- Konu Sahibi yazarhanim35
-
kizin teki bir ara turabiye yaziyordu cok sasirmistim hadi bu takim elbisesine felan takildi da turabide ne bulunur yavv milletvekillerin arkasinda asiret vardir sana yar etmezler besik kerkmesi felan vardirAha bir milletvekili damadımız eksikti :)
Ay bilemedim şimdi , normal olsa bir iki taktik verirdim ama bu beni aşar
Aha bir milletvekili damadımız eksikti :)
Ay bilemedim şimdi , normal olsa bir iki taktik verirdim ama bu beni aşar
Dök içini gitsin bak cevapta veriyormuş işte:)
Kimsin necisin manasında yollamış muhtemelen.
Turabi mikizin teki bir ara turabiye yaziyordu cok sasirmistim hadi bu takim elbisesine felan takildi da turabide ne bulunur yavv milletvekillerin arkasinda asiret vardir sana yar etmezler besik kerkmesi felan vardir
Bu saatte yazılır mı ya hu? Bir de neden düzgün yazmıyorsunuz oda değil o da.benim mv ne yazdım oda soru işareti yolladı :)
kizin teki bir ara turabiye yaziyordu cok sasirmistim hadi bu takim elbisesine felan takildi da turabide ne bulunur yavv milletvekillerin arkasinda asiret vardir sana yar etmezler besik kerkmesi felan vardir
Bu saatte yazılır mı ya hu? Bir de neden düzgün yazmıyorsunuz oda değil o da.
Bi de nedense inanmadım ben sana kusura bakma ama düşünüyorsun düşünüyorsun dm kapalı olduğunu bilecek kadar araştırıyorsun ama arkadaşından numara almak buraya yazdıktan sonra aklına geliyor? Ve hemen yazıyorsun ??
Bence senin canın sıkılmış :)(
yazdım kim oldğmu zaten :)
tanımıyor zatenEee tanıyor mu da bu saatte yazdınız? Sapık gibi algılanabilirsiniz tanımıyorsa.
tanımıyor zaten
kimsiniz demiş adımı söyleyecğim neden yazdğmı falanİyi cesaret umarım ciddiye alır sizi.
biktim platonikten o yuzden yaziyorum dersinkimsiniz demiş adımı söyleyecğim neden yazdğmı falan
kimsiniz demiş adımı söyleyecğim neden yazdğmı falan
uzun zamandır takip ediyorum kadınca hislerle yazmak istedim dedimDirekt hoşlanıyorum mu diyeceksin vuu
uzun zamandır takip ediyorum kadınca hislerle yazmak istedim dedim
Ayın cesaret madalyasını sana takmak istiyorum. :) Hadi bakalım.
abimiz evli çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?