşünüyorum genelde sonra pişman olursam diye. Mesaj attıktan sonra mesajı attığıma pişman oluyorum genelde. Bence at sen, bakarsın sonuc iyi olur. :)