• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil unutacagim allahim

metallive

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
288
7
0
Bursa
Cok sorunlu bir iliskimiz vardi evet. Yaslarimiz da daha kucuk. Ailem sevgilimin tehditlerini ogrendi. Bugun babam onunla asla konusmayacak gorusmeyeceksin dedi. Artik aglamaktan gozumde yas kalmadi. Aptal deyin ne derseniz deyin. Seviyorum onu napayim. Biliyorum bu iliskinin yurumeyecegini ama insan sevgisini hemen nasil gecirir. İyi kotu bir dolu animiz var nasil unuturum. Cok mukemmel olmayabilir ama onun sevgisini hissettim ben. Aileme de kizamam korkuyorlar ama o aklimdan cikmiyor. Canim inanilmaz yaniyor. Kac gundur her gunum aglamakla geciyor. Bu sikintilari bunyem kaldirmiyor...

Cok sorunlu bir iliskimiz vardi evet. Yaslarimiz da daha kucuk. Ailem sevgilimin tehditlerini ogrendi. Bugun babam onunla asla konusmayacak gorusmeyeceksin dedi. Artik aglamaktan gozumde yas kalmadi. Aptal deyin ne derseniz deyin. Seviyorum onu napayim. Biliyorum bu iliskinin yurumeyecegini ama insan sevgisini hemen nasil gecirir. İyi kotu bir dolu animiz var nasil unuturum. Cok mukemmel olmayabilir ama onun sevgisini hissettim ben. Aileme de kizamam korkuyorlar ama o aklimdan cikmiyor. Canim inanilmaz yaniyor. Kac gundur her gunum aglamakla geciyor. Bu sikintilari bunyem kaldirmiyor...

sevgilinin tehditleri derken?

seni tehdit eden birini sevebilirsin ama onunla beraber olmamalısın.
madem sevgine söz geçiremiyorsun yine sev ama uzaktan sev

Tehditler?? Yaş küçük diyorsun? Biraz daha açıklarsan belki daha iyi anlayabiliriz.
Her ne olursa olsun canın acıyor şuan ama geçecek unutma. Dayanamıyorum falan deme. Birkaç gün sonra bile dinecek acı yavaş yavaş. Sabret sadece.

Hanimlar aslinda sevgilim cok sik bu tarz seyler soyleyen biri degildir ama cok sinirlenmis ve olumun benim elimden olacak sakin okula gelme oldurucem seni agzini yuzunu dagiticam tarzi tehditler etti. Sonra pisman oldu

Hayatiyasa evet ailemin hepsinden haberi var ve cok sinirliler en ufak seyde haber vereceksin diyorlar. Konusma gorusme diyorlar. O kadar kotu biri olduguna inanmiyorum. Guven olmaz yine de ama... Gecem gunduzum zehir cok seviyorum onu onca seye ragmen...

Hanimlar aslinda sevgilim cok sik bu tarz seyler soyleyen biri degildir ama cok sinirlenmis ve olumun benim elimden olacak sakin okula gelme oldurucem seni agzini yuzunu dagiticam tarzi tehditler etti. Sonra pisman oldu

Hayatiyasa evet ailemin hepsinden haberi var ve cok sinirliler en ufak seyde haber vereceksin diyorlar. Konusma gorusme diyorlar. O kadar kotu biri olduguna inanmiyorum. Guven olmaz yine de ama... Gecem gunduzum zehir cok seviyorum onu onca seye ragmen...

ailenin bilmesi iyi olmuş yarın birgün başına birşey gelir Allah korusun iyi yapmışsın bence.Belki çocukluk edip söylemiştir diyeceğim ama sanmıyorum yaşı kaç onun?

Öfke kontrolü yapamayıp bir kere de olsa bu cümleleri kullanmış birkişinin bu tarz eğilimleri vardır.Bir düşün hiçbirimiz sinirlensek bile bir insana,sevgilimize seni öldüreceğim,ağzını burnunu dağıtacağım diyemeyiz.İnan ki ailen o kadar haklı ki.Ailene güven,onların desteğini iste.Asla konuşma onunla,onu hafızandan silmeye çalış ve bir destek al bence canım.Bu sağlığımızı kaybetmemiz için şart

Back
X