Nasil tanistiniz?

Seneleeeer önce onun çalıştığı yere müşteri olarak gidiyordum o şekilde tanıştık tanistiktan üç sene sonra falan kahve içmeyi teklif etti öyle de başladı işte ❤

Aynı yerde çalışıyorduk orda tanıştık. Tanışmaz olaydık Allah inşallah senin karşına hayırlı birini çıkarır kardeşim

O beni buldu bana kalsa hala bekardim üşengeç insanım ben aramak bulmak falan ters bana

Baktım, gerçekten sürekli aynı konuyu açmışsınız ama SÜREKLİ. Bence esas problem sizin de bildiğiniz gibi duygusal boşluğunuz ve siz bu boşluğu bi erkekle doldurmayı bekliyosunuz. Çok üzücü. Eğer böyle devam ederseniz önünüze çıkan ilk adamla evlenip ömrünüzü heba edersiniz. Yapmayın lütfen, "kimse beni sevmeyecek mi, bana kimse değer vermeyecek mi" başlıklı konularınızı görünce sizin adınıza ben üzüldüm. Önce siz kendinize değer verin, siz kendinizi çok sevin. Kitap okuyun, film izleyin, iyi müzikler dinleyin. İlgi alanlarınız olsun. İnsanlarla konuşacak konularınız olsun. Arkadaşınızın bile olmadığını yazmışsınız defalarca. İnsanlarla arkadaş olabilmek için konuşacak konularınız olmalı, birikiminiz artarsa kendinize güveniniz de gelir. Sevgili bulmak yerine önce kendi donanımınızı oluşturun.
Yaşınız 23 olmuş, bir cinsel hayatınız da olmamış dolayısıyla hormonlarınız da coşmuş tabii. Arada masturbasyon falan yapın. Korkmayın, bedeninizi tanıyın, ruhunuzu tamir etmesi için bir erkeğe muhtaç olmayın. Kendinizi sevin oldu mu? Dilerim bi daha böyle konular açmak ihtiyacı duymazsınız :)

Su dolu yorumdan sonra herkes dagilabilir
O sevgilinle nasil tanistiginiz kismi beni benden aldi nasil bir ask hikayesiymis oyle
Dolu, birikimli ve zirvalamayan insanlari seviyorum!

Sizin konuları gördükçe aklıma avrupa yakasında burhanın nefes alsın yeter repliği geliyor nedense

Kaç yaşında kardeşiniz? Erkek, kız peşinde koşmayan insanlara bayılıyorum :)

Hangi üniversitede okuyorsunuz? Belki buradan tanıdıkları olanlar çıkar sizi birileriyle falan tanıştırır. Bilemedim hep benzer konularla geliyorsunuz. Bu şekilde kimse yardımcı olamaz malesef (

23 yaşında biri böyle sevgili için delirmez sanki yaaa fake midir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…