- 25 Nisan 2018
- 4.995
- 9.644
- 158
Bak kardeşim yirmi yaşında evlendim şu an 24 üm ve senin gibi bekar olmak için herşeyimi verirdim. Erkeklerden de olabildiğince uzak dururdum . Demem o ki vaktinin kıymetini bil er geç erkek olur yanında bu Rahat günler olmaz. Her dakika erkekler diye konu açarsan bizde ister istemez Koca delisi deriz mazur gör. Yaptığın normal olsa normal bir tepki verirdi herkes zatenSensin oo...
Araba alinca denerim tesekkurlerAraban varsa karşıdan karşıya geçen erkeklere hafifçe çarpmayı deneyebilirsin. Beğendiklerine sadece tabii. Ay hastaneye gidelim çok korktum vs derken bi yakınlaşma oluyor
Kardesiniz gibi hic bir erkeyi umursamayan kizlara bayiliyorum))) kardesinizi kiskandim resmen)))
Aynını yap diye anlattım, kız umursamadıkça yağıyorlar; kendine güvenli, erkek arayışında değil, umurunda değil, hiçbir sohbetinde "Ben ilgiye, sevgiye, sevgiliye çok açım" mesajı yok, umursamıyor kimseyi, herkes arkadaş, işinde iyi, arkadaşlarıyla iyi, hayatına bakıyor.. Kız duruşu ile dikkat çekiyor anlatabiliyor muyum?Kimilerine teklif gelmez kimilerine yagar iste niye anlattiniz ki simdi
Keske ben de kardesiniz gibi olsaydim ))) Surekli hayata yeniden gelsem hic bir erkeyi umursamayan biri olarak gelmek isterdim diyorum. Bana o tarz kizlar hep cool gelmistir))) Sen umursamadikca pesinden kosuyorlar ve sen surekli umursamiyorsun)))Ya biz illallah ettik. :))
Bir çocuk çok hoşlanmış, bizim kıza arkadaşları vasıtası ile haber yollamış, bizimki "Karşıma kendisi çıkamayacak kadar ödlekmiş demek?" demiş gülmüş, geçmiş; sonra çocuk karşısına çıkıp çiçek vermiş "Bir kahve içelim mi?" deyip, teşekkür edip almış "Şu ara özel bir arkadaşlık düşünmüyorum, daha çok mesleğimle ilgileniyorum, teşekkür ederim ilgin için yine de" filan demiş, çocuk gittikten sonra çiçek çöpe.
Olmaz bu kadar.
Çok hikayesi var sıpanın çok, ağzından zorla alıyor ve kızıyoruz "Birine şans tanı! Sevgili olmak zorunda değilsin, bir kahve bari için, bi tanı" diye işte. O da ayrı bi dert
Aynını yap diye anlattım, kız umursamadıkça yağıyorlar; kendine güvenli, erkek arayışında değil, umurunda değil, hiçbir sohbetinde "Ben ilgiye, sevgiye, sevgiliye çok açım" mesajı yok, umursamıyor kimseyi, herkes arkadaş, işinde iyi, arkadaşlarıyla iyi, hayatına bakıyor.. Kız duruşu ile dikkat çekiyor anlatabiliyor muyum?
2 günde bir konu açarsan öğreniriz tabi.Bir de fake üye takip etmek eğlenceli oluyorBak bana taktigin nasil da belli oldu hakkimda her şeyi ogrenmissin
kızı depresyona soktun bu hikayeylePöff... Bu takıntın yüzünden kaybediyorsun.
Senin birazını alıp kardeşime yükleyebilseydim ne güzel olurdu; kızın sevgili mevgili umurunda değil ve sebil gibi akıyor oğlanlar. Hatta annemle bir olduk dert ettik bizim kızın bu umursamazlığını. Kızımızın gönlüne girebilecek o sevgiliyi merakla bekliyoruz, yani zoru başarmış olacak, sevgilisi olabilen küçük enişte adayına bile, belki "Başardın" diye bi çeyrek takarım.
Biraz umursamamayı dene. Kafayı çok takmışsın bırak sevgili bulmayı, aklın da gidecek bu gidişle.
Döverler kızıAraban varsa karşıdan karşıya geçen erkeklere hafifçe çarpmayı deneyebilirsin. Beğendiklerine sadece tabii. Ay hastaneye gidelim çok korktum vs derken bi yakınlaşma oluyor
Fake oldum şimdide2 günde bir konu açarsan öğreniriz tabi.Bir de fake üye takip etmek eğlenceli oluyor
Bu yoklukla 200le dalar adama. Parçası kalmazAraban varsa karşıdan karşıya geçen erkeklere hafifçe çarpmayı deneyebilirsin. Beğendiklerine sadece tabii. Ay hastaneye gidelim çok korktum vs derken bi yakınlaşma oluyor
Döverler kızı
Bu yoklukla 200le dalar adama. Parçası kalmaz
Duyanda 50 yaşında zannedecek.siz gerçekten bir psikolojik destek alın artık.yazik üzülüyorum bu kadar takıntılı olmanıza.daha önünüzde uzun bir ömür var ne bu acele.zamani var belli ki.bu kadar takıntılı olursanız yanlış insanlara kapılıp hayatınızı zora sokarsınız.23 senedir dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?