benim kocam değil ama evlenmeyi düşünüyoruz. biz okulda tanıştık ve birbirimizden aynı anlarda hoşlanmışız amaozaman birbirimizi tanımadığımız için söyleyememiştik aradan bi 4 ay geçti ve çok yakın bi arkadaşım bi bahaneyle evrenle tanıştı zaten tanışmamızdan 1 hafta geçti geçmedi hemen çıkmaya başladık şimdide 2 seneden beri güzel bi şekilde devam ediyo ilişkimiz ve bu mart veya nisanda nişanlanmayı 2007 mayıstada evlenmeyi düşünüyoruz......
:Roflol: :Roflol: valla ben görücü usulü evlendim ama eşimden ve ailesinden çok memnunum iyiki varlar iyiki evlenmişim tam 15 yıl oldu 2de canavarım var çok mütavazi hayatımız var yarışmacı arkadaşlara kolay gelsin
ben bir kuyumcuda çalışıyordum yan dükkana gitmiştim oturmaya oda oraya geldi muhabbet falan ettik benden hoşlanmış meğersem:bigeek2: sonra beni çarşıda yakaladı akşam vapura bırakmayı teklif etti ben tamam dedim ama randevuya gelmedi klava: ertesi gün hatırlamış randevusu olduğunu neyse böle git gel sohbetler ile 8 ay geçti evlenmeye karar verdik 2 ay içinde nişan ve düğün :teytey: oldu ben 2001 aralıkta tanıştığım eşimle 2002 ekimde evlenmiştim:çiçek: şimdi ilk günden daha mutluyum:1hug: bir kızımım birde oğluşum var.
bir kurban bayrami günü ailesi ile bayramlasmaya gelmislerdi ben ilk kez ogün gördüm aslinda niyetleri bana bakmakmis ve 4 gün sonra yildirim nikahla evlendik . 18 sene oldu ...
Daha henüz tanışamadığım bi eş adayım var , şu sanal alem de herşey boş işte kameradan fotodan felan idare ediyos :)))
Nasıl tanışmak isterdim ; Şöle rumantik bi ortamda birbirimizin kim olduğunu bilmeden tanışıp aşık olup sonra nette tanıştığımızı öğrenip :bigeek2: , anlaşıp evlenmek isterdim .sıradan ilişkiler bana göre değil :biggrin:
Selam Kizlar
Ben Eşimle Cep Telefonu Sayesinde Tanişmiştim.cep Telefonlari Yeni Çikmişti Yil 1997.
Babam Çok Sevdiği Biricik Kizina Hediye Bir Cep Telefonu Almiş Görünce Sevinçten Çildirdim.fakat O Zamanlar Kontör Olayi Falan Yok Hatli Telefonlar Hattinin Açilmasi Içinde Ptt Ye Gitmen Gerekiyor.babam Telefoncuyu Tarif Etti Orda Bir Genç Var Ona Git Bu Evraklari (ikametgah,kimlik Fotkokopisi V.s....)götür Hattin Açilacak Dedi.gittim Müşterisiydim Sonra Karisi Oldum.ama 4 Yillik Evliliğim 3 Yil Önce Malesef Bitti Ve Boşandik Yaşadiğim Hiç Bir Şeyden Pişman Değilim Çok Pozitif Bir Insanimdir.böyle Oldu Bana Çok Büyük Ders Oldu Şuan Ailemle Yaşiyorum Çalişiyorum Çok Mutluyum Tek Sorunum Boşanmiş Genç Bir Bayan Olmanin Zorluklari Ama Kendimi Çok Güçlü Hissediyorum Ve Önüme Çikan Bu Zorluklara Karşi Ayakta Kalmayi Biliyorum
Başinizi Ağrittim Tşk.ederim Sevgiler...
benimde kuzenimin evlenmesiylee basladı herseyy eniştemin kuzeniyle tanışmam beni ona onu bana anlatmışlarr sonraa mail adreslerimi vermişlerr derken biz maillestik sonra telle msjlaşmaya basladıkk ama ben cok fazla umursamıyorum mailine 1 ay sonra cvp vermiştim diğer maillerinede 5 gün 10 gün sonraa hep böylee sonraa msjlaşırkenn bizz inatlaşmaya başladık bazı konulardaa meger bu tatlı inatlaşmaa bizi içten içe baglayıvermişş sonraa bursaya beni görmeye geldii ilk görüştüğümüzde benim kuzende vardı yanımızdaa hiç ilgilenmedim ama hoşlanmıştım hep kastım kendimi acayip gururluyumdurr odaa hiç bi kıza adım atmamış kızlar hep ona adım atmışş bundan bahsetti bizimkiler bunu duydugumdan dolayı daha fazla kastım minik bi adım bile benden gelmemeliydii sonraa gördü benden tık yok o adım attı derken bizim 2 yıl oldu 3 yıla girdik. ilk elimi bi üst geçitte tutmuştuu bunu hiç unutmuyorummm canımm aşkımm
Benim eşimin abisi yakın bir aile dostumuzdu ve ben bildim bileli "seni kardeşime alacağım" derdi. Liseyi bitirdiğim sene de ailemden istedi beni ancak o zaman biz kabul etmedik. Eşim başka bir bayanla evlendi ben de başka biriyle evlendim bir de kızım oldu şimdi 16 yaşında. Ama yürümedi ve ben eşimden ayrıldım. Seneler sonra şimdiki eşimle tekrar karşılaştık o da eşinden ayrılmıştı ve kısa süre içerisinde evlenmeye karar verdik. İyi de ettik:smilewinkgrin:
ben eşimle aynı iş yerinde çalışıyordum ama ona karşı hiç bir şey hissetmiyordum, o ise beni gördüğü ilk günden beri hoşlanıyormuş zamanla iş arkadaşlığımız aşka dönüştü(tabi onun büyük çabaları sayesinde) 2004 te evlendik şimdi dünya tatlısı bir oğlum var,zaman zaman sorunlrımız oluyor ama yinede iyiki onunla evlenmişim diyorum. herkese mutluluklar dilerim
delikafadulden sulebeyza benim tanisip evlenmem biraz garip oldu canisi
benim babam begenmis kocami gidip istedi onlarda verdi
boylelikle gorucu usuluyle evlendik 29 yil oldu allah sukur iyiz bakalim darisi gencler
benimde eşim değil ama yakında olcak nişanlıyız şimdi.ilginç bir öykü benimki.en yakın akadşımın bu erkek kimseyleolmaz sözü üzerine oerkeği tavlama iddasına girdim. tamamen dalga geçmek içindi ama aşk bizle dalga geçti ve tam 6 senedir ona dediler gibi aşığım.9ay birbrimizi görmedik.telefonla konuştuk.sonra tanıştık 3ayda bir yanıma geliyodu .tabi şimdi nişanlanınca 1 aya düştü gelmeleri.tanımadığım görmediğim birine aşık olduğum anlayacağınız.2007 düğünüm var inşallahhhhh
Arkadaşımın iş yerine ziyaret etmek için gitmiştim... o da orada tesadüfen bulunuyormuş... karşılaştık.. arkadaşıma sürekli soruyormuş kim olduğumu... telefonumu istemiş ama arkadaşım bana söylüyordu olanları.. Bende sakın verme telefonumu diordum....
neyse.. bikaç gün sonra arkadaşım artık dayanamamış ısrarlarına vermiş telefonumu.. ve biz görüştük.. ilk görüşmemizden 15 gün sonra ailesiyle beni istemeye gelmişlerdi.. 4 ay içindede evlendik:)
8 yıl dolmak üzere evliliğimizde...
Ancak çok enteresan bişi söyleyim.. ben eşimle arkadaşımın iş yerinde karşılaştığımız ilk anda..." Bu benim evleneceğim kişi.." demiştim içimden:1yes2:
benim esimle degiskti biz akraba sayiliriz uzaktan bize gelir giderlerdi ama ben ondan nefret ediyordum bazen annem takilirdi kizim seni aliye vereyimi diye ben cok kizardim bir ben bir o kalsak dunyada yine onunla evlenmem derdim ben 2004 yilinda turkiye izine gitmistim beni ziyarete geldi annesiyle birlikte ben mutfakta oturup onlarin yanina bile gitmedim teyzem mutfaga geldi asli seni istiyorlar dedi ben oturup agladim ben onunla evlenmem dedim butun gece agladim sonra ertesi gun ailem sen istemezsen biz seni vermeyiz dediler
siz bugun cikin gezin gelin konusun dediler ben gitmek istemedim annem zorla gönderdi 2 sata 3 saat dolastik konustuk bana benimle evlenirmisin dedi bende EVET dedim iste simdi iki yil nisanliydim ve simdi 3 aydirda evliyim ve cok mutluyum ve onu cooook seviyorum
arkadaslar Allah nazardan korusun..herkese mutluluklar..ama ilginc birsey var ki gerek burda gerekse kendi cevremde gordugum kadariyla gorucu usulu evlilikler daha uzun,saglikli ve mutlu suruyor..
bizde 8 yıl önce görücü usulü ile evlendik iyikide eşimle karşılaşmışım allahım pişmanlık vermesin eşimi seviyorum oda beni seviyor birde kızımız var çok şükür iyiyiz:teselli:
ben evli degilim ama bu yolda verdigimiz mücadeleri biliyosunuz ben ahmetimle bi kış akşamı aynı filmlerdeki deli yagan bi yagmurda aynı taksiyi çevrimemizle tanıştım. İkimizde durdumuşuz o malum kibarlık yapıp bana verdi ama bende o yagmurda ona kıyamadım beraber bindik taksiye sonrasıda gene tesadüf karşılaşmalar işte anne engelini aşacamız ilk an evlenmeyi istiyoz:1yes2: