Haklısın ama amannn boşver düşersem komik duruma düşeyim dedim
Bende özel bişeyler konuşmuşlar sandımmesajla ilgili konunuza baktım.
merhaba x tşk ederim iyiyim sen nasılsın bahsettiğin siteyide (kariyerle ilgili bi siteden bahsetmiş) inceler sana geri dönerim ilgi ve alakan için saol görüşmek dileğyle...
bu mesajdan şüpheleniyosanız nasıl bi güven ilişkisi var eşinizle aranızda bilemiyorum.
Diğer mesajlar silinmiş ama bi tek bu yazdığım kalmışBende özel bişeyler konuşmuşlar sandım
Ne var bunda
İş için değil soradan bi sohbet. İşle ilgili hiçbirşey yok ki ortada
Orası öyle amaa huzursuzluk var içimde duramıyorum yerimdedeme eşinin gözünde nasıl bir hale geleceksin farkında değilsin .. kıskançlıktan mantıklı düşünemiyorsun..
bak burda dünya kadar konu açılıyor eşinin hatası olanlar için boşan bile deniyor.. sana bir kişi bile eşin hatalı demeli .. durduk yere çomak sokacaksın evliliğine sağlıksız düşünce yapın yüzünden..
DüştünHaklısın ama amannn boşver düşersem komik duruma düşeyim dedim
Site Li.... zaten tahmin etmiştiniz ama işle ilgili konuşulmamış ki sadece tavsiye etmiş kız hangi site olduğunuda bilmiyorum dediğim gibi silinmiş mesajlarişle ilgili bir site değilmi siz kendiniz yazmıştınız.. diğer bir siteyi tavsiye etmiş kız.. site üzerinden diğer bir siteyi tavsiye edemeyeceğine görede maille yazmış..
Çok resmi bi yazışmaDiğer mesajlar silinmiş ama bi tek bu yazdığım kalmış
Orası öyle amaa huzursuzluk var içimde duramıyorum yerimde
Olmazmi?bak mesela merhaba demiş. .bir sürü kelime yazıyor orda..ne yazdığı önemli değil şu durumda..çünkü bunu yazan bir kadın. Ne hakla onun eşine yazar ki?1 yıl geçmiş üstünden. .olsun ben burda 1 yıl önce eşinin cebinden çıkan faturanın peşine düşüp nereye ve kimle gittiğini takip edenleri de gördüm. .Bende özel bişeyler konuşmuşlar sandım
Ne var bunda
Kimse yardımcı olmayacak galiba
Yolda da merhaba diyordur kadın - erkek fark etmeksizin bi tanıdığa ya da iş arkadaşına ?Olmazmi?bak mesela merhaba demiş. .bir sürü kelime yazıyor orda..ne yazdığı önemli değil şu durumda..çünkü bunu yazan bir kadın. Ne hakla onun eşine yazar ki?1 yıl geçmiş üstünden. .olsun ben burda 1 yıl önce eşinin cebinden çıkan faturanın peşine düşüp nereye ve kimle gittiğini takip edenleri de gördüm. .
Bendeeeeböyle konular sayesinde aslında o kadar da kıskanç biri olmadığımı anlıyorum
Ne gibi bi yardımKimse yardımcı olmayacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?