- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
- Konu Sahibi mutlubirpatates
-
Kendisi bana kardeşim değilsin barışsak da mesafe koyucam dedi her zaman. O böyle görüyorsa ben onunla zorla nasıl kardeş olabilirimaynı evde yaşasanız bile madem anlaşamıyorsunuz fazla diyaloğa girmemeye çalışın
sonuçta kardeşsiniz aranızda şu an farkedemeseniz bile inanılmaz bir sevgi ve bağ var
bir gün mutlaka anlayacaksınız..
Konuşmak da iyi gelmiyor ruhuma. Her hafta bı kavga.Vir kac aydir konusmuyorum. Inanilmaz cok özlüyorum ablami. Ama beni sevmedigini kabullendim. Bu düsünceyle barisdim ben. Ama dedigim gibi inanilmaz cokk özlüyorum ...
O zaman konusmayin uzak durun ... bu ayni evde yasayincada mümkün zor olsada ... muhatap olmayin ...Konuşmak da iyi gelmiyor ruhuma. Her hafta bı kavga.
Atanirsa gitmek istiyor. Yoksa birkaç yıl daha kalicak evlenene kadar dibimdeKardeşinizle muhatap olmayın yapacağınız en iyi şey bu. Siz destek de alsanız konuştuğunuz sürece bu durum düzelmez. Evden gitmeyi filan düşünmüyor mu?
Atanirsa gitmek istiyor. Yoksa birkaç yıl daha kalicak evlenene kadar dibimde
Cabaliycam. Teşekkür ederimO zaman durumu siz yöneteceksiniz. Ne kadar az konuşursanız sorununuz o kadar azalır. Kendi hayatınıza odaklanın.
Evet çok haklısın. Her kavgamizda annem ablam kardeş edebiyatı yaptığı için alttan alan taraf hep bendim. Çevremde herkes bana bu konuda baskı yaptığı için kan bağına inanmadigim halde onlara uymaya çalıştım. Benim tek derdim bı insanı uzmemek hayatını kötü etkilememekti. Sınavı var dediler stresli dediler onun için dikkati dağılmasın delirmeye müsait olan yapısını iyice bozmiyim diye sessiz kaldım.E konuşmayın zorla mı? Karşınızdaki sizi tahrik ediyor siz de ona uyuyorsunuz. İlismeyin konuşmayın görmezden gelin. Her kardeş iyi olacak diye bir şey yok. Bir bakıyorsun ki en büyük düşmanın olmuş. Yani kimse kardeş romantizmi yapmasın. Doğuştan gelen süper bag olsa bu kadar miras kavgası olmaz kardeşler birbirine girmezdi. Ne yaparsa muhatap olmayın. Çok sikarsa kendiniz ne ilaç içiyorsunuz kafasını duvara vura vura aklını başına getirin neyse tamam sakinim. Benim üç kardeşim var. Hepsiyle de aram iyidir çok şükür yanlış anlaşılmasın. Ama hayat romantik bir yer değil. Kardeş diye de sonsuz müsamaha gösterecek halimiz yok. Görmezden gelebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?