- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Yooo bu tarzda kıskanan kadınların eşleri hickimseye merhaba diyemez olurmu hiç??Yolda da merhaba diyordur kadın - erkek fark etmeksizin bi tanıdığa ya da iş arkadaşına ?
HahahahaNe gibi bi yardım
Kadının mailini alıp biraz da biz mi taciz edelim
Sorununuz varsa eşinizle halledin, güvenmiyorsanız ayrılın
Millet sizin deneme maillerinizle mi uğraşacak
İtiş kakış toplu taşımalarda ne yapıyorlar?Yooo bu tarzda kıskanan kadınların eşleri hickimseye merhaba diyemez olurmu hiç??
Adam ve kadın hele himm mm yasahhhh!!))
Haha aynen..ikametgah içinde bir dağ evi çok uygun olurdu..İtiş kakış toplu taşımalarda ne yapıyorlar?
Jetgiller gibi bi araç lazım en iyisi
Eki Görüntüle 1813043
Hanımlar mrb geçen gün bir konu açmıştım eşim internet üzerinden bir kızın mesajına cevap yazmış diye, şimdi ben o kıza ulaşmak istiyorum ki içimde şüphe kalmasın hiç.
Sebebine gelicek olursak ben bir yıl önce biriyle konuşsam yada mesaj atsam ben bunu bilirim kişiyi de tanırım.
Ama eşim hatırlamıyorum tanımıyorum diyor ısrarla.
Bende soracağım nereden tanıştıklarını. biliyorum yaptığım şey doğru değil kendimi savunmuyorum da ama içimden gelen bu ve yapmak istiyorum.
Şimdi size sorum şu kıza nasıl ulaşabilirim sizce internet üzerinden yazdım cevap vermedi mail attım eşimin mail adresinden cevap vermedi ve eşimin ağzından yazdım.
Başka bir bilgi yok yaşadığı şehir var işte.
mesajla ilgili konunuza baktım.
merhaba x tşk ederim iyiyim sen nasılsın bahsettiğin siteyide (kariyerle ilgili bi siteden bahsetmiş) inceler sana geri dönerim ilgi ve alakan için saol görüşmek dileğyle...
bu mesajdan şüpheleniyosanız nasıl bi güven ilişkisi var eşinizle aranızda bilemiyorum.
Eder belki bilmiyorumUlaşsan bile kız gerçekleri itiraf edecek mi sana?
eder belki bilemeyizUlaşsan bile kız gerçekleri itiraf edecek mi sana?
Nerden çıkmış, kimmiş peki bu kız?Arkadaşlar biri söylemiş zaten evet sorun mesajda değil sorun kızın nerden çıktığı kim olduğu ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim eşim de mesajı bir hevesle yazmış işte sana ilgi ve alakan için tşk ederim de görüşmek dileğiylede vs vs...
Neyse peki tamam siz haklısınız ne diyeyim bakalım ne zaman geçecek bu huzursuzluk
İşte ısrarla hatırlamıyorum diyor oysa kızın resmi de var yani insan nasıl hatırlamaz.Nerden çıkmış, kimmiş peki bu kız?
Görüşmek dileği eşinden gelmiş, birini sorguya çekeceksen eşini sorguya çek bence.
Kızda hatırlamıyordur , o zaman ne olacak ?İşte ısrarla hatırlamıyorum diyor oysa kızın resmi de var yani insan nasıl hatırlamaz.
Çekiyorum sorguya yapma artık hatırlamıyorum diyor
İkisi de balık hafızalı o zaman öyle miKızda hatırlamıyordur , o zaman ne olacak ?
Sendeki hafıza üçünüze yeter benceİkisi de balık hafızalı o zaman öyle mi
sizin hasta oldugunuz konusunda hala ısrarcıyım.Hanımlar mrb geçen gün bir konu açmıştım eşim internet üzerinden bir kızın mesajına cevap yazmış diye, şimdi ben o kıza ulaşmak istiyorum ki içimde şüphe kalmasın hiç.
Sebebine gelicek olursak ben bir yıl önce biriyle konuşsam yada mesaj atsam ben bunu bilirim kişiyi de tanırım.
Ama eşim hatırlamıyorum tanımıyorum diyor ısrarla.
Bende soracağım nereden tanıştıklarını. biliyorum yaptığım şey doğru değil kendimi savunmuyorum da ama içimden gelen bu ve yapmak istiyorum.
Şimdi size sorum şu kıza nasıl ulaşabilirim sizce internet üzerinden yazdım cevap vermedi mail attım eşimin mail adresinden cevap vermedi ve eşimin ağzından yazdım.
Başka bir bilgi yok yaşadığı şehir var işte.
Bende sizinsizin hasta oldugunuz konusunda hala ısrarcıyım.
Aman üçünüz deme o kızı katmaSendeki hafıza üçünüze yeter bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?