Daha öncede kzdığm şeyler oldu ama bu konuda başladı çünkü mesela kalabalık bir ortamdayız millet soruyor eşime şurda burda hesabın var mı eşim de hayır kullanmıyorum diyor ama Allah büyük işte kullanıyomuş iki tane hesap, aktif olarak kullanmasa da can sıkıcı şekilde davranmış.bundan önce açtığım konuda anlattım hepsini.
Daha öncede kzdığm şeyler oldu ama bu konuda başladı çünkü mesela kalabalık bir ortamdayız millet soruyor eşime şurda burda hesabın var mı eşim de hayır kullanmıyorum diyor ama Allah büyük işte kullanıyomuş iki tane hesap, aktif olarak kullanmasa da can sıkıcı şekilde davranmış.bundan önce açtığım konuda anlattım hepsini.
Benim eşimde hatırlamaz genelde.hatırlamadığı bazı şeylerden büyük saçmalıklar çıktı bazılarından hatırlamıyorum dedi geçti.vardıysa bile bir şey ben bulamadım.sinir oluyorum o hatırlamıyorum dedikçe.insan yaptığı şeyi konuştuğu kadını falan filan hatırlamaz mı yav? ben biriyle konuşunca hatırlıyorum ama ne hikmetse benim kocada hatırlamıyor.bir yere üye mi olmuş ne bileyim birisiyle bir şey mi konuşmuş hatırlatamıyorum bir türlü yersen.
Benim eşimde hatırlamaz genelde.hatırlamadığı bazı şeylerden büyük saçmalıklar çıktı bazılarından hatırlamıyorum dedi geçti.vardıysa bile bir şey ben bulamadım.sinir oluyorum o hatırlamıyorum dedikçe.insan yaptığı şeyi konuştuğu kadını falan filan hatırlamaz mı yav? ben biriyle konuşunca hatırlıyorum ama ne hikmetse benim kocada hatırlamıyor.bir yere üye mi olmuş ne bileyim birisiyle bir şey mi konuşmuş hatırlatamıyorum bir türlü yersen.
Aynen bende sinir oluyorum insan mutlaka hatırlar diye düşünüyorum bizim çevremizden biri değil, akraba değil, iş arkadaşı değil peki kim???
Hayır yani belli bir yerden tanıdığı internetten tanışmamış ona eminim ne ... Yemeye tanışmış onu da anlamış değilim.
Eşim benden daha kıskançtır ve aynı şeyi ben yapsam çıldırırdı.
Valla arkadaşlar kızı tanımıyorum ki ona karşı küçük düşeyim komik duruma düşeyim ulaşabilsem konuşacağım ama yok ulaşamıyorum daha doğrusu cevap vermedi mail e
Yani sizlere hak veriyorum çok haklısınız bende olsam sizin gibi yorum yapardım ama gel gör ki içinde kötü bir his var
Valla arkadaşlar kızı tanımıyorum ki ona karşı küçük düşeyim komik duruma düşeyim ulaşabilsem konuşacağım ama yok ulaşamıyorum daha doğrusu cevap vermedi mail e
Yani sizlere hak veriyorum çok haklısınız bende olsam sizin gibi yorum yapardım ama gel gör ki içinde kötü bir his var
Ben d ebi bakayım dedim 1 sene once kimlerle konusmusum sosyal medyadan diye, ama inanır mısın çoğu konusmayı hatırlamıyorum. Hele kimisiyle okulla ilgili yazışmısım da ne adını ne soyadını ne de resmini hatırlıyorum. Esiniz de hatırlamıyodur bence, siz ulasmaya calısıcagınıza esinizi gözlemleyin bence. Güveninizi bosa çıkaracak bir durum varsa belli eder kendini zaten.
Şeyin pesine düşebilirsiniz ama, neden bana hesabın olduğunu söylemedjn vs diye.
Arkadaşlar biri söylemiş zaten evet sorun mesajda değil sorun kızın nerden çıktığı kim olduğu ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim eşim de mesajı bir hevesle yazmış işte sana ilgi ve alakan için tşk ederim de görüşmek dileğiylede vs vs...
Neyse peki tamam siz haklısınız ne diyeyim bakalım ne zaman geçecek bu huzursuzluk
Sizin sosyal hayatta ki, nezaket kurallarından haberiniz yok galiba. "Tanıştığıma memnun oldum" , "ilginiz için çok teşekkürler" , "görüşmek üzere" , "ne demek rica ederim, zevkle"....gibi pek çok cümle nezaketen kullanılır. Eski konunu da yazmıştım , abartıyorsunuz.
Ve ben bir bayan olarak, eşim bana böyle yapacak onu direk boşarım.
Ve siz, eşinize güvenmiyor ; ona güvenmek için tanımadığınız insanların ağzından çıkacak 3-5 kelimeye bakıyorsanız zaten bitmiş bu evliliği sürdürüp eşinize daha çektirmeyin.