- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Ya bir arkadas vardi ya senin de yorum yaptigin ister istemez o geldi aklima.Partiye uye olup yukselirsen biraz cok rahat ulasirsin aslinda.
Yok be biraz aktif girisken bir tipsen 1 senede halledersin. Hem parti ici faaliyetlerden haberin olur ne zaman nereye gidecegini bidigin icin etkinliklerden birinde tanisma imkanin olur. Bir derdim var kendisine ulasmam lazim dersen eski aktif uyeler de seni ulastirabilir ama politikacidan sevgili es dost cikkksss derim ben. Hayali daha guzel :))kafadan 2-3 sene demek. anam yaşlanırım o zamana kadar ben
Akrabalardan milletvekiline mi gectin. Neden ulasilmaz kisileri seciyorsun. Korkarim ki hep platonik takilacaksin.
Yok be biraz aktif girisken bir tipsen 1 senede halledersin. Hem parti ici faaliyetlerden haberin olur ne zaman nereye gidecegini bidigin icin etkinliklerden birinde tanisma imkanin olur. Bir derdim var kendisine ulasmam lazim dersen eski aktif uyeler de seni ulastirabilir ama politikacidan sevgili es dost cikkksss derim ben. Hayali daha guzel :))
ciddi düşünüyorum dedi yolladımKöylün olan çocuğa ne oldu
Ben bayağı bir milletvekili tanıyorum ama genelde büyükşehirler, hangi şehirden mv bu adam?
Farklı şehirlerdeyiz yaşadığım şehrin milletvekili değil. Danışmanları vs bakıyor diye düşünüyorum çnkü instagram mesajlarını da okumuyor.Partinin etkinlikleri oluyor. Konuşma, açılış vs. gidiyor mu takip et. Genelde twitter'da etkin halde tüm milletvekilleri. Programlarını paylaşıyorlar. Ayrıca mail de atabilirsin.
Yaşı tahmin edemediğim için bir şey diyemem diyeceğim ama bakan değilse kendileri bakıyor twitterı'na ayrıca yaşlısı bile sosyal medyayı etkin halde kullanmaya çalışıyor. Twitter'ı deneyin.Farklı şehirlerdeyiz yaşadığım şehrin milletvekili değil. Danışmanları vs bakıyor diye düşünüyorum çnkü instagram mesajlarını da okumuyor.
o aklıma gelmemişti deneyeyim bakalm :)Yaşı tahmin edemediğim için bir şey diyemem diyeceğim ama bakan değilse kendileri bakıyor twitterı'na ayrıca yaşlısı bile sosyal medyayı etkin halde kullanmaya çalışıyor. Twitter'ı deneyin.
Eren erdem evli eğer oysa bu kişigeçen sene de aynı senin konundan vardı tek atışta o adam olduğunu anlamıştım ehehe ama seninki de o mu bilemem
Elde tutulur o var galiba da ondanbenimde ilk aklıma o geldi:))
hemen muhalefet ol.
ay yok ben azıcık da olsa arkadaş olup sohbet etmek istiyorum kendisi ile :) babamda partili hatta parti içi seçimlerle uğraşıyor falan ama babama dersem deli der geçer
Eren erdem evli eğer oysa bu kişigeçen sene de aynı senin konundan vardı tek atışta o adam olduğunu anlamıştım ehehe ama seninki de o mu bilemem
Yaşı tahmin edemediğim için bir şey diyemem diyeceğim ama bakan değilse kendileri bakıyor twitterı'na ayrıca yaşlısı bile sosyal medyayı etkin halde kullanmaya çalışıyor. Twitter'ı deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?