Nasil tanistiniz?

Niye bir sevgiliye sahip olmak bu kadar çok istiyorsun? Sevgilin olunca mutlu olacağını mı sanıyorsun? İnsan kendi kendine mutlu değilse kimse onu mutlu edemez. Buradaki konuları takip ederek sevgili edinmenin seni bir üst seviyeye taşımayacağını öğrenebilirsin.

Ben eşimle internette tanıştım
Çevremdeki herkesin "tü k.aka, ordan adam mı çıkar evlenilir mi" dediği yerden .... Bende eskiden internetteki tanışmaları gayet antipatik bulurdum zaten ama herşeyin sadece niyetle olduğunu zamanla anladım
Tıpkı bir zamanlar burnumun dibinde olan birini tanıdığım sandığım birini 5 yıldır tanıyamamışım dediğim gibi....
Sokakta veya cafede tanıştığın biriyle internette tanıştığın kişi arasında hiç bi fark yok çünkü ikisininde niyetini bilmiyosun
Bide tabi kader diye de bişey var .. Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Son düzenleme:
Ne kadar takarsan olmaz ha atıyorum sevgili buldun daha sonra bence bu kafayla yaptıgınız her kavgayı takıntı yaparsın ya benden ayrılırsa falan diye dusunup kendını harap edersin

Kizlar biliyorsunuz ki ben henuz bir sevgili bulamadim. Siz esinizle sevgilinizle nasil tanistiniz anlatır misiniz?
Çok yakın bir arkadaşım kardeşimle uzun süreli küsmüştük. Sonra bir nedenle bir araya gelmek zorunda kaldık. Ve tekrar barıştık. Barışmaz olaydım. Onun tanıdığıydı öyle tanıştık.

Kardesiniz gibi hic bir erkeyi umursamayan kizlara bayiliyorum))) kardesinizi kiskandim resmen)))

Kimilerine teklif gelmez kimilerine yagar iste niye anlattiniz ki simdi

Ilk ki universitedendu son 3 de internetten bi daha tovbe diyorum hayirlisi olsun bende bir ara boyle uzuluyordum senin gibi belami buldum sonra ettigin dualara dikkat et.

Yavru biz arkadaşlar vasıtası ile tanıştık ama 3 ay nette takıldık 3 ay sonra görüştük 1 buçuk yıl sonra nişanlandık. 1 yıl sonna evlensik

Sende benim gibi işi sıkı tutmuşsun
Öyle olması gerek tabi.... Bende eşimle ilk buluşsammı buluşmasammı diye 8 ay boyunca düşünmüştüm mukadderat...
Rabbim gönül bağlarımızı ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…