Nasıl unutulur nolur söyleyin....

Ayyy çok teşekkür ederim çok tatlısın Herkesle dalga geçerken başıma geldi, asla demicem ama uzak dursun artık internet aşkıymış peeh

O kadar ileri gittiniz mi? Belki kendi resmi degildir. Gormeden emin olma. Cogu kisi resimleri kopyaliyor face de artik. Bir de oyle oldugunu dusun. Seninki ne kadar uzulur:)

Kızla görüşmüşler ya, öyle bi durum yok. Kız bunun arkadaşını seviyormuş, ara sıra görüşüyorlarmış arkadaş aralarında zaten.

Sevgilisi olduğu için, aldatıldığın için acı çekiyor olabilirsin belki sandığın kadr sevmiyorsun çünkü farklı konu olrak neticede aynısını bende yaşıyorum cnm

Nasil onun arkadasini, ee seninkiyle ne isi var o zaman. Insan arkadasinin sevgilisine bakar mi?

Ya kız çok güzel bi kız , bunun erkek arkadaşına aşıkmış ancak, benim bu çocukta öyle bir dil var ki.. Kız kendi dedi. Ben her gece aşk acısından ağlardım ama bununla konuştuktan sonra acılarım geçti falan filan..

Kiz madem o kadar guzel. Arkadasi niye bakmiyormus. Yok mu sence de bir gariplik.

Zaman ki, insana ölüm acısını bile unutturuyormus, acıyla yasamaya alıstırıyormus emin ol sende bunu unutursun dedigim gibi zamanla..

Allahtan baska kimse sana unutmakta yardimcin olamaz!
seninkisi sadece Aliskanlik, 10 ay boyunca hergün yazistiniz, konustunuz, unutamamam diyorsun. 10 ay daha bekle aklina bile gelmez insallah.
ve seni seviyor diyede kendini hic avutma, hemen baska birisiyle görüsmüz görüsebilmis, resmen daldan dala atliyor.
Sen kafana bile takma, seninkisi ask/ sevgi degil, birgün Rabbimiz sana öyle birisini cikarirki, hergün "iyiki olmadi" diye sükredersin.

Allahim butün ask acisini cekenlere, caresiz olanlara, butün yardim duyan insanlarla birlikte olsun, hepimize yardimcimiz olur insallah.

Unutuyorum yavaş yavaş, beklediğimden daha hızlı ama. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

kendi hikayeme benzer hikayeler görünce hem üzülüyorum hemde mutlu oluyorum yalnız değilim diye :/ .. sanaldan aşk yaşayıp sonra yüz yüze görüşmüş biri olarak seni çok iyi anlıyorum .. şöyle yap böyle yap demeyeceğim çünkü kelin ilacı olsa kendi başına sürer.. zamana bırak.. ben öyle yaptım.. yapacak başkada birşeyim yok ..

ben tam 2 senede unuttum tam tamına iki sene !! Nuray Sayarı'nın Aşk Kuantumu adlı kitabı var,onu aldım ve okudum hayatım değişti,sana da tavsiye ederim,unutman kolaylaşır

Benim yaşadıklarıma benziyoo benimkinin de cıktıgı var Unutmanın tek caresi dua ve zaman..

Canım canlı canlı görmediğin birine kaptırmışsın kendini. Daha 18 yaşındasın çok güzel bir yaş. Aşk için neden acele ediyorsun ki internetten tanıdığın birine kendini kaptırıyorsun. Zamanını ve zihnini böyle şeylerle meşgul etme kendine yazık edersin. Ben 24 yaşındayım ve sana bir abla tavsiyesi internetteki erkeklere güvenme bu konuda. Bende birine aldandım, yüz yüze görüşmüştük ve ortak tanıdıklarımız çıktı. Defalarca Sevdiğini söyleyen ve ben ayrılmak istiyorum dediğimde kabul etmeyip sürekli beni arayan kişi çıkarını elde edemeyince beni bıraktı gitti. Üstelik evime bile gelmişti annemle konuşmaya ve çıkarını elde edemeyeceğini öğrenince bize geldigi ilk günün akşamı bitmek zorunda olduğunu söyledi. Babam araştırmış ve ortak tanıdığımızın dediğine göre yaramaz biriymiş ve ben şoke olmuştum çünkü gayet kibar, nazikti ve her dediğimi yapıyor ve kabul ediyordu. Canım hayatın tadını çıkarmaya bak, gez eğlen. Bu güzel yaşta kendine aşk acısı çektirerek kendini heba etme.Zamanla unutursun inşallah.

bncede cnm zaten hiç görmemissn muhakkk unutrsn sendeki alıskanlk gibi geliyo dha cok karsına somut biri cıktgnda onun sewgi olmadgnı anlaycksn zamana bırk

Hepinize çok çok teşekkür ederim. Bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama unuttummmmmmmmm
Hatta beni arıyo bazen, daha dün gece aradı ve kapattım, açmadım.
Gerçekten unutuluyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…