- 18 Şubat 2018
- 13.779
- En iyi cevaplar
- 2
- 64.131
- 598
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzelmiss :) peki ilk kim hoslandi adim attiiOkulda son iki sene aynı sınıftaydık, yatay geçişle gelmişti ancak merhaba'dan ileri hiç sohbetimiz olmadı. 7 sene sonra iş için Hindistana gitmiştim tesadüf bu ya oda aynı şirkete girmiş. Orda denk geldik, sohbet muhabbet derkennn 3 gün sonra evleneli bir sene olacak. Hayat işte tesadüflerle dolu..
Sen mi yazdinn?kuzeninin sosyal medyasında gördümbeğendim tipini. ilk görüşte aşık oldum mu.. olmadım ya.. buluşma öncesi gıcık oluyordum biraz. bulusunca tatlı biri hissiyatı vardı. ikinci buluşmamızda (ilk öpüşme de o gün oldu) dedim ben bunla evlenecem
bir yıl sonra nişan, ondan da 7 ay sonra düğün yaptık.. 2.5senedir evliyiz, 8.5 aylık bebeğimiz var
![]()
hayır. kuzenine beğendiğimi söyledim. kendisi beni ekledi. 4-5 ay konusmadık hiç sadece takipleştik. sonra bir gün numaramı kuzeninden isteyip mesaj attıSen mi yazdinn?
Niye kizzAmannnnn beee tanışmasaydım keşkeee![]()
Nasil tanistiniz pekii?Amannn erko kahrı çekilecek dert değil beee![]()
Bizimki biraz görücü usulü gibi oldu ya ama bir sene nişanlı kaldım tabi o sırada tanıdım ettim 13 senelikde evliyizNasil tanistiniz pekii?
O zaman normal boyle dusunmen 13 sene gecmis ondan dedimBizimki biraz görücü usulü gibi oldu ya ama bir sene nişanlı kaldım tabi o sırada tanıdım ettim 13 senelikde evliyiz![]()
Onlar hoslanmadan duygu besledigin oldumu tanidikcaHayatımda kimse yok. İlk bakısta begenmeyip sonradan yogun hisler beslediklerim oldu.
İlk basta hoslanmayıp sonradan duygu beslediklerim oldu. Hatta sanalda begenmeyip reelde görünce begendiklerimde oldu. Her şey sürprizli.Onlar hoslanmadan duygu besledigin oldumu tanidikca
Tanışmadık baya aynı sınıfta 1 seneden fazla ders aldık ama tanışmadık. Sonra sınıfta dersti projeydi derken tanıştık 3 seneden fazla arkadaştık ondan sonra adımı ben attım yani açıkça bu arkadaşlığı sevgililiğe götürme istediğimi anlattım sonra 4 sene uzaktan ilişki 3 sene evlilik sanırım en kötü dönemimiz evlilik oldu evleri ayırdık önce sonra dava açtık sonra barıştık devam ettik şuanda da tekrar aynı şehre geldikHayatinizdaki kisiyle nasil tanistiniz ilk goruste begendinizmi birseyler hissettiniz mi zamamlami oldu ve ilk adimi kim atti?
Duygun ne zaman olustu?Tanışmadık baya aynı sınıfta 1 seneden fazla ders aldık ama tanışmadık. Sonra sınıfta dersti projeydi derken tanıştık 3 seneden fazla arkadaştık ondan sonra adımı ben attım yani açıkça bu arkadaşlığı sevgililiğe götürme istediğimi anlattım sonra 4 sene uzaktan ilişki 3 sene evlilik sanırım en kötü dönemimiz evlilik oldu evleri ayırdık önce sonra dava açtık sonra barıştık devam ettik şuanda da tekrar aynı şehre geldik
Guzelmiss :)Ben üni 3. Sınıfta yaz tatilinde işe girmiştim orda patronumdu ve sıfır hissiyat . Ama o ilk günden etkilenmiş öyle söyledi. Okullar açılınca işten çıkmaya yakın açıldı bana öpüştük vs vs şimdi evliyiz bir çocuk ve diğeri yolda:)))
Son sınıfta staj yapmak üzere okulu dondurdum yani o dönem hiç okulda bulunmadım başka şehirdeydim o dönemde sürekli aradı sordu her an merak etti o dönemde başladıDuygun ne zaman olustu?