Nasıl ulaşabilirim sizce

Haklısın ama amannn boşver düşersem komik duruma düşeyim dedim

deme eşinin gözünde nasıl bir hale geleceksin farkında değilsin .. kıskançlıktan mantıklı düşünemiyorsun..
bak burda dünya kadar konu açılıyor eşinin hatası olanlar için boşan bile deniyor.. sana bir kişi bile eşin hatalı demeli .. durduk yere çomak sokacaksın evliliğine sağlıksız düşünce yapın yüzünden..

Bende özel bişeyler konuşmuşlar sandım
Ne var bunda

İş için değil soradan bi sohbet. İşle ilgili hiçbirşey yok ki ortada

işle ilgili bir site değilmi siz kendiniz yazmıştınız.. diğer bir siteyi tavsiye etmiş kız.. site üzerinden diğer bir siteyi tavsiye edemeyeceğine görede maille yazmış..

Orası öyle amaa huzursuzluk var içimde duramıyorum yerimde

işle ilgili bir site değilmi siz kendiniz yazmıştınız.. diğer bir siteyi tavsiye etmiş kız.. site üzerinden diğer bir siteyi tavsiye edemeyeceğine görede maille yazmış..
Site Li.... zaten tahmin etmiştiniz ama işle ilgili konuşulmamış ki sadece tavsiye etmiş kız hangi site olduğunuda bilmiyorum dediğim gibi silinmiş mesajlar

Ben sana yardımcı olayım arkadaşım ilk iş pskolojik destek al sen...
kendi ellerinle adamı soktuğun duruma bak.

Ulaşsan bile kız gerçekleri itiraf edecek mi sana?

Orası öyle amaa huzursuzluk var içimde duramıyorum yerimde

bak yorumların hepsini baştan oku bir tane sana hak veren var mı?
biz dışardan objektif olarak yazıyoruz ne seni ne eşini tanırız.. ama sen sağlıklı düşünemiyorsun ve bu da hata yapmana neden oluyor.. yerinde duramaman bu yüzden.. bence bir psikolog yardımı falan al .. bu şekilde devam edersen evliliğine zarar verirsin..

Bende özel bişeyler konuşmuşlar sandım
Ne var bunda
Olmazmi?bak mesela merhaba demiş. .bir sürü kelime yazıyor orda..ne yazdığı önemli değil şu durumda..çünkü bunu yazan bir kadın. Ne hakla onun eşine yazar ki?1 yıl geçmiş üstünden. .olsun ben burda 1 yıl önce eşinin cebinden çıkan faturanın peşine düşüp nereye ve kimle gittiğini takip edenleri de gördüm. .

böyle konular sayesinde aslında o kadar da kıskanç biri olmadığımı anlıyorum

Yolda da merhaba diyordur kadın - erkek fark etmeksizin bi tanıdığa ya da iş arkadaşına ?

canım bence bırak peşini.ben de birşey oldugunu sanmıyorum.keşke benimkine gelen yanıtlar da bu şekilde resmi olsaydı:))) sen huzurunu kaçırma.bazen bazı şeyleri görmezden gelmek en iyisi.aldatıldıgını sanmıyorum.karşıdaki bayn asılsıysa da bu onun sorunu boşver.

Mesajda bir tane bile samimi kelime yok..bunun neresinden kıskanılır bilemedim.Allah eşine sabır versin.ama boyke davranmaya devam edersen adam yapmayacağı varsa da sırf sana inat olsun diye yapar. Unutma bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…