- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Kız yoksa Ömer çelik mi?ahaha Ama adam yaşlı ya :)) düştüm milletvekili arıyorum hadi özelden yaz da uyuyayım :))yakışıklıymış ama oda değiltüh bak onu gözden kaçırmışım
+34seninkinin bu kadar genç olduğunu sanmıyorum zaten..
ismail karaman deseydin bariKız yoksa Ömer çelik mi?ahaha Ama adam yaşlı ya :)) düştüm milletvekili arıyorum hadi özelden yaz da uyuyayım :))
Devlet Bahçeli mi yoksa?neden akla chp geliyor başka partilerde var
Devlet Bahçeli mi yoksa?
Fatih Şahin??? Ama evli mi bilmiyorum :))
E madem o kadar kolaydı niye buraya yazdın?numarasını buldm ben zatenpartili bir arkadaştan rica ettim. oda danışmana yazmış almış numarasını şimdi kaldı geriye ne yazacğm :)
son anda aklıma geldi arkadaş :)E madem o kadar kolaydı niye buraya yazdın?
ben de kivanc tatlitugun yasi tutaydi yuruyecektim de neysedeğil. eren bey bayağı popüler.
dm si kapalı
Bize de söyleseydin iyiydi de neyse. İyi yürümeler sana :)))son anda aklıma geldi arkadaş :)
mesaj attım deli miyim neyim neden yazıyorum bende bilmiyorum dedim ? yollamış :)Bize de söyleseydin iyiydi de neyse. İyi yürümeler sana :)))
Ney? Anlamadım? Kim demiş onu?mesaj attım deli miyim neyim neden yazıyorum bende bilmiyorum dedim ? yollamış :)
benim mv ne yazdım oda soru işareti yolladı :)Ney? Anlamadım? Kim demiş onu?
Dök içini gitsin bak cevapta veriyormuş işte:)benim mv ne yazdım oda soru işareti yolladı :)
benim mv ne yazdım oda soru işareti yolladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?