Nasil Tanistiniz?

bende severek evlendım eşimin benı gorup arkadaş aracılıgıyla teklıf etmesı sonucu başladı.başta kabul etmedım 2 ay teklıfı arkadaş aracılıgıyla surdu sonunda kabul ettım buluşacagımız an cok komıktı ben o kışıyı hıc tanımıyordum kız arkadaşımla yanı aramızda aracı olan arkadaşımla buluşmaya gıttık arabaya bındık ıkı kışı vardı hangısının oldugunu bılmıyordum taki arabadan ınıp kız arkadaşımın dıger bır kışıyle ılerı dogru yurumeye başladıgını gorunceye kadar işte tanışmamız boyle oldu.ve eşim ugruna kursu asmalar aıleme yakalanıp aılemı uzmeler oldu o zamanlar cahıldım duşunemedım halbukı benım aılem medenıydı neden sakladımkı anneme soyleyebılırdım dogruları şimdıkıler gıbı sapıtmıyorduk masum bır ılışkıydı bızımkı sız sız olun arkadaşlar hıc bır konuda aılenızı uzmeyın ben bu kadarcık hatamla uzdugume yanıyorum sonunda evlendım şimdı ıyıyız ama cok baderelerde atlatık eşimin aılesının baskıları aramızı actı uzun bır sure mucadele ettım sonunda kazandım cok şukur ama yıprandım hastalıklar bır bır başladı cok şukur atlatamayacagım hastalıklar degıl ama ınanın aılenız kadar sızı kımse duşunemez bır evlılıgı yurutmek ıcın sabır ve akıl gereklı aılenınızın kıymetını bılın ben bunu cok ıyı anladım anlıyorum onemlı olan aılelerı uzmeden anlayabılmek

arkadaslar Allah nazardan korusun..herkese mutluluklar..ama ilginc birsey var ki gerek burda gerekse kendi cevremde gordugum kadariyla gorucu usulu evlilikler daha uzun,saglikli ve mutlu suruyor..
Sana katılıyorum bunun nedenide kişilerin birbirine olan sevgisi ne kadar çoksa nefretide o kadar büyük olurmuş öle duymuştum . bende hain bir arkadaşımın bana tuzak kurmak için eşime tel numaramı vermesiyle tanıştık tuzak kurmak isterken evlenmemize sebep oldu evlendiğimizi duyduğunda neler hissetti acaba hala merak ediyorum:1yes2:

AZEMMMMMM KISSS ÇOK ROMANTİK LAAAA Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! ALLAH BOZMASIN CANIM.BENDE AŞKIMI 13 YAŞINDA GÖRDÜMMM Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! UZAKTAN SEVDİM ONU...SENELER SONRA TEKRARDAN KARŞIMA ÇIKTI BABAMIN BENİ ÇALIŞTIĞIM ŞİRKETE GETİRMESİYLEEE Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! ODA AŞKINI İTİAF ETTİİİİİ SONRA İŞTE 10 AY OLDUUU:1yes2: ALLAH KISMET EDERSE EN KISA ZAMANDA SÖZÜMÜZ VARRR Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Azem inş. engelleri aşar mutlu bir hayata adım atarsın.
MUTLULUKLAR

benım hıkayem cok uzun ama kısaca anlatayım kuzenım erkek arkadası ve bır arkadası ıle kafeteryada otururken uzaktan bırının benı ızledıgını farkettım yanımızdakı beyler ayaklanıp bır yere gıttıklerınde esım kosturarak yanıma geldı ve benımle tanısmak ıstedıgını soyledı ancak bır kac cumlesınden sonra aslında benı okudugum okuldan gozlemledıgını anladım tel numaramı ıstedı vermedım onunkını aldım bırkac gorusme ve kısa surelı cıkma sonrasında onun bana uygun olmadıgını anlayıp ayrıldım daha sonra uc sene kadar arkadas olarak - dot bes ayda bır kısa surelı gorusuyorduk - gorustuk bu sırada ben mezun oldum ve calısmaya basladım bu sırada ısyerıme faks tamır etmeye gelen teknısyen ıle gorustum ama hep onu bırıne benzetıyordum ama cıkartamıyordum onu kapıya kadar gecırdım ve kartvızıtını aldıgımda sok gecırdım sen hasanı tanıyormusun dedım eh bırazcık abım olur dedı ben de selam soyledım o gece esım hemen aradı ve ben yenıden senınle cıkmak ıstıyorum ama bu sefer hıc ayrılmayacagız dedı ve gercekten ısrarıyla benı tavlamayı basardı ıkı tane oglum var su an ınıslı cıkıslı da olsa evlılıgımden mutluyum ıste bu bızım hıkayemız

ne çok isterdim benimde anlatacak güzel bi hikayem olsun .ama yok malesef. görücü usulü evlendim. eh yuvarlanarak gidiyoruz işte.. sonu iyi olur inşallah.

evettt sira bende sanirim Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! ;
1996 senesinde tanistik esimle..komsu cocuklariydik...ben 17 dimde esim 18 idi... Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! 4 sene flort ettik..1 sene nisanli kaldik ve evlendik cok sukur ....5 senelik evliyim ve 19 aylik bir oglum var ..Allah kimsenin mutlulugunu bozmasin....

benimki biraz uzun ama kisaltip anlatayim..bir is gorusmesi sonucu ise kabul edildim ve persembe gunu antalyaya yola cikmak uzere hazirlanmaya basladim..bu arada bir kiz arkadasim aradi ve yeni bir is gorusmesi ayarladigini soyledi giyindim hazirlandim gorusmeye gittik zaten antalyaya gitmak istemiyordum o gun otele gittigimizde gorusme icin muduru beklerken iki tane yakisikli vardi uaktan bize bakiyorlardi ..bunlardan biri benim esim oluyor :1yes2: herneyse is gorusmesi cok olumlu gecti ve istanbulda ise basladim..daha sonra esimle uzaktan merhabalasiyorduk ve bakisiyorduk birgun geldi kalemin var mi dedi var getireyim dedim..kalemi verdikten sonra simdide tel numarani ver dedi..bende verdim..sonra bulustuk..disari ciktik boylee basladi..3 yil beraber ayni evi paylastik sonra evlendik..evlendikten 3 sene sonrada oglusumuz geldi..9 senedir beraberiz ..hala bana asik kocam onu biliyorum yanee Allah herkese mutluluklar nasip etsin..

benimkisinde de işyerindeki ilk günlerimdi,çalışmadığım halde sırf arkadaşımla iş çıkışı dolaşmak için yanına gittiğimde eşim beni su doldururken görmüş (eskinin çeşmesi yerini su dolabıa bırakır:)ve ilk görüşte gözlerimden etkilenmiş,ben onu hiç görmedim tabii.işin garip tarafı o da o gün işyerine arkadaşının yanına gelmiş.NEYSE ve hikayemiz 10 temmuz 2004 te başladı,1 yıllık evliyiz ve inşallah nice yılları daha beraber elele geçiririz.AMİN AMİN AMİN

ben 18 yaşımda iken evlendim liseyi bititirir bitirmez,eşimle ilk tanışmamız eczanede oldu ,sakın gülmeyin bana,onun iş yeri bizim evin altındaki dükkandaydı birgün eczaneye ilaç almaya gittim ,ilk birbirimizi orda gördük biraz konuştuk,sonra beni istemeye geldiler,kısmetmiş oldu.şimdi 21yıllık evli ve iki çocuk annesiyim.

ben magazada tezgahtardım onlarınsa kuyumcu dükkanları vardı .çaycıya kartımız caldırtıp aradı ve tersledım fakat sonradan cıktık görüştük ve bugün 6yıllık evlı ve bır cocukluyuz ...ama o günlerı ıkımızde cok özlüyoruz

kocam diil ama sevdiğim ilk insanla arkadaşım sayesinde tanıştım. bana bi çocuk gördüğünü ve çok yakışıklı olduğunu söledi ben umursamamıştım .illada bana göstericeğini söledi ama ben gine umursamayıp sonra gösterirsin demiştim .bigün karşılaştık ve ben beğendim oda beni daha önceden beğeniomuş ama söliyemiomuş nese sonra okul çıkışında başka bi erkek arkadaşım dolayışıyla tanıştık ve öcüü babam yüzündende 8 ay sonra bitti

bende canımın içiyle lisede aynı sınıftaydım 4 yıl boyunca.o en basından berı benı sevıyomuş ama çekınıyomuş son sınıfa geldık hersey beşladı.2 yıllık bırlıktelıgımız oldu 4 aydır da nişanlıyız askere gıtcek yakın zaman da inşallah şimdiden içimi bihüzün kaplıyo aklıma gelıyo aglıyorum.çok zor olcak onsuzluk.2 yıl daha var evlenmemıze inş. 2008de evlencez.benım gibi uzun beklıcek varsa bana yazmasını rıca edıyorum :asigim: çok sevıyorum bülentim benım

sanırım en ilginci benım tanısma hıkayem olacak..
lıse sondayken en yakın arkadasımla ınternet cafeye gıtmıstık okuldan kayterıp orda bırıyle tanısmıstım.. ve onunla oylesıne takılıyodum..ben arkadasım o ve onun patronu gezıyoduk her okul sonrası ama ben daha sonra ılıskımı kestım.. baska bırıyle cıkıyodum kendımı kotu hıssetmeye baslamıstım.. bıdaha ne cafeye gıttım ne gorustum ama aradan 2-3 ay gectıkten sonra patronundan mesaj geldı senı unutamadım tarzında.. ve ıste o patronla 6 ay sonra ewlendık..

evet hanımlaar
biraz nostalji yapalım bakalım..
eşinizle sevgilinizle tanışma , evlenme hikayeniz nasıldı???

benim hikayem....
eşim fakülteden arkdaşımın abnisiydi tutturmuştu tanıştırıcam sizi diye...
eşim staj yaptığım okula gelmşti orda görüşmüştük ilk sonra da yemeğe çıkmıştık...
şaşkın sevgilim...
yemekte birden elime bi hamle yapmıştı (tutucak yaa...)

elimi çekince kendi kendine ahha haa elini de çekmesen ne güzel olurdu aslında ama neyse die konuşmaya başladı....
hala gülerim o yüz ifadesine...
kardeşi eve giderken bein de al demişti..
ama bizimki kardeşini mardeşini unutmuştu sağolsun...
artık 5 deyişimde aklına geldi, kardeşini almak....
sonra mı...
sonrası şimdiki görümcemden...
ya bu oğlana ne yaptın sen...
eve geldiğinden beri....
sevemedim karagözlümü dinleyip duruyor...
bi de söylüyor....
mecnun oldu vallahi... diye deyip durmuştu....
... 2 yıldır birlikteyiz... bunun 7 aylık kısmı evliliğimize ait...
ama o ilk yemek yediğimiz geceyi unutamam....
o kadar romantik içten ve samimiydiki...
hala ogünkü gibi gülünce içim ılık ılık oluyor...
bir de öyle sımsıcak bakınca...

sizler de anlatın bakalım nasıldı tanışma hikayeleriniz....
Şeniz

İLK YAZAN BEN OLCAMkaydirigubbakcemile3
SEVGİLİM DERSHANEDEN BİR ERKEK ARKADAŞIMIN KUZENİYDİ.
DERSHANE BİTTİĞİ YAZ Bİ SABAH BİR ARIYO BENİ AÇTIM İSMİMİ SÖYLEDİ DEDİ TEL. DA İSMİNİZ VAR O YÜZXDEN ARADIM DEDİ İSMİNİ DE SÖYLEDİ. DEDİĞİM BÖLE BİRİNİ TANIMIYORUM YANLIŞINIZ VAR DEDİM KAPATTIM. ERTESİ GÜN GENE AYNI SAATLERDE GENE ÖZELDE ARIYORLAR ACAMADIM HERKES YATIYODU.
SONRA MESAJ ATTI İŞTE BEN FİLANCININ KUZENİYİM SENİN RESMİNİ GÖRDÜNM ONUN TEL. AKLINA BİŞEY GELMESİN NİYETİM CİDDİ OLMASA ARAMAZDIM FALAN FİLAN BENDE GICIĞIM DAHA İLK KONUŞMADAN CİDDİYİM DİYENLERE İNANMIYORUM. İKİ ÜÇ SAAT FALAN MESAJLASTIK AMA ÇOK SİNİRLİYİM BENİ RAHATSIZ ETME SİL FALAN DEDİM NASIL CEVAPLAR YAZIYORUM ÖLE BİR TERSLEDİMKİ HALA SÖLEYİP ARDA GÜLER NASIL TERSLEDİN BENİ OGÜN HİÇ UNUTAMIYORUM BU KADARMI TERS CIKISIR INSAN FALAN DİYE.
NESE ORDA OLAYIMIZ BİTTİ. BİR KAÇ AY SONRA MSN DE YAZISMAYA BASLADIK BİŞEKİLDE YOLLARIMIZ KESİŞTİ.
YAZISTIKÇA O KADAR KAFA DENGİM OLDUĞUNU ANLADIMKİ BU HALA ŞAKA YOLLU BANA TEKLİF EDİYODU TAMAM KSMA SAKA YAPTIM BAKIM HALA TEPKIN AYNIMI DIUYE BENIMKI DAHA BETER OLUYODU.
YARIM YIL GEÇMİŞTİ ARTIK İLK TEKLİF ETTİĞİ GÜNDEN VE BİZ ÇIKMAYA BAŞLADIK AMA BUSEFGER BEN TEKLİF ETTİM ONA HAYATIMDA ÇIKTIĞIM İLK INSAN O. VE HALA BERABERİZ ÇIKMAYA BASLADIĞIMIZDAN BERİ İKİ YIL OLDU TOPLAMDA İKİBUÇUK YILLIK BİR ARKADALIGIMIZ OLUYOR. İKİ AY SONRA FALAN İSTEME OLUCAK İNŞALLAH ÇOK UZUN YAZDIM GALIBAsırnaşık şey

biz aynı yerde çalışıyorduk öyle tanıştık arkadaştık hatta ben arkadaşıma ..... benden hoşlanıyor galiba ama ben onu sadece arkadaş olarak görüyorum demiştim nereden bileyim evleneceğimizi
evlenme hikayemize gelince;
çalıştığımız şirket beni uzaaaak bir yere transfer etti 11 gün çalıştım ama dayanamadım 11gün sonra...
aşkım benimle evlenir misin dedim:asigim:? evet tabi ki dedi gün aldık kadir gecesiydi ve kar yağıyordu
ailelerimizden habersiz gittik nikahımızı kıydırdık:1hug: planladığımızdan 6 ay önce nikahlanmış olduk ama düğüne kadar söylemedik ailelerimize şok geçirmişlerdi yazık :1shok:
bana hala bir evlenme teklifi bile yapamadım sana diyor.ne var aşkım ben yaptım iştekaydirigubbakcemile3

üniversite stajımı yapmıştım o kurumda.ikinci yaz tekrar stajım vardı ordaki müdürümle konuşmaya gitmiştim staj için bizimkilerin yanında otururken A... bey şimdi yemeğe gitti dönüşte çağırırız demişlerdi yemek dönüşü çağırdılar geldi tanıştık tabi ben konuşurken kimsenin gözlerine bakamazdım oda bunu yanlış anlşamış bide benim gözlerim yeşildir çok hoşuna gitmiş gözlerim, arabalardan bahsedince çok şaşırmıştı bi kız nasıl bu kadar arabayla ilgilenir diye meğer oda araba hastasıymış
sonra ben diğer arkadaşları da göreyim yanınıza gelirim demiştim tam bir saat kendi bölümünün kapısında beklemiş beni . ben şirketten ayrılınca cep numaramı aramaya başalmış tabiki kimse vermiyo oda dilekçedeki no dan evi aramış gündüzleyin babama stajı kabul edilmiş diye söylemiş tabi ki babam bana söylemeyi unuttu sonra akşam 22:45 te ev teli çaldı açtım arayan o şaşırdım bi şekilde konuşup kapattık ama sonra cebimi ben verdim stajla ilgili bir sorun çıkınca evde kimse olmuyo mesaj atarmısın diye o zamana kadar çok saftım anlamamıştım evi aramasından falan ne zamanki cebime mesajlar geldi o zaman anladım ama :) tam bir hafta teli hiç açmadım sonra herşey çok güzeldi 4 yıl sürdü şimdi ayrıyız o askerde ama ona ait herşey yüzümü güldürüyor içimi ısıtmaya yetiyor ve biz hala kısmet diyoruz artık olmaz biliyorum ama yinede kısmet

biz aşkımla mehmet çoşkundeniz in AŞK DOKTORU isimli forum sitesinde tanıştık:icecream:

bi gün msnimi bi adres ekledi ve kimseyi kabul etmeyen ben o adresi listeme ekledim..

konuştuk..konuştuk.. vee onsuz bi an geçmemeye başladı

sonraaa beni görmeye geldi yaşadığım şehreŞeniz sonra gidip gelmeler devam etti ve artık aynı şehirde yaşıyoruzhihoyyyt

Allah nasib ederse evlenip aynı evde yaşıcaz:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…