Nasıl ulaşabilirim sizce

pesini birak derim, hatirliyorum konuyu , kesinlikle pesini birak olmayan bir olayi buyutup huzurunu bosuyorsun bence...
kadin cevap vermiyorsa belliki cidden birsey yok belliki o mesajlarla kocaninin asildigini falan dusunup cevap bile vermiyor kiz
pesini birak buyutme huzurunu bozma

aynen

Arkadaşlar biri söylemiş zaten evet sorun mesajda değil sorun kızın nerden çıktığı kim olduğu ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim eşim de mesajı bir hevesle yazmış işte sana ilgi ve alakan için tşk ederim de görüşmek dileğiylede vs vs...
Neyse peki tamam siz haklısınız ne diyeyim bakalım ne zaman geçecek bu huzursuzluk

Nerden çıkmış, kimmiş peki bu kız?
Görüşmek dileği eşinden gelmiş, birini sorguya çekeceksen eşini sorguya çek bence.

Nerden çıkmış, kimmiş peki bu kız?
Görüşmek dileği eşinden gelmiş, birini sorguya çekeceksen eşini sorguya çek bence.
İşte ısrarla hatırlamıyorum diyor oysa kızın resmi de var yani insan nasıl hatırlamaz.
Çekiyorum sorguya yapma artık hatırlamıyorum diyor

Bence eşinize karşı bu kadar güvensizlik varken mesajı bulmayı beklemeyin ve boşanın.

Mesajda, aldatma, aldatilma ihtimali göremedim.
İnsanin içine şüphe düşürecek bir ima bile yok belki de ama siz illa ki var diyorsanız ve bir sey bulmaya çalışıyorsanız iliskinizin sağlığı açısından buna devam etmek yerine, evliliginizin güven problemini çözün.

çok abartıyorsunuz
gizliden takip edin... başka birşey yoksa bence gereksiz ayrıntıyla huzurluk çıkarıyorsunuz

sizin hasta oldugunuz konusunda hala ısrarcıyım.

Eski konunu okudum. 1 sene önceyi birak bazen o kadar kafam dolu oluyor ki 5 dk once yaptığım şeyin ne olduğunu unutuyorum. 1 senedir hiç gorusmedigim ve dikkatimi çekmeyen (ille sevgili anlamında değil dikkat çekici özelliği aklımda kalmayan) birini getir hatırlamak büyük ihtimalle.
Gereksiz buyutuyorsun o konuşmada bir şey yok, gayet normal bir diyalog. İşin peşini bırak kafandan sil at kuruntularını.

ya adam belki sizin huyunuzu bildiğinden hatırlamıyorum dedi geçti. olayın üztünden bi sene geçtiğini yazmış diğer kızlar da. eşinizie yazık günah ya valla insan utanır bu meseleyi kafaya takmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…